Jumti

Drukāt
Banner 1050x80

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Logu Mazgāšanas Eksperti, SIA

Brīvības gatve 195, Rīga LV-1039
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Jumti terasēm, terašu jumti , jumti baseiniem un piebūvēm, baseinu jumti , bīdāmie baseinu jumti .

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar savu komandu veiks pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Kvalitatīvs darbs, termiņu ievērošana. Sadarbībai atvērti.

Zintis Varblans, IDV

Rīga
Apraksts:

Izgatavoju skursteņu cepures no 0,5 mm biezuma cinkota skārda ar poliestera pārklājumu dažādos toņos. Tās pasargā dūmeni no laikapstākļu ietekmes, kā arī ir vizuāls papildinājums kopējam mājas izskatam. Individuāla pieeja katram klientam, pieņemamas cenas.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

R17 būve, SIA

Smilšu 1-43, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Par uzņēmumu:

Būvniecības uzņēmums ar ilgstošu darbības pieredzi Zviedrijā, Vācijā, Lietuvā, Igaunijā veic celtniecības darbus no pamata līdz atslēgai. Ļoti labi panākumi vēsturisko fasāžu renovācijās un rekonstrukcijā. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam interesē kvalitatīva darba rezultāts. 

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, UNIVERSĀLS, VOLVO Kravas auto aksesuāru veikals:: ✓ Kravas auto dubļu sargi; ✓ Auto kondicionieri; ✓ Auto ledusskapji; ✓ Tējkannas; ✓ Kafijas automāti; ✓ Mikroviļņu krāsnis; ✓ Lādētāji un adapteri; ✓ Pārveidotāji; ✓ Saules paneļi; ✓ Sēdekļu apsilde; ✓ Auto putekļusūcēji; ✓ Kravas stiprinājumi; ✓ Degvielas aprīkojums; ✓ Riteņu aprīkojums; ✓ Kravas auto apgaismojums; ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi; ✓ Stūres pārsegi; ✓ Sēdekļu pārvalki.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.
Koka konstrukcijas un vējaplāksnes, hidroizolējošie materiāli, siltumizolācija un stiprinājuma elementi ir jumta neredzamā, bet būtiskā daļa. Ne mazāk nozīmīgs ir jumta segums, kas nodrošina mājas ilgmūžību un pievilcīgu izskatu. Pieejami māla, cementa, bitumena dakstiņi, dažādu toņu metāla un bituma plākšņu segums.