Jumtu segums

Drukāt
Banner 1050x80

Eko projekts, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1046
, parketa grīdas cena, bambusa parkets, 3 slāņu parkets, koka grīdas, grīdas, grīdas segumi cenas, lamināts, dakstiņi no sarkanā ciedra, jumta dakstiņi no Sibīrijas, lapegles, jumta dakstiņi no ozola, apses lubiņas, jumtu

Elbra, SIA, Veikals

Ērgļi, Parka 29, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
portlandcements, būvkaļķis, špakteles, apmetums, OSB plāksnes, kokskaidu plātnes, kokšķiedru plātnes, jumtu , segums, segumi , reģipši, riģipsis.

Elvi, veikals

Taurene, "Lauras" , Taurenes pagasts, Cēsu nov., LV-4119
Taurene, Zāģmateriāli Taurene, Reģipsis Taurene, Putuplasts Taurene, Čuguna izstrādājumi Taurene, Jumta segumi

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
, ISOVER, Ekstrudētais/putu polistirols, Tenax, Finnfoam, Dow, Gutta polikarbonāta plāksnes, sienu, jumtu , , viļņotais polikarbonāts, alumīnija konstrukciju siltumnīcas, pamatu un jumtu hidroizolācijas membrānas

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Jumts, jumti, jumta segumi , segums, poliuretāna jumta segumi , siltinātais bitumena jumts, Sienas, starpsienas, Therma Bitum, jumtu restaurācija, jumtu renovācija, būvmateriāli, siltumizolācijas materiāli, jumtu siltumizolācijas

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
remonts, jumtu krāsošana, jumtu seguma maiņa, ēku fasādes remontdarbi, logu mazgāšana no ārpuses, logu, Fasāžu, jumtu mazgāšana, tīrīšana ar augstspiediena iekārtām.

Filkuls S, SIA

Mūkusalas 44-1, Rīga, LV-1004
vitrāžu tīrīšana, rāmju tīrīšana, palodžu tīrīšana, žalūziju mazgāšana, grīdas segumu tīrīšana, grīdas segumi

Foveol, SIA

Stacijas 30, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Foveol piedāvā: pvc logi, pvc durvis, žalūzijas, žalūziju uzstādīšana. Durvis, logi, metāla durvis, jumtu segumi, metāla jumtu segumi. Jūsu vēlmes, mūsu pieredze, kvalitāte un garantijas!

Foveol, SIA

Ezera 3a, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Metāla jumtu segumi , ūdensnoteku sistēmas. Metāla. Jumti. Jumta. Jumta segumi . Jumtu . Metāla jumti.
ZL.LV iesaka

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k.1-72, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums ar pieredzējušiem meistariem, kuru darba stāžs šajā jomā ir vairāk kā 20 gadus, veic pilna cikla remonta darbus. Strādājam ar pārbaudītiem, kvalitatīviem materiāliem, garantija ikvienam paveiktajam darbam. Ir pozitīva darba pieredze Norvēģijā.

GGBK, SIA

Rīgas 78, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un remontdarbiem – jumta logu montāža, noteksistēmu montāža, jumta remonts, strādājam ar jumta un metāla fasādēm.

Genel, SIA

Bukulti, Paparžu 9, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024

Good Roof, SIA

Dubeņi, Centra 6-12, Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3438

Greenmaterials LT, UAB

Debreceno g 11-52, LT94173, Klaipėda
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2012. gadā ar mērķi radīt un piedāvāt novatoriskus risinājumus un tehnoloģijas būvniecībai, pamatojoties uz ekoloģiskajiem būvmateriāliem. Piedāvājam videi draudzīgu būvmateriālu un izstrādājumu iegādi, iepazīties ar visiem materiāliem. Sniegsim padziļinātu konsultāciju sadarbības partneriem. Pieņemamas cenas!

Gusev, SIA

Līvzemes 22b, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Jums ir iespēja savai mājai izvēlēties romantiskus māla, bitumena vai betona dakstiņus, šindeļus, dažādu nokrāsu metāla jumtu segumus. Pieejami arī jumta ieklāšanas papildmateriāli un noteksistēmas, sniega barjeras.