Jumtu segums

Drukāt
Banner 1050x80

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

Jumtinieks, SIA

Kalupes 8-1, Rīga LV-1003
Jumiķu darbi, jumtu remonts, jumtu segumu ieklāšana, likšana, remonts, labošana, renovācija., Jumtu materiāli, segumi . Jumtu maiņa, jumta maiņa. Jumiķa darbi, jumtu labošana. Jumti, Jumts.

Jumtu Segumu centrs

Mazā Gāles 1, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Jumtu meistars, SIA

Valmieras 31, Rīga, LV-1009
, jumta, jumtu darbi., Jumtu renovācija. Augstākās kvalitātes jumiķu darbi. Sarežģītu konstrukciju jumtu darbi.

Jumtu sistēmas, SIA

Pāles 13, Rīga, LV-1024
Tērauda jumtu segumi , segums, tērauda jumti, jumts, skārda jumti, jumts, jumts., Metāla jumtu totekas sistēmas. Metāla jumtu segumi . Metāla jumtu segumu ražošana.

Jūrmalas nams, SIA

Jūrkalnes 7, Jūrmala, LV-2011
Kokmateriāli. Ķieģeļi. Jumta seguma materiāli. Sausie maisījumi. Būvķīmija. Armatūra. Ģipškartona plāksnes, (reģipsis). Kokskaidu plāksnes. Celtniecības plēves. Dvieļu sildītāji. Elektriskie ūdens sildītāji, (boileri). Apkures radiatori. Eļļas radiatori un sildītāji. Pirts krāsnis. Apkures krāsnis. Apkure un ventilācija. Apkures

KD Construct, SIA

Vīkuļi, Dienvidvēju 4, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107

KUR Serviss, SIA

Rīga
Apraksts:

Būvniecības uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši profesionāli, veic pilna cikla celtniecības darbus no  ''A-Z''. Garantējam kvalitāti un termiņu ievērošanu. Pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem!

Kamīnu salons

Piņķi, Jūrmalas 3b, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Akmens apstrāde, kamīni, kamīnu kurtuves, krāsnis, kurtuves ar ūdeni, slānekļa jumts, kamīnkrāsnis, apkures sistēmas, kamīnu būvēšana, apkure, siltums, dizains, interjers, granīts, marmors, travertīns, dārza kamīni, elektrokamīni, gāzes kamīni, krāsnis ar granulām, krāsnis ar ūdeni, picas krāsnis, akmens materiāli, dizaina kamīni, kamīni
1

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Konoss, SIA

Ganību dambis 24, Rīga, LV-1005
siltināšana, jumtu klāšana un izbūve, remonts, jumta konstrukcijas izbūve, pārbūve., Jumtu segumi . Jumta segumi . Skārds, skārda karnīzes, lūkas, skārdnieku darbi, jumiķi.
ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA “Konstro” savas darbības laikā, gandrīz desmit gadu garumā, ir attīstījis dažādas darbības nozares un pašlaik saviem klientiem piedāvā dažāda veida jumta klājuma materiālus, skārda izstrādājumus un ūdens noteksistēmas, kā arī jumta logus, PVC logus un metāla durvis. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir skārda detaļu izgatavošana. Tiek izstrādāti gan standarta izstrādājumi, gan arī nestandarta individuāli risinājumi, kas piemēroti klienta vēlmju realizēšanai. Pateicoties augstas kvalitātes, automatizētiem darba galdiem mūsu izstrādājumi tiek izstrādāti precīzi pēc klienta vēlmēm un gala rezultātā klients iegūst vajadzīgo skārda izstrādājumu ar augstāko kvalitāti.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

LabiPamati.lv

Optimizēti būvniecības risinājumi
Nākotnes 2, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts:

Nepārmaksā par pamatiem! Kvalitatīvi betonēšanas un celtniecības pakalpojumi līdz par jūsu mājas jumta korei un atslēgas slēdzenei. Sniedzam arī kvalitatīvas konsultācijas. Sadarbībai atvērti!

Latroof Ltd, SIA

Ganību dambis 41, Rīga LV-1005
Jumts, jumti, jumtu veikals, Bituma, bitumena šindeļi, Jumta kārniņi, jumta segumi , Bitumena ruļļveida, segumi TechnoNICOL, hidroizolācija, Tērauda jumtu un sienu loksnes, Skārds, valcprofils, skārda jumtu
Jums ir iespēja savai mājai izvēlēties romantiskus māla, bitumena vai betona dakstiņus, šindeļus, dažādu nokrāsu metāla jumtu segumus. Pieejami arī jumta ieklāšanas papildmateriāli un noteksistēmas, sniega barjeras.