Jumtu segums

Drukāt
Banner 1050x80

Plastena, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Reklāmas stendi, nojumes, markīzes, siltumnīcas, jumta segumi . Logi, stikli auto, lauktehnikai., Gumijas izstrādājumi lopkopībai, lauksaimniecībai, gumijas paklāji, dielektriskais, segumi sporta zālēm

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

A.Deglava 45, Rīga, LV-1035
Plastilux. lv. Lauksaimniecības siltumnīcas, Lauksaimniekiem, profesionālas siltumnīcas. Konsultācija, piegāde, montāža. Polikarbonāts, šūnu, caurspīdīgs, krāsains, profili, lapenēm, jumtiņi nojumēm. Polikarbonāta paneļi, profili, U profils, Nedalāms HP, dalāms savienojuma profils HCP, stūra, kores, sienas. Antidust līmlentes.

Poga LV, SIA

Jelgavas 68, Rīga, LV-1004
Jumtu segumi

Poly Systems, SIA, Hidroizolācijas vairumtirdzniecība

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Hyperdesmo, Alchimica, Hidroizolācija, hidroizolācijas materiāli, hermētiķi, hermetizējošie materiāli, hidroizolācijas darbi, poliuretāna grunts, bituma mastika, poliuretāna pārklājums, jumta hidroizolācija, betona hidroizolācija, metāla hidroizolācija, angāra hidroizolācija, skārda jumta hidroizolācija, jumta remonts, pamatu
1

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

Projekts XL, SIA

Ropaži, Bērzu 3-1, Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Apraksts: Uzņēmums Projekts XL piedāvā jumta segumu ieklāšanas pakalpojumus. Veicam arī jumtu remontdarbus. KVALITĀTE par saprātīgu cenu!

Proplastik, OU

Lubānas 82, Rīga, LV-1073
Jumta segumi . Viļņotās jumta loksnes. Organiskais stikls. Plexiglas. Evonik. XT. GS. Satinice.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

RENOVA Latvia, SIA

K.Valdemāra 11-14, Rīga LV-1010
būvgaldniecība; interjera dizains; dizaina projekts; iekšējā apdare, apdares darbi, siltumizolācijas darbi, jumtu , segumi ; metāla konstrukciju montāža, koka konstrukcijas, metāla konstrukcijas, santehnikas uzstādīšana

RK69 Grupa, SIA

Jelgavas 68, Rīga, LV-1004
Sūnas, aļģes, ķērpji, apsūnojis, apaudzis, sūnām stop, pretsūnu līdzeklis, efektīvs līdzeklis jumtu attīrīšanai, Bituma jumtu segumi .

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

2

RST Company, SIA

Matīsa 8, Rīga LV-1001
ROOFMASTER - Plakano Jumtu Eksperti:

ROOFMASTER – līderis plakano jumtu segumu ieklāšanā Latvijā! Roofmaster piedāvā efektīvus tehniskos risinājumus plakano jumtu diagnostikai, remontam, siltināšanai, atjaunošanai par viszemākajām iespējamām izmaksām. Pateicoties profesionāli veiktajam darbam, saviem jumiķiem štatā, pārdomātajai darbu vadības un organizācijas sistēmai, Roofmaster spēj ātri, atbildīgi un precīzi veikt ikvienu uzticēto darbu. 19 gadu laikā izveidota ne tikai savu skārda detaļu ražotni un jumtu materiālu pārstāvniecības loģistika, bet arī veiksmīga jumtu ekspertu komanda, kas spēj sniegt ne tikai pilnu jumta diagnostiku, bet arī veikt profesionālu un ilgnoturīgu plakanā jumta seguma ieklāšanu, atjaunošanu un siltināšanu ar garantiju līdz pat 30 gadiem!   ROOFMASTER palīdz ekonomēt naudu un laiku plakano jumtu ēku īpašniekiem, nodrošinot viņu telpas sausas un siltas, kā arī paaugstinot šo ēku vērtību. Ar mums Jūsu jumti vienmēr būs kartībā!

  • 2 Jumtu segumi

Raco, SIA

Piņķi, Rīgas 13-16, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Jumiķu darbi   jumtu konstrukciju izbūvi un jumta segumu montāžu, kā arī lietus ūdens noteku sistēmu

Ramej Construction, SIA

Kungu 1, Rīga, LV-1050
Jumtu darbi. Jumtu ieklāšana, labošana, remonts. Renovācija. Renovācijas darbi.
3

RemLAT, Jumta remonts, renovācija, ieklāšana, nomaiņa

Turpinām strādāt klātienē!
Krasta 86-901, Rīga LV-1019
Mūsu specializācijas: ✓ jumiķu darbi, jumtu darbi ✓ jumtu remonts, jumta remonts ✓ sīki jumtu remontdarbi ✓ jumtu maiņa un nomaiņa ✓ plakano, lēzeno jumtu ieklāšana un uzkausēšana ✓ jumta (jumtu) pieslēgumu remonts (skursteņa, sienu) Papildu jumtu remontdarbi Remontējam un ieklājam uzkausējamā ruļļmateriāla jumtus. Veicam jumtu siltumizolācijas darbus, veicam arī skursteņu un parapetu restaurāciju.
  • 3 Jumtu segumi

Rema.CM, SIA

Mazā Kaiju 1, Rīga, LV-1048
CM, Cēsis, būvmateriālu veikals Cēsīs, jumti, jumti Cēsīs, jumtu segumi , reģipsis, putuplasti, vates,, materiāli – plāksnes, durelis plāksnes, jumtu papildmateriāli, bitumena dakstiņi, Ruukki, (Rannila)

Ripo International Ltd., SIA

Katlakalna 11, Rīga, LV-1073
žalūzijas, marķīzes, pergolas, ēnojums, apēnojuma sistēmas, saules aizsardzība, aizsardzība no saules, IKO jumtu , segumi un jumta segumi , dekoratīvās ķieģeļflīzes, mēbeles, mēbeļu tirdzniecība, koka mēbeles, gultas
Jums ir iespēja savai mājai izvēlēties romantiskus māla, bitumena vai betona dakstiņus, šindeļus, dažādu nokrāsu metāla jumtu segumus. Pieejami arī jumta ieklāšanas papildmateriāli un noteksistēmas, sniega barjeras.