Jumtu, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Bokšas, logi un durvis Limbaži

Rīgas 10, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Durvis, logi Valmiera. Durvis. Logi. Logi un durvis. Stikla paketes. Plastmasas logi. PVC logi. Koka logi. Koka durvis. Durvju, logu montāža, uzstādīšana. Plastikāta logi. Logu tirdzniecība, projektēšana, izgatavošana. Vitrīnas. Pakešlogi. Ziemas dārzi. Balkoni. Lodžijas. Palodzes. PVC, plastikāta, plastmasas,

Borg, SIA

Mazā Dārza 5-7, Daugavpils, LV-5404
Celtniecības un remonta darbi

Brasta Latvia, SIA

Ganību dambis 7a, Rīga LV-1045
stikla dušas kabīnes, dušas kabīnes individuālajiem pircējiem, celtniecības plēves, ražošana, jumti, jumtu , ģeotekstilis, ģeosintētiķi ceļu būvei, ģeotekstili būvniecībai, ģeomembrānas, pamatu hidroizolācija, jumtu
ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
SIA "Brickwood" specializējas:: ✓ bruģēšanā ✓ stāvlaukumu, ietvju, celiņu veidošanā ✓ jumtu izbūvē, rekonstrukcijā ✓ industriālo ēku celtniecībā - lauksaimniecības būves, noliktavas

Brīze-M, SIA

Kozlova, "Līčukalns" , Bērzgales pagasts, Rēzeknes nov. LV-4612
Jumtu segumi

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Builder Industry, SIA

Viestura 2, Daugavpils, LV-5401
Jumtu segumi. Metāla jumti, jumts. Sienu profili, segums, segumi. Jumta, jumtu konstrukcijas., Jumtu , jumta aprēķins, tāme. Jumiķis, jumiķu darbi. Būvtehnikas noma. Autoceltnis.

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

Būve ZZ, SIA

Ulbroka, Institūta 36, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
zemes darbi, mūrēšana, pamatu betonēšana, apmetuma veidošana, apmetums, fasādes, jumiķa, namdara darbi, jumtu

Būve un auto, SIA

Upmalas 9, Liepāja LV-3401
remonta darbi, apdares darbi, celtniecības un remonta darbi, celtniecība, rekonstrukcija, remonts, jumtu , Jumtu remonts, jumtu , jumta darbi. Jumtu , jumta seguma, segumu maiņa, remonts.

Būve un tehnika, SIA

Rītausmas 5-1, Rīga, LV-1058
Jumtu izbūves darbi, jumtu darbi, jumta remonta darbi, jumta remonts, jumti, ēku pamatu izveide, pamati

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Būvfirma Jumti, SIA

Kaibala, "Ezernieki" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070

Būvlukss & Iļģuciems, SIA, Veikals

Dunduru 1, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu:

Uzņēmums darbojas no 2005. gada. Pašlaik mēs ražojam metāla jumtu segumu visus pamatelementus lokšņu veidā, dažāda profila papildus elementus un ūdens notekas. Piedāvājam dažāda veida dzelzsbetona un metāla izstrādājumus.

Būvmeistars, AS

Lielā 28, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Betonēšanas darbi, jumtu izbūve, siltināšanas darbi.