Juridiskie pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Andris Urbāns, individuāli praktizējošs jurists

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Jurists Kuldīgā, jurista konsultācijas Kuldīgā, juridiskais birojs, jurista konsultācijas, juridiskie , , juristu pakalpojumi , juridiskie pakalpojumi , Advokāts, advokāti, advokātu pakalpojumi , Administratīvie

EJ Solution, SIA

Talsi, Talsu nov. LV-3201
Juridiskie pakalpojumi , darba aizsardzības pakalpojumi , ugunsdrošība, ugunsdrošības pakalpojumi , pakalpojumi

DSlegal, SIA

Dreiliņi, Ozolu 1a-24, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

SIA "DSlegal", plaša profila juridiskie pakalpojumi.

Eterna Law, SIA

Smilšu 10-201, Rīga, LV-1050
jurists, Darba tiesības, Juridiskais birojs, Juridiskie pakalpojumi , Tiesa, Migrācijas tiesu joma, komerctiesības, , juridiskais birojs, administratīvās tiesības, juridiskie pakalpojumi , jurists, darba tiesības, komerctiesības

eLizings.lv, SIA

Lāčplēša 51, Rīga LV-1011
Apraksts:

Oficiālais kredītu salīdzināšanas portāls - iespēja saimnieciskās darbības veicējiem un uzņēmumiem izvēlēties izdevīgākos finanšu risinājumus. Auto līzings, kredītu apvienošana, kredīts pret nekustamo īpašumu, auto kredīts, auto līzings, kredīts auto iegādei, kredīts pret auto, pārkreditācija uzņēmumiem un saimnieciskās darbības veicējiem.

Sefinance, SIA

K.Valdemāra 57/59, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ kredītu apvienošana, ✓ auto līzings, ✓ kredīts nekustamā īpašuma iegādei. Par mums::

Sefinance apvieno profesionālu finanšu speciālistu komandu ar 11 gadu pieredzi, lai piedāvātu ērtus un vienkāršus aizdevumu risinājumus saimnieciskās darbības veicējiem. Pirmie Latvijā ieviesām kredītu apvienošanas pakalpojumu, sadarbojamies ar visiem vadošajiem aizdevējiem, individuāli pielāgojot aizdevuma nosacījumus. Sefinance speciālisti nodrošina pilnu atbalsta ciklu aizdevuma izvēlē un noformēšanā, kā arī palīdz risināt sarežģītas kredītsaistību dzēšanas situācijas. Savukārt ilggadēja sadarbība ar vadošajiem aizdevējiem ļauj piedāvāt visus pieprasītākos aizdevumu veidus ar operatīvu novērtējumu un izdevīgākajiem līguma nosacījumiem. Uzticieties Sefinance komandai un taupiet savu laiku, nepārmaksājot par kredītsaistībām! Uzņēmums Sefinance ir reģistrēts Patērētāju tiesību aizsardzības centra Kredītu starpnieku un kredītu starpnieku pārstāvju reģistrā ar reģ. Nr. KS-02.

FinServices, SIA

Strūgu 2a, Rīga LV-1003
Grāmatvedības ārpakalpojumu priekšrocības:: ✓ Uzņēmums ietaupīs uz grāmatveža algas izmaksām ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums veic pilnu grāmatvedības uzskaiti, kā arī specializējas nodokļu konsultācijās un juridiskos jautājumos ✓ Nav nepieciešams iekārtot grāmatveža darba vietu ✓ Nav nepieciešams grāmatvedim nodrošināt pastāvīgas apmācības un izaugsmi ✓ Grāmatvedības apkalpojošam uzņēmumam ir lielāka informācijas aprite un plašākas zināšanas dažāda veida uzņēmējdarbības sfērās

LatKredits.lv

Hanzas 3a, Rīga, LV-1010
Par uzņēmumu:

Latkredits.lv ir finanšu risinājumu kompānija, kuras galvenais uzdevums ir palīdzēt saimnieciskās darbības veicējiem risināt dažādas finansiālas darbības. Izskatīšana bez maksas. Bezmaksas līgumu piegāde visā Latvijā. Ja vēlaties ietaupīt savu laiku (nevis meklēt izdevīgāko piedāvājumu saviem spēkiem), naudu (nepārmaksājot % likmi), iegūt izdevīgākos nosacījumus, aizpildiet pieteikumu!

LatKredits.lv, LK Capital, SIA

Hanzas 3a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Latkredits.lv ir finanšu risinājumu kompānija, kuras galvenais uzdevums ir palīdzēt saimnieciskās darbības veicējiem risināt dažādas finansiālas darbības. Izskatīšana bez maksas. Bezmaksas līgumu piegāde visā Latvijā. Ja vēlaties ietaupīt savu laiku (nevis meklēt izdevīgāko piedāvājumu saviem spēkiem), naudu (nepārmaksājot % likmi), iegūt izdevīgākos nosacījumus, aizpildiet pieteikumu!

SIA “GelvoraSergel”

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA “GelvoraSergel” parādu atgūšanas politika ir orientēta uz sadarbību un kompromisu, lai pēc iespējas efektīvi īstenotu parādu atgūšanu ārpustiesas ceļā, īpašu uzmanību pievēršot pretimnākošai un godprātīgai attieksmei pret debitoru.

Vineta Ķine, zvērināta advokāte

Nomales 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Zvērināta advokāte Vineta Ķine ar vairāk nekā divdesmit gadu pieredzi savā arodā. Praktizē krimināllietu, civillietu, bērnu un ģimeņu aizsardzības lietās. Aizstāvība un pārstāvība tiesā. Dokumentu un līgumu sagatavošana. Juridiskie pakalpojumi. Sniedz konsultācijas par pensijām, uzkrājumiem un citiem ar tiesību jomu saistītiem jautājumiem. Pakalpojumus sniedz Kuldīgā, Kurzemē un visā Latvijā.

Sandra Sprūde, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Avotu 4, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi::

Pakalpojumi:

✓ Krimināltiesībās ✓ ģimenes tiesībās ✓ darba tiesībās

Konsultācijas:

✓ Juridiskos jautājumos ✓ aizstāvībā un pārstāvība krimināllietās ✓ pārstāvība civillietās Par advokāti:: Sandra Sprūde, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte jau vairāk kā 12 gadus. Individuāla un rūpīga pieeja klientiem. Krimināltiesības, ģimenes un darba tiesības. Juridiskie pakalpojumi. Konsultācijas. Aizstāvība un pārstāvība krimināllietās un civillietās. Juridisko personu pārstāvība krimināllietās un juridiskās palīdzības sniegšana, un pārstāvība krimināllietās cietušajiem kā fiziskām personām.

Raudiņš A., individuāli praktizējošs zvērināts advokāts

Lāčplēša 27-4, Rīga LV-1011
Zvērināts advokāts:

Andis Raudiņš - zvērināts advokāts. Juridiskie pakalpojumi, krimināllietas, civillietas, tieslietas, administratīvās lietas, laulību šķiršana, kopīpašuma dalīšana, mantojuma tiesības, mantojuma lietas, dzīvokļu tiesības, pārstāvniecība tiesās, izlīguma sarunu vešana un parādu piedziņa, uzturlīdzekļi, sadarbības ar VDK fakta konstatēšana, ceļu satiksmes negadījumi. 

AELITAS SUIPES GRĀMATVEDĪBAS BIROJS

A.Kronvalda 32, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi fiziskām personām ✓ Grāmatvedības pakalpojumi juridiskām personām ✓ Gada pārskati ✓ Algu aprēķins ✓ Nodokļu deklarācija ✓ Konsultācijas ✓ VID atskaišu sagatavošana ✓ Audita pakalpojumi Par mums::

Aelitas Suipes grāmatvedības birojs un juridiskie pakalpojumi Cēsīs. Piedāvājam konsultācijas latviešu, angļu un krievu valodā. Nodrošinām arī izbraukšanu pie klienta. Pakalpojumi iekļauj gada pārskatu sagatavošanu firmām, privātpersonu grāmatvedības pakalpojumus un citus.

Grāmatvedības pakalpojumi IK, SIA, ZS, AS, pašnodarbinātajiem, biedrībām. Iekšējais audits, ārējais audits, atskaišu sagatavošana VID.

Palīdzēsim sakārtot jūsu uzņēmumu grāmatvedību.

Gebauers, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus 7, Ventspils, LV-3601
Pilna grāmatvedības apkalpošana ietver:: ✓ Uzņēmuma grāmatvedības politikas izstrādi ✓ Pirmsdokumetu pārbaudi, sakārtošanu un iegrāmatošanu ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošanu līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu pēc vajadzības ✓ Gada pārskata sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Dokumentus mūsu birojā varat iesniegt personīgi vai arī pēc tiem ieradīsies mūsu apmaksāts kurjerpasts ✓ Pakalpojuma cena – sākot no 30.00 EUR mēnesī ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmdokumentiem ✓ Cenas

EMIK, SIA

Toma 48-2, Liepāja, LV-3401
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Budžeta izstrāde un izpildes kontrole; ✓ Pašizmaksas aprēķini; ✓ Finanšu modelēšana; ✓ Rentabilitātes analīze; ✓ Naudas plūsmas plānošana; ✓ Darbinieku motivācijas plāna izstrāde; ✓ Automatizētas atskaites Excel vidē.

VDS audits un grāmatvedība, SIA

Krūmu 5-11.kabinets, Liepāja, LV-3405
"VDS audits un grāmatvedība" Liepājā sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Grāmatvedības un auditora pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Juridiskās un biznesa konsultācijas ✓ Audits ✓ Dokumentu sagatavošana ✓ Uzņēmumu atvēršana, reģistrēšana, likvidēšana ✓ Profesionāla civiltiesiskā apdrošināšana

d.b. konts, SIA, Baibas Bendorfas grāmatvedības pakalpojumi

Papes 13, Liepāja, LV-3407
Apraksts:

Baiba Bendorfa, SIA "d.b.konts" piedāvā pilnu grāmatvedības servisu dažādu nozaru uzņēmumiem. Nodokļu konsultācijas.

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana Par mums::

Mūsdienu sabiedrība un uzņēmējdarbība ir kļuvusi transkontinentāla, un uzņēmēji lielākoties ir piesaistījuši savam biznesam ārzemju investorus vai sadarbības partnerus.

Pāris simtu kilometru attālumā no Latvijas runā lietuviski, igauniski, krieviski, mazliet tālāk skan somu, norvēģu, ukraiņu, baltkrievu, vācu u.c. valodas, un arī tur bizness „iet no rokas”!

Mēs palīdzēsim saprasties!

Devīze - panākumus gūst tie, kas vienmēr palīdz citiem... Mēs palīdzēsim un nodrošināsim ar uzticamu grāmatvedi, audita un tulkojuma pakalpojumiem no/uz 70 valodām. Laipni gaidīti! 

Kurzemes Apgabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina

K.Ukstiņa 5a-17N, Liepāja, LV-3401

Kurzemes Apagabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina sniedz visa veida konsultācijas, pārstāvniecību tiesā, valsts un pašvaldības iestādēs. Krimināllietas, civillietas, darījumi ar nekustamiem īpašumiem, uzturlīdzekļu lietas. Fizisko personu maksātnespējas lietas.

 

Kļuvis pašsaprotami vērsties pie jurista, lai uzticētu tam risināt un sakārtot jautājumus, kas saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamo īpašumu, autortiesībām, darba tiesībām, civilstrīdu, aizstāvību tiesā. Aktualitāte, kas interesē daudzus uzņēmējus, ir fizisko personu datu aizsardzības speciālistu sniegtie pakalpojumi.