Juridiskie pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80
1

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

MG Alliance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi, Autsorsinga kompānija

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000450
Hospitāļu 8-8a, Rīga LV-1013
Piedāvātie ārpakalpojumi: ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Iekšējais audits un kontrole ✓ Starptautiskais audits ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Bilances nodošana ✓ Grāmatvedības un nodokļu uzskaites atjaunošana ✓ Nodokļu optimizācija ✓ Pirmdokumentu sagatavošana

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga, LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Dinar, SIA

Jūrmalas gatve 35a, Rīga, LV-1067
Juridiskie pakalpojumi , jurists, juridiskās konsultācijas, juristu pakalpojumi , nekustamais īpašums,, Zemes un nekustamā īpašuma konsultācijas, juridiskie pakalpojumi .

RKO juridiskais birojs, SIA

Imantas 51, Daugavpils, LV-5401
Juridiskie pakalpojumi

ABS Legal, SIA

Kurzemes prospekts 110-27, Rīga, LV-1069

Sonders, SIA

Kurzemes prospekts 86-72, Rīga, LV-1067

ARKA Group, SIA

Anniņmuižas bulvāris 38 k.4-92d, Rīga, LV-1067

Skaus, SIA

Kurzemes prospekts 3e, Rīga, LV-1067
lielgabarīta atkritumu izvešana, smilšu izvešana, melnzemes izvešana, smilšu piegāde, melnzemes piegāde, pakalpojumi , fiziskām personām, pakalpojumi juridiskām personām, tehnika, krāvēji, profesionāla tehnika, profesionālā

Eirodurvis, SIA

Kurzemes prospekts 3g, Rīga LV-1067
Avārijas dienesti
Kļuvis pašsaprotami vērsties pie jurista, lai uzticētu tam risināt un sakārtot jautājumus, kas saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamo īpašumu, autortiesībām, darba tiesībām, civilstrīdu, aizstāvību tiesā. Aktualitāte, kas interesē daudzus uzņēmējus, ir fizisko personu datu aizsardzības speciālistu sniegtie pakalpojumi.