Kāpnes, visā Latvijā

Drukāt

AS Grīdas, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-224, Rīga, LV-1026
grīdas restaurācija, līme, parketa līme, divkomponentu, vienkomponentu līme, parketa kopšana, koka kāpnes

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
līstes, dēļi Talsos, dēļi, galdniecība, galdniecība Talsos, kurināmie materiāli, grīdas dēļi, koka kāpnes , kokmateriāli Talsos, kokmateriāli Kurzemē, koka mēbeles, koka durvis Talsi, koka logi Talsi, iekšdurvis, koka kāpnes

AV metāls, SIA

Krustpils 12d, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžīju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Dizaina kāpnes, margas, nožogojumi. Durvju, auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi. Biroju starpsienas ,konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, stiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Siltumnīcas. Metāla durvis , tērauda ar MDF, vārti, žogi. Alumīnija saliekamās konstrukcijas. Metāla metinātas konstrukcijas. Atveramas un fiksētas, bīdāmas un noņemamās logu un durvju restes. Ruļļveida aizsargžalūzijas. Visai produkcijai ir 24 mēnešu garantija. Ražojam pirts krāsnis. Ilgās degšanas krāsnis ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcu apkures krāsnis. Nerūsējošā tērauda margas. Ugunskura vietas. Vātiņu ražošana. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa aprīkota ar apakšējo kolektoru un ventilatoru. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsnis. Krāsns AVELON. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Kūpinātava. Dārza pavards, preces un aksesuāri.

AVMM, SIA

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
konstrukcijas, cinkotas metāla konstrukcijas, metālizstrādājumi, restes, nestandarta metāla konstrukcijas, kāpnes

AVR Baltija, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Jumtu drošības sistēmas, Jumta drošības elementi, sniega barjeras, sniega aiztures barjeras, jumta kāpnes

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Ainavas, ZS

Gaismas 5a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
akmens izstrādājumi, granīts, granīta pieminekļi, ansambļi, monumenti, apdares materiāli, palodzes, kāpnes

Aivars-K, SIA, Akmeņkaļu darbnīca

Saulrītu 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Aivars-K - kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana Cēsīs. Kapu apmales, akmens apstrāde, granīta kāpnes, kapu labiekārtošana, skulptūras, Valmiera, Vidzeme, Latgale, Kurzeme, Zemgale, Smiltene, Salacgrīva, Limbaži, Stalbe.

Akords-3, SIA

Meža 2a, Valka, Valkas nov., LV-4701
Metālizstrādājumi

Akrolita L, IK

Tālavijas 142, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādu krāsu toņi - melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana.

Anitra, SIA

Katlakalna 6d, Rīga LV-1073
Dabīgais linolejs FORBO, PVC segumi, paklāji, paklājflīzes, mīkstie segumi, vilnas un sizala paklāji, parkets, linoleji, flīzes, kāpņu profili un līstes, dubultās jeb paceltās grīdas, gumijas segumi, sporta grīdas, līmes, ieklāšana, apdares darbi, materiāli, tirdzniecība, vairumtirdzniecība, sporta zālēm, bērnudārziem, skolām, birojiem,

Apstrāde, IK

Priekuļi, Izmēģinātāju 1, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
galdnieks, galdniecības pakalpojumi, mēbeles, koka mēbeles, koka mēbeļu izgatavošana, durvis, koka durvis, kāpnes , , kāpnes Cēsis, Kāpnes Priekuļi, trepes, logi, koka logi, koka logu rāmji, augstas kvalitātes kokmateriāli

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Arco Color Latvija, SIA

Rīgas 115c, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts:

"Arco Color Latvija" piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Līdz ar modernāko pulverkrāsošanas tehnoloģiju no mūsu Eiropas partneriem esam ieguvuši arī milzu pieredzi un zināšanas pulverkrāsošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu. Iekārtas īpaši projektētas, balstoties uz 20 gadu pieredzi krāsošanas tehnoloģiju jomā. Inovatīvās iekārtas un īpaši apmācīts personāls ļauj efektīvi samazināt ražošanas termiņus un nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti.

Ariella, kāpnes

Klīveru 1, Rīga, LV-1048
Trepes, kāpnes

Art-AG, SIA

Skrīveri, Bērzu 2, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov., LV-5125
Metālapstrāde

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Atjauno" - galdniecība, restaurācija. Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes, mēbeles, interjers, dizains. Pakalpojumus sniedzam visā Latvijas valsts teritorijā.

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!