Kāpnes, visā Latvijā

Drukāt

Freiga, SIA, mēbeļu ražotne

Kuldīgas 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: SIA “Freiga”, apvienojot tehnoloģiskos risinājumus un klienta ieceres, spēj realizēt gan klasiskus, gan ekstravagantus pasūtījumus. Plašas dizaina un aksesuāru variācijas iespējamas koka logu, ārdurvju, kāpņu, dažādu mēbeļu un iekārtu pasūtījumos. Stingra un nepārtraukta kvalitātes kontroles veikšana viscaur ražošanas procesā ļauj SIA “Freiga” garantēt produkcijas kvalitāti.

G & J, SIA, Logu un durvju ražotne, galdniecība

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

SIA “G&J” piedāvā pēc individuāla pasūtījuma ražotus logus, durvis, mēbeles, kāpnes u.c. Daudzo darba gadu laikā esam guvuši pieredzi un jaunas zināšanas, kas palīdz arī nestandarta projektu risināšanā. Esam zinoši savā nozarē un katru klienta pasūtījumu realizējam ar maksimālu atdevi, lai klientam sniegtu tikai to labāko. Mēs jūsu ideju spēsim pārvērst realitātē, tāpēc savus jautājumus uzticiet tikai profesionāļiem.

G un C, SIA

Daugavgrīvas 112, Rīga, LV-1055
Alumīnija konstrukcijas, alumīnija stiklotās fasādes, starpsienas, ziemas dārzi. Alumīnija logi, AL durvis, AL konstrukcijas, alumīnija logi daudzdzīvokļu kāpņu telpām. Alumīnija virsgaismas logi, (fonarji). Alumīnija logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana. Logu cenas. PVC logi cenas. Plastikāta logi, plastmasas logi, PVC

GE Woodworks, Lejas Ozoli, SIA

"Lejas Ozoli" , Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma: ✓ Durvis un logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji ✓ Kāpnes ✓ Iekštelpu un āra mēbeles Mēbeļu ražotājs:

GE Woodworks ir pilna servisa mēbeļu ražotājs, kuru vada Gints Eliass un kas atrodas Cēsu novada Vaives pagastā, Latvijā.

GGBK, SIA

Rīgas 78, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un remontdarbiem – jumta logu montāža, noteksistēmu montāža, jumta remonts, strādājam ar jumta un metāla fasādēm.

GJ grīdas, SIA

Lāčplēša 62-16, Rīga, LV-1011
Grīdu restaurācija, lamināta un 3slāņu parketa iekāšana, parkets, dēļu grīdas slīpēšana, dēļu grīda, grīdu pulēšana, grīdas lakošana, grīdu eļļošana, grīdu demontāža, grīdu pēcapstrāde, dēļu grīdas ieklāšana, grīdas ieklāšana, koka kāpņu atjaunošana, koka kāpņu restaurācija

GLASMET, SIA

Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Stikla izstrādājumu un metālkonstrukciju ražošana, izgatavošana, montāža, metāla trepes, kāpnes , rūdītais

GM Ozols, SIA, neapzāģētu dēļu ražošana

Rāmuļu 8, Rīga, LV-1005
Zāģmateriālu tirdzniecība::

Neapzāģēti dēļi

✓ Osis ✓ Ozols ✓ Priede ✓ Melnalksnis ✓ Bērzs ✓ Liepa ✓ Goba ✓ Dižskabārdis Ozola līmētās plātnes:: ✓ Biezums: 20 mm ✓ Platums: 900 mm ✓ Garums: 2.5 metri

GP Services, SIA

Padures 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Pakalpojumi: ✓ metāla zāģēšana; ✓ metāla urbšana; ✓ metināšana ar pusautomātu; ✓ metālapstrādes projekti pēc individuāla pasūtījuma; ✓ jaunaudžu kopšanu un apstādīšanu.

 

Par uzņēmumu:

SIA "GP Services" ir uzņēmums, kas specializējies metālapstrādes nozarē, piedāvājot plašu spektru augstas kvalitātes metāla izstrādājumu un pakalpojumu ražošanu un apstrādi. Mūsu uzņēmums ir pazīstams ar savu moderno aprīkojumu, tehnoloģisko inovāciju un stingro kvalitātes kontroli, kas nodrošina augstāko iespējamo standartu klientu vajadzībām.

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Galdniecība A, SIA

Kalnu 2-3, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par uzņēmumu:

SIA "Galdniecība A "piedāvājumā visa veida koka durvju, logu, kāpņu un mēbeļu izgatavošanu pēc individuāliem pasūtījumiem.

ZL.LV iesaka

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
PULVERA PĀRKLĀJUMS: ✓ Tas ir mūsdienu tehnoloģijas no metāla izstrādājuma, ņemot vērā ķīmijas un fizikas atklājumus. Tas ir augstas kvalitātes paraugs. ✓ Pulverkrāsošana ļauj ne tikai nokrāsot dažādas krāsas, bet arī palielina metāla izturību pret ārējiem faktoriem. ✓ Pulvera pārklājums ļauj taisīt dažas krāsas, ko nevar iegūt ar citādām krāsām (šķidrām krāsām). ✓ Tas ievērojami bagātina krāsu paleti un toņus. ✓ Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no vides, pateicoties tā izcilajām īpašībām, ir augstas kvalitātes un aizstās tradicionālo pārklājumu.

GanCo, SIA

"Skudras" , Daukstu pagasts, Gulbenes nov. LV-4429
Apraksts: SIA "GanCo" galdniecības pakalpojumi: koka logi, durvis, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji ar bīdāmām sistēmām, kāpnes, trepes, gultas, biroja mēbeles, grāmatu plaukti, kumodes. Bišu stropi. Sadarbojamies arī ar apbedīšanas birojiem - izgatavojam koka krustus un zārkus, urnas. Strādājam pēc individuāla pasūtījuma visā Latvijas teritorijā.

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.

Ginta Neško pieminekļu darbnīca, IK

Loka maģistrāle 8a, Jelgava, LV-3004
tirdzniecība, remonts, uzstādīšana, restaurācija, plāksnes, apmales, kapakmeņi, granīta plāksnes, kamīni, kāpnes

Ginta Neško pieminekļu darbnīca, IK, Filiāle

"Jaunie Ķekavas kapi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Kapu pieminekļi, apmales, pieminekļu izgatavošana, tirdzniecība, remonts, uzstādīšana, restaurācija, plāksnes, apmales, kapakmeņi, granīta plāksnes, kamīni, kāpnes, kapu portreti, akmens darbi, vāzes, soliņi, soli, marmora apstrāde, granīta pieminekļi, akmens apdares materiāli, gravēšana kapos, burtu atjaunošana, gravēšana,

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
Apraksts:

Esam metālapstrādes un metāla izstrādājumu ražošanas uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Esam lepni apvienot pieredzi, jaunākās tehnoloģijas un augstākos kvalitātes standartus. Izgatavojam dažāda veida metāla konstrukcijas, arvien audzējot pakalpojumu klāstu. Garantējam individuālu un profesionālu pieeju Jūsu risinājuma projektam no plānošanas līdz pat uzstādīšanai, kā arī pēcapkalpošanas posmā.

Gran LV, SIA

18.novembra 192, Daugavpils, LV-5417
Pieminekļu izgatavošana: ✓ Pieminekļi ✓ Kapa pieminekļi ✓ Žogi no granīta un metāla ✓ Soliņi no granīta un metāla ✓ Pieminekļi dzīvniekiem ✓ Gravēšana ✓ Pieminekļu uzstādīšana Akmens apstrāde un akmens izstrādājumi: ✓ Palodzes ✓ Virsmas ✓ Kāpnes ✓ Kamīni ✓ Pieminekļi ✓ Žogi ✓ Soliņi

Grandalmo, SIA

"Trani" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3319
akmens apstrāde, akmens sienu mūrēšana, akmens sienu mājas, akmens terases, akmens lieveņi, akmens kāpnes , Akmens grīdas, trepes, kāpnes , fasādes, starpsienas, dekoratīvie apdares darbi.