Kāpnes, adresē Rīga

Drukāt

Tersus, SIA

Tērbatas 74, Rīga, LV-1001
Profesionāla telpu uzkopšana Rīgā, biroju uzkopšana Rīgā, biroju ģenerāltīrīšana Rīgā, ofisu uzkopšana Rīgā, ofisu ģenerāltīrīšana Rīgā, noliktavu uzkopšana Rīgā, noliktavu ģenerāltīrīšana Rīgā, privātmāju uzkopšana Rīgā, privātmāju ģenerāltīrīšana Rīgā, māju uzkopšana un ģenerāltīrīšana Rīgā, veikalu uzkopšana Rīgā, veikalu

Toode, SIA, Siguldas filiāle

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Tīrības pamats, SIA

Krišjāņa Barona 122A, Rīga LV-1012
Ikdienas uzkopšana, ģenerāltīrīšana pēc remonta, ģenerāltīrīšana. Ķīmiskā tīrīšana, mīksto mēbeļu ķīmiskā tīrīšana. Paklāju ķīmiskā, mīksto mēbeļu tīrīšana. Grīdas segumi, logu mazgāšana, telpas sagatavošana pirms darba, telpu uzkopšana pēc remonta, telpu uzkopšana pēc darba, vertikālu, horizontālu žalūziju tīrīšana, žalūziju apstrāde,

Ulle, SIA, Akmens apstrāde Rīga

Lejupes 4, Rīga, LV-1076
Projekti:: ✓ Akmens ēkas un to fasādes ✓ Akmens virtuves virsmas ✓ Akmens grīdas ✓ Akmens kāpnes ✓ Kamīna apdare no akmens ✓ Vides objekti no akmens Apraksts: Akmens apstrāde. Granīts. Granīta kāpnes. Dabīgā akmens fasādes. Akmens virsmas galdiem, virtuvēm. Darbojamies akmens apstrādes nozarē kopš 1998. gada.

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

VMD, SIA

Krimuldas 6, Rīga LV-1039
Baseina kāpnes . Caurules, cauruļu savienojumi, uzmavas, kontruzgriežņi, saskrūvēs.

Veide, SIA

Zeltiņu 115, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
granīts, granīta pieminekļi, ansambļi, monumenti, akmens apdares materiāli, akmens palodzes, akmens kāpnes , Pakāpieni no akmens, trepes no granīta, granīta kāpnes . Kapakmeņu izgatavošana.

ViDEA, SIA

Brīvības gatve 211-79, Rīga LV-1039
nbsp;flīzes virtuvei, flīžu izpārdošana, galdu virsmas, granīta flīzes, granīta kāpnes

Viestards, SIA

Ganību dambis 20, Rīga, LV-1045
Mēbeļu, logu, futerlogu, durvju, kokgriezumu, kāpņu, fasāžu, roku balstu, būvdetaļu, guļbūvju, muižu, koka ēku restaurācija. Mēbeļu remonts, senlaicīgas mēbeles, kokgriezumu, virpojumu izgatavošana, restaurācijas pasu izgatavošana. Logu labošana. Mēbeļu tapsēšana, pārvilkšana. Antikvariāts, mēbeļu remonts, mēbeļu restaurācija,

Vilords GM, SIA

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla kāpnes . Stikla margas. Stikla konstrukcijas alumīnijas profilā. Stikla duškabīnes.

Viss no granīta 1, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Rīgas 180, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Mēs specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai - kapu apmales, celiņi un kapu pieminekļi. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Mēs piedāvājam dažādas izvēles iespējas gan formai, gan krāsai.

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Voldemārs Brokāns", kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība. Izgatavo koka durvis, virtuves mēbeles no masīvkoka, kāpnes. Kokapstrādes, koka izstrādājumu restaurācijas darbnīca, galdniecība, galdnieka darbi, koka mēbeles, koka kāpnes, koka durvis, virtuves mēbeles. Mēbeles pēc pasūtījuma. Mēbeļu ražošana, izgatavošana. Koka, koka dizaina elementi, kokgriezumu restaurācija.

Way up, SIA

"Kalte", Ainažu pagasts, Limbažu nov., LV-4035
Koka kāpnes , masīvkoka kāpnes , trepes, oša kāpnes , ozola kāpnes , priedes kāpnes , finierētas kāpnes , vītņu, , trepes, kāpnes Vidzeme, labas kāpnes , kvalitatīvas kāpnes , kāpnes Valmiera, koka kāpnes , koka kāpnes

Werte, SIA

"Gobas", Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

World RX Team Latvia, SIA

"Stari", Baldones pagasts, Ķekavas nov., LV-2125
Metāla vārti, sētas, margas, balkona, balkonam, durvju jumtiņi, kalti grili, metāla puķupodi, dārza soliņi, kapu margas, kāpņu, kalti, kaltas sētas, palodzes, karogkāti, karog kāti, mēbeles, interjers, eksterjers, priekšmeti, pakalpojumi, metālizstrādājumi, mēbeles, mēbeļu, sagataves, labas cenas, izstrādājumi, dārzu labiekārtošana,

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

Zanits, SIA

Carnikava, Ojāra Vācieša 20, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Lifts, pacēlājs, lifti, pacēlāji, invalīdu lifts, invalīdu pacēlājs, vides pieejamība, kāpņu pacēlājs, vertikālais pacēlājs, ratiņkrēsla pacēlājs, mobilais pacēlājs, mobilie pacēlāji, mobilais ratiņkrēsla pacēlājs, mājas lifts, uzbrauktuve, panduss, rampa.

Zemgales smēde, SIA, Zemgales Nažu Darbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 64D, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

"Zemgales smēde" ir metālapstrādes darbnīca, un tās galvenais kalējs ir Uldis Šulcs. Darbnīca nodarbojas ar dažādu veidu metālapstrādi un metāla izstrādājumiem pēc pasūtījuma. Ir EN-1090 sertifikāts. Galvenā darbnīcas joma ir nažu un citu asmeņu izgatavošana - izgatavojam virtuves nažus, mednieku nažus, metamos nažus, kā arī lielākus asmeņus, piemēram, cirvjus un mačetes. Katrs izstrādājums tiek veikts ar uzsvaru uz detaļām, piedodot asmeņiem juvelierdarba smalkumu. Ulda pēdējā aizraušanās ir asmeņi no Damaskas tērauda, kas ļauj izpausties un apvienot raupjo āmura kalšanu ar juveliera smalko darbu, un galējais iznākums ir brīnišķīgs. Taču bez asmeņiem mūsu darbnīcā iespējams pasūtīt daudzus citus metāla izstrādājumus - gaismas ķermeņus, dekoratīvos žogus, loga režģus un daudzus citus izstrādājumus, radītus praktiskām vai dekoratīvām vēlmēm.