Kāpnes, adresē Rīga

Drukāt

Premako, SIA

Lielkangari , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Metālizstrādājumi, nerūsējošā tērauda izstrādājumi, transportieri, nerūsējošā tērauda kāpnes , izstrādājumi

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Mēbeļu piedāvājums:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Sabiedrisko telpu mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Mēbeles mājoklim ✓ Darbistabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles Mēbeļu ražošana:

Mēs – „Projekcijas dizains” – esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

Proplastik, OU

Lubānas 82, Rīga, LV-1073
Reklāmas izejmateriāli. Lokšņu plastikāti. Būvplastikāti. Polikarbonāts. Monolītais polikarbonāts. Šūnveida polikarbonāts. Makrolon. Lexan. Polygal. Mizar. Palram. Montāžas līmlentes. Polikarbonāta profili. Ziemas dārziem. Balkonu margām. Kāpņu margām. Fasādes materiāli. Skaņas barjeras. Stiklojums mežizstrādes un

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

RENOVA Group, SIA

Krišjāņa Valdemāra 11-14, Rīga LV-1010
garnitūra, virtuve, bibliotēka, kabineti, vīna istabas, garderobes, mēbeles bērnu istabai, konsole, kāpnes

Ramkons, SIA

Mārkalnes 11 k.2, Rīga LV-1024
Priekšrocības:

SIA "Ramkons" pastāvīgi paplašina aku grodu sortimentu, kā arī izgatavo grodus pēc pasūtītāja projekta dokumentācijas prasībām un rasējumiem. Tiek izgatavoti dažāda augstuma un diametra izstrādājumi. Tiek piedāvāti grodi ar veidņotu pamatni – "čaulas", kā arī atsevišķi, pastiprinātas pamatnes akām, kuri sastāv no pieciem un vairāk grodiem. Aku pārsegumiem tiek izmantoti dzelzsbetona vāki, arī tie piedāvāti plašā sortimentā, atkarībā no paredzamās slodzes. Jauns produkcijas veids ir lūka vāks no atvieglota, īpaši izturīga dzelzsbetona, kurš nekādā ziņā nav sliktāks par smago čuguna lūku, bet cenas ziņā ir trīs reizes lētāks par to. Pats galvenais kompānijas ieguvums ir saliedēts, ritmiski strādājošs kolektīvs (ap 50 cilvēku) – augsti kvalificēti speciālisti, kuri mīl savu darbu, kuriem ir bagāta pieredze visdažādāko betona un dzelzsbetona konstrukciju izgatavošanā. Mūsu speciālistu kvalifikācija ļauj apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

Reliņš, SIA

Pakalniešu 18, Rīga, LV-1006
Kāpnes , durvis, mēbeles, kokmateriāli. Ražots Latvijā., Kāpnes , (koka, metāla) kāpņu margas, vītņkāpnes. Durvis, koka durvis, ārdurvis, iekšdurvis.

Rema.CM, SIA

Mazā Kaiju 1, Rīga, LV-1048
tīkls, saulessargi, ruļļveida žalūzijas, horizontālās žalūzijas, slēģi, FARKO logi, jumta lūkas, bēniņu kāpnes

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Rol-Automatik Lift, SIA

Ludzas 89B, Rīga, LV-1003
Ratiņkrēslu pacēlāji, (ratiņkrēslu pacēlājs) pacēlāji, pacēlājs ratiņkrēsliem, pacēlāji ratiņkrēsliem, pacelšanas (pacelšanas platformas) platformas ratiņkrēsliem, VIMEC pārstāvis, kravas lifti (kravas lifts) HIDRAL, kravas platformas (kravas platforma) liftu būvniecība un apkope, liftu remonts, (lifts) pacēlājs lehner lifttechnik

Rol-automatik SET, SIA

Ludzas 89B, Rīga, LV-1003
Metāla kāpnes , nojumes. (Zaljuzi)., Slīdošas kāpnes , pasažieru, mājas, servisa, kravas, ātrgaitas panorāmas, Paceļamās iekārtas vertikālas

Rommila, SIA, Filiāle

Pulkveža Brieža 111C, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Jumti, jumta segumi, jumta logi, jumta lūkas, kāpnes , bēniņu kāpnes , jumta kāpnes , sniega barjeras, jumta

Rugājs, IK

Sergeja Eizenšteina 69-94, Rīga LV-1079
Apraksts:

Strādājam bruģēšanas jomā kopš 2008. gada. Klientiem nodrošinām kvalitatīvu darbu un pievilcīgas cenas. Veicam darbus noteiktajos termiņos, individuālā pieeja katram klientam. Apjoms no 10 līdz 6000 kvadrātmetriem.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
BŪVKONSTRUKCIJU HIDROIZOLĀCIJAS REMONTS:

Veicam pakalpojumu - būvkonstrukciju hidroizolācijas remonts. Tehnoloģijas: poliuretāna, cementa, akrilāta, epoksīda materiālu injekcijas. Poliuretāna, cementa pārklājuma materiāli.

MATERIĀLU TIRDZNIECĪBA: ✓ Autostāvvietu pārklājumi ✓ Betona kāpņu pārklājumi ✓ Betona padošanas piltuves, injekciju sūkņi ✓ Jaunbūves ✓ Schock - aukstuma tiltiņu pārrāvumi ✓ Skaņa, troksnis, vibrācija, akustika ✓ Starpsienas ✓ Epoksīda grīdu pārklājumi ✓ Balkoni un terases ✓ Betona rezervuāri ✓ Ceļu būves materiāli ✓ Ēku renovācija ✓ Grunts pastiprināšana ✓ Hidroizolācijas materiāli ✓ Jumta remonta materiāli ✓ Lauksaimniecības būves ✓ Notekūdeņu sistēmas ✓ Palīgmateriāli betonēšanai

S.B.C., SIA

Zeltiņu 130, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Metāla kāpnes (trepes), angāri, margas, nojumes, žogi.

SB UN PARTNERI, SIA, Durvju un logu furnitūra

Arhitektūras sastāvdaļa 🏰
Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Sortiments: Plašs būvkalumu klāsts ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.