Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80

Amandiņa, SIA

Katlakalna 11 k.1-2.st., Rīga, LV-1073
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Amserv Krasta, autocentrs, Peugeot, Opel pilnvarotais pārstāvis, Chevrolet oficiālais serviss

Krasta 66, Rīga LV-1019
Chevrolet rezerves daļas, Chevrolet apkalpošana, Rīga, Krasta iela, Auto, Amserv, Maskavas forštate, Kafejnīca

Ance, kafejnīca

Līvzemes 11/13, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Anvona, SIA

Sala, Skolas 2, Salas pagasts, Jēkabpils nov. LV-5230

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

Aparjods, restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Aperte, SIA

Bauskas 2, Rīga, LV-1004
Mēbeles, mēbeles, mēbeļu tirdzniecība, dīvāni, dīvānu audumi, virtuves, virtuves iekārtas, biroja mēbeles, ofisa mēbeles, biroju mēbeles, mēbeles birojiem, skolas mēbeles, kabineti, mēbeļu montāža, iebūvējamie skapji, individuālas mēbeles, mēbeļu izgatavošana, mēbeļu ražošana, galdnieks, korpusa mēbeles, koka mēbeles, mēbeļu interneta

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Piedāvājam:: ✓ Svētku galdi ✓ Banketi ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Saldie ēdieni ✓ Sāļie ēdieni ✓ Uzkodas ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Biznesa pusdienas Par mums::

Kafejnīca „Aplis” Tukumā – gardi ēdieni un dzērieni, biznesa pusdienas. Kulinārijas un konditorejas izstrādājumi, pasūtījumi. Banketi, furšeti. Klājam svētku galdus Jūsu telpās.

Apsīte, kafejnīca

Apšuciems , Engures pagasts, Tukuma nov., LV-3113
Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.