Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80

Silvans, SIA, Bārs

Silva, "Silva 16" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Pusdienu piedāvājums, kafejnīca , kafejnīca Smiltenes novadā, ēdnīca Smiltenes novadā, banketu un pasākumu, pusdienu piedāvājums, svinību galdi, svinību galdu klāšana, svinību galdu klāšana 40 - 80 personām, kafejnīca

Ērmanītis, kafejnīca

Saules 16, Ventspils, LV-3601
Banketi, kafejnīca , ātrās apkalpošanas kafejnīca ., Ātrās apkalpošanas kafejnīca , līdz 45-50 cilvēkiem, sportistu, tūristu grupu ēdināšana, lēti, garšīgi

Lauris Restaurant Service, Grill restorāns, ātro uzkodu treilers

Baznīcas 2b, Jūrmala, LV-2015
Ēdināšana Jūrmalā. Restorāns, restorāns Jūrmalā, restorāns pie jūras! Banketi un pasākumi. Banketu zāle, banketzāle, furšeti. Piedāvājam banketu un svinību apkalpošanu, saviesīgus pasākumus, kāzas, dzimšanas dienu svinības, jubilejas, prezentācijas, korporatīvie pasākumi, sporta spēles, lielas balles, mazas ballītes un citus svinīgus
ZL.LV iesaka

Grill Garden, SIA, Grildārzs

Nometņu 58, Rīga LV-1002
banketiem, banketu telpas, galdu klāšana, kāzu mielasti Pārdaugavā, bēru mielasti Pārdaugavā, Āgenskalnā, kafejnīca , , grila pusdienas, grilla pusdienas, pusdienu piedāvājums, grila restorāns, grilla restorāns, bārs, kafejnīca

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

SHO, ukraiņu restorāns

Bigauņciems, "Dižpriede" , Lapmežciema pagasts, Tukuma nov. LV-3118
Apraksts:

Ukraiņu virtuves restorāns SHO atrodas jūras krastā netālu no Jūrmalas - Bigaunceimas ciemā. Iestādi 2022. gada jūnijā atvēra imigrantu komanda no Ukrainas, kas tajā strādā ar visu ģimeni. Apmeklētājiem tiek piedāvāta plaša Ukrainas un Eiropas virtuves ēdienu izvēle, alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni. Restorāns sastāv no mazās un lielās halles pirmajā stāvā, kā arī mazās zāles otrajā stāvā ar kopējo ietilpību līdz 100 apmeklētājiem vienlaicīgi, vasarā ir vasaras segta zona. Katru nedēļu restorānā notiek vietējo un ukraiņu dziedātāju un mūziķu tiešraides priekšnesumi. Restorānam ir augsts atsauksmju vērtējums un tas pastāvīgi pilnveidojas savā darbā, kopš 2022. gada ir Latvijas Restorānu organizācijas biedrs.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

Serpentīns, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Strazde , Strazdes pagasts, Talsu nov., LV-3291
Par kafejnīcu:

Kafejnīca Talsos, pie Talsiem, Talsi, šosejas malā, kolosāla atpūta brīvā dabā, laba virtuve, banketi, dzīvā mūzika. Pusdienas, kafija pie dabas, šosejas malā. Pieejama bērnu ēdienkarte, rotaļu stūrītis, kā arī telpas svinībām un banketiem. 

Valhalla Wine & Coffee, kafejnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Visi laipni gaidīti stilīgajā kafejnīcā, kur pazudīs laiks un ir tik labi un jauki. Gaidīti ne tikai pilsētas viesi, bet arī vietējie liepājnieki, baudīt gardus ēdienu un dzērienus. Ienāc, atvelc elpu vasaras kafejnīcā un baudi Liepāju!

Rasa, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par kafejnīcu:

Mūsu mājīgā kafejnīca “RASA” atrodas Dobelē, ceriņu un sniegavīru galvaspilsētas centrā. Tā ir jauka tikšanās vieta, kur Jūs kopā ar ģimeni un draugiem labprāt pavadīsiet laiku. Piedāvājam visa veida banketu galdu klāšanu līdz 150 personām (3 zāles) pie mums un ārpus mūsu telpām.

Dragon sushi, restorāns

Lielā 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jaunais, stilīgais Āzijas restorāns Liepājā - "Dragon Sushi", piedāvājumā gardākie Sushi Liepājā. Vienmēr svaigi un garšīgi. Pieejama piegāde, kā arī saņemšana uz vietas. Laipni gaidīti!

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
E.Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Informācijai:

Darba laiks Liepājas restorānam "Tik un Tā...": Mīļie restorāna viesi un Draugi! Biznesa pusdienu bezmaksas piegāde Liepājā darba dienās no 12.00 līdz 17.00, sestdienās no 13.00 līdz 20.00, svētdienās slēgts. Pieņem pasūtījumus līdzņemšanai jebkurā laikā.

Cienījamie liepājnieki un pilsētas viesi!:

Pagatavosim ar mīlestību svētku ēdienus Jūsu galdam! Izvēlaties mūsu piedāvājumu! Pasūtījumu tālr. 29 239 111

Rudais Ūsiņš, kafejnīca

Sērene, "Tiltnieki 1" , Sērenes pagasts, Aizkraukles nov., LV-5123
Garšīgi paēst, ēdināšana, pusdienas uz pasūtījumu, bēru galdi, bēru pusdienas, banketi. Pusdienas ceļā.

Bolers, kafejnīca

Medņu 42b, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Nezaudējiet sajūtas, kuras sniedz jums samtainā Ventspils pludmale, paņemiet mūsu kafiju līdzi! Baudiet sauli un ēdienu, ko pagatavojuši mūsu pavāri. Piedāvājumā 24 veidu saldējumi un eko kafija.

Policijas akadēmija 98, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Restorāns ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: gardas maltītes restorānā vai vasaras terasē, biznesa pusdienas, svētdienas vēlās brokastis / brunch, dzīvās mūzikas vakarus, banketus, seminārus, korporatīvos pasākumus, izbraukuma tirdzniecība, telpu nomu, ēdienus ar SierŠtelle sieru, ekskursiju SierŠtelle ražotnē un grupu ēdināšanu.

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Ceplis, Kafejnīca

Saules 5, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Mūsu kafejnīca piedāvā garšīgi paēst un izbaudīt katru brīdi, ko Jūs varat veltīt ģimenei un draugiem pie mūsu gatavotās maltītes.

Melnais bullis, kafejnīca

Saules 4a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Kafejnīca "Melnais bullis" atrodas Madonas pilsētas centrā, tirdzniecības centra "Konzums" otrajā stāvā.

Piedāvājums:

Kafejnīcas vietu skaits - 40. ✓ Burgeri, tortilljas, frī kartupeļi, salāti, deserti, kafija. ✓ Katru dienu - siltais dienas piedāvājums. ✓ Pusdienu piedāvājums ar ātru apkalpošanu. ✓ Telpa bērnu ballītēm (tālr. rezervācijām 29112522). ✓ Iespēja pasūtīt ēdienu līdzņemšanai. ✓ Semināru apkalpošana.

Lāsīte, kafejnīca, banketi

Brīvības 57a, Stende, Talsu nov. LV-3257
Apraksts: Kafejnīca, restorāns, pusdienas, banketi, konditoreja Talsos, Talsi.
Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.