Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80

Your Dream House, SIA

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Moduļu mājas, būvniecība, paneļu mājas, dzīvojamās mājas, vasarnīcas, dārza mājas, pirtis, kempinga mājas, viesu mājas, kafejnīcas mājiņas, tirdzniecības mājiņas, tūrisma informācijas centra mājiņas, dabai draudzīgas mājas, energoefektīvas mājas, liela pirts, maza pirts, mazas dzīvojamās mājas, moduļu māju būvniecība, māja ar terasi,

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

Šafrāns, interjera salons

18.novembra 12c, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Aizkaru auduma pārdošana ✓ Aizkaru, lambrekenu, pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana ✓ Skiču, mērījumu izstrāde, audumu piemeklēšana ✓ Griestu un sienu karnīzu pārdošana ✓ Aizkaru aksesuāru pārdošana Par salonu::

Interjera salons "Šafrāns" uzsāka savu darbību 1998. gadā. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas ļauj apmierināt jebkura klienta visizsmalcinātākās vēlmes un ieceres. Šo gadu laikā par mūsu klientiem ir kļuvuši ne tikai cilvēki Latvijā, bet arī Šveicē, Norvēģijā, ASV, Anglijā un Vācijā. Mēs sadarbojamies ar valsts iestādēm, piedāvājam skolu, bērnudārzu un kultūras namu zāles noformējumu izstrādi. Turklāt izstrādājam un noformējam arī kafejnīcu un bāru interjerus.

Limbaži, viesnīca-sporta un atpūtas centrs

Lielezera 33, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Konferenču, semināru zāle, semināri, kafejnīca , sauna.

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Trenažieru zāle ✓ Peldbaseins ✓ Airēšanas bāze ✓ 2 tenisa laukumi ✓ Sporta laukumi ✓ Āra basketbola laukumi ✓ Āra volejbola laukums ✓ Futbola laukums ar mākslīgo un dabīgo segumu Daudzfunkcionālais sporta un veselības komplekss:

"Olimpiskais centrs "Limbaži"" ir sporta centrs, kas atrodas Limbažos un kas apsaimnieko sporta bāzes: airēšanas bāzi ar airēšanas distanci, Lielezera ielā 33, sporta halli, 3000m2, Parka ielā 36, stadionu (2 tenisa laukumi, āra basketbola laukumi, āra volejbola laukums, futbola laukumi ar mākslīgo un dabīgo segumu) Sporta ielā 3. 2018. gada 1. septembrī durvis vēra jaunais Limbažu peldbaseins Jaunatnes ielā 4 A, kur apmeklētājiem pieejama arī trenažieru zāle. "Olimpiskais centrs "Limbaži"" organizē dažādu sporta veidu čempionātus, dažādus sporta pasākumus, organizē sporta spēles, augstas klases sasniegumu sportu, sniedz ēdināšanas un naktsmītņu pakalpojumus.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

CAPS! Chocolate, SIA

Gustava Zemgala gatve 74, Rīga LV-1039
Apraksts:

Ekskluzīvi, eleganti, garšīgi... Tas ir CAPS! Luksusa šokolādes dāvanas. Izgatavojam augstas klases saldumus Latvijā. Izvēloties mūsu šokolādi, jūs radīsit paliekošu iespaidu. Piedāvājam šokolādes tāfelīšu dekorēšanas un apaļo trifeļu dekorēšanas meistarklases. Plašā izvēlē korporatīvās dāvanas.

Kvant, SIA, Pirts

Jelgavas 53, Rīga LV-1004
Apraksts: Dzimšanas dienas jubilejām 50% atlaide pirts apmeklējumam. Sieviešu pirts un vīriešu pirts nodaļas strādā vienlaicīgi. Sieviešu nodaļa 2. stāvā. Vīriešu nodaļa 1. stāvā. Ir padomāts par bērniem, bērnu stūrītis, vanniņas.

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Vienkāršu un ekskluzīvu kāpņu izgatavošana un uzstādīšana ✓ Metālapstrāde ✓ Galdniecība ✓ Ūdens abrazīvā griešana Par uzņēmumu: Latvijas uzņēmums Winstaco Ltd izveidots 2002.gadā un piedāvā mūsdienīgas kāpnes, trepes un margas privātmājām, kā arī biroju un komerciālajām ēkām. Uzņēmums plašo produktu klāstu piedāvā Skandināvijā, Lielbritānijā un visā Eiropā.

Ozolkalna kulinārija, SIA

Ozolkalns, "Lazdukalna klubs" , Beļavas pagasts, Gulbenes nov., LV-4410
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Ozolkalna kulinārija" piedāvā kulinārijas izstrādājumus plašā sortimentā. Produkciju ir iespēja iegādāties veikalos dažādās Latvijas pilsētas, kā arī pēc pasūtījuma.

Produkciju ir iespēja iegādāties:

Madonā:

✓ Saules ielā 4 (blakus Drogas veikalam), ✓ Veikalā „Maize” Cēsvaines ielā 8, ✓ Kafejnīcā „Junge” Rūpniecības 49, ✓ „Sēlis” Rīgas 2.

Cesvainē:

✓ „Libe” Biksēre Lejieši Sarkaņu pag., ✓ Pie Velgas Kļavu 1, Dzelzavā, ✓ Veikals „Ozoli” Ozolu 2, Liezeres pag.

Alūksnes novadā:

✓ veikalos „Brenči” (Malienā), ✓ „Upeskalni” (Mālupē), ✓ „Anneke” (Annā), ✓ „Dzintars” (Jaunlaicenē), ✓ „Kalese” (Pededzē), ✓ „Ķerubs” (Zeltiņos), ✓ „Bermudi” Vidzemes 76.

Balvi:

✓ „Pie Ieviņas” Brīvības 20 un Brīvības 26 Tilžā, ✓ „Pie Ieviņas” Kārsavas 12 Baltinava, ✓ T/C „Vanagi” Gaujas 21A.

Jaunpiebalgā:

✓ Piebalga veikalā „Vecpiebalgā”.

Gulbenes nov.:

✓ „Pie Kļavām” Lizumā, ✓ „Gauja” Lejasciemā, ✓ „Viesturi” Stāmerienā, ✓ „Ozolnieki” Kalnienā, Avoti 93 Beļavā, ✓ „Uguntiņa” Akmensdruvās, ✓ „Pie Kļavām” Jaungulbenē, ✓ „Zīle” Ozolu iela 3B Gulbenē.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Pils kafejnīca

Slampe, "Kultūras pils" , Slampes pagasts, Tukuma nov., LV-3119
Kafejnīca , banketi, ēdināšanas pakalpojumi, izbraukuma banketi, galdu klāšana, kūkas, tortes, kliņģeri, Kafejnīca , pusdienas Tukumā.

Kafejnīca - ēdnīcā

Inciems , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2145
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Rulete, kafejnīca

Rekova, Bērzu 1, Šķilbēnu pagasts, Balvu nov., LV-4587
Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.