Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80

MS Law, SIA

Dzirnavu 21, Rīga LV-1010
Kafejnīcas, bāri, restorāni
1

Mazā Parīze, kafejnīcas ēdienu piegāde, banketi, SIA Lucrum

Piegāde ar Bolt Food!
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Rīga, kafejnīca , bistro, bārs, kompleksās pusdienas, ikdienas speciālie piedāvājumi, mājas virtuve,, Rīgā, bankets Rīgā, izbraukuma banketi Rīgā, kompleksās pusdienas Rīgā, telpas svinībām rīgā, mājīga kafejnīca

Miramax, SIA

Elizabetes 10b, Rīga LV-1010
Kafejnīcas, bāri, restorāni. Banketi. Ēdienu piegāde Rīgā, ēdienu piegāde uz mājām, ēdienu piegāde uz ofisiem un birojiem. Plovs, šašliks, samsa. Uzbegims, uzbeku nacionālā virtuve, Restorāns Rīgā, banketi, izbrauku banketi, telpas.

Modulis 3, kafejnīca

Stacijas laukums 2, TC "Origo"-C tunelis, Rīga, LV-1050

Monte Kristo kafija, veikals - kafejnīca

Ģertrūdes 27, Rīga LV-1011
Apraksts:

Rīgas labākā kafija labākajā kafijas veikalā! "Monte Kristo" kafija piedāvā plašu izvēli ar kafijām un tējām. Pie mums atradīsiet gan dažādas klasiskās kafijas, gan aromatizētas kafijas, kuras varat aplūkot mūsu mājaslapā. Tirgojam arī tējas no dažādām pasaules valstīm. Nodarbojamies arī ar vairumtirdzniecību.

Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.