Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80

OlyBet sporta bārs

Kuldīgas 15, Ventspils, LV-3601
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Pagrabiņš, krodziņš

Baznīcas 5, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par kafejnīcu:

Kafejnīca "Pagrabiņš" piedāvā iespēju garšīgi paēst – gan ikdienā, gan arī svētkos. Galdiņu rezervēšana citiem dzīves svarīgiem notikumiem. Vasarā iespējams rezervēt galdiņu terasē virs Alekšupītes pusdienām un vakariņām, kā arī svētkiem. Iespējams ēdienu pasūtīt līdzņemšanai.

Pilskrogs, SIA

"Ēdoles pils", Ēdole, Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3310
Kafejnīca , kafejnīcas, bāri, restorāni, ēdināšanas uzņēmumi, ēdnīcas, picērijas, bistro, viesnīcas,, Kafejnīca Kuldīgā, kafejnīca netālu no Kuldīgas, kafejnīca Kuldīgas novadā. jaunlaulāto numuri, dizains

Pīlādzītis, kafejnīca

Stendes 2A, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Pusdienas Kuldīgā pie Ventas rumbas. Kafija, atpūta Kuldīgā, saldējums, saldējuma kokteiļi, brokastis, bērnu atpūtas laukums, atpūta ar bērniem, laba kafija pie Ventas rumbas, vakariņas, pieņemam uz pasūtījumu, garšīgi ēdieni, aukstā zupa vasarā, veģetārie ēdieni, ēdieni visām gaumēm, pieņem grupu pasūtījumus, Ventas rumba, soļanka, zupas,

Rančo, krogs

"Mežkalni" , Rudbāržu pagasts, Kuldīgas nov., LV-3324

Rietumu nafta, SIA

Ganību 31, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
SIA "Rietumu nafta" piedāvā:: ✓ Degvielas vairumtirdzniecību; ✓ Degvielas mazumtirdzniecību; ✓ Pārvadājumus.

„Rietumu nafta” piedāvā autotransporta pakalpojumus visa veida degvielas pārvadājumiem Latvijā un Eiropā.

Par uzņēmumu:

Latvijas uzņēmums „Rietumu nafta” degvielas tirgū darbojas kopš 1998. gada un šobrīd kļuvis par lielāko degvielas vairumtirgotāju Kurzemes reģionā. Uzņēmuma vadošie speciālisti ir ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi degvielas tirdzniecības jomā. Uzkrātā pieredze ļauj izprast Latvijas degvielas tirgu un orientēties ikviena klienta vēlmēs.

„Rietumu nafta” ilgtermiņa mērķis ir klientam sniegt augsta līmeņa apkalpošanu un piedāvāt kvalitatīvus naftas produktus par viszemākajām cenām. Sekojot definētajiem mērķiem, uzņēmums neatlaidīgi cenšas stiprināt un pilnveidot saikni ar klientiem. Apmierināts klients ir uzņēmuma lielākā vērtība.

1

Rožmalas, viesnīca, restorāns, kāzu vieta Bauskā

Nameju 2, Ceraukste, Ceraukstes pagasts, Bauskas nov., LV-3908
Pakalpojumi: ✓ Viesnīca; ✓ Restorāns; ✓ Ribbes vējdzirnavas; ✓ Telpu noma pasākumiem; ✓ Pirts; ✓ Ekskursijas. Ribbes dzirnavas:

Mēs, "Rožmalu" saimnieki, esam lauksaimnieki un vēlamies arī mūsu apmeklētājiem parādīt, kā lauksaimniecība ir attīstījusies cauri gadsimtiem, no senatnes līdz pat mūsdienu jaunajām tehnoloģijām. Esam izveidojuši Ribbes vējdzirnavās ekspozīciju “Graudu ceļš”. Novērtējam senču atstāto mantojumu - Ribbes vējdzirnavas, kuras ir ne vien mūsu, bet arī Zemgales novada lepnums un atdzīvina tā laika ainavu Bauskas novadā. Vējdzirnavu konstrukcija, to iekārtas un detaļas ir veidotas un pārbaudītas gadsimtu gaitā un ir viens no sarežģītākajiem tautas celtniecības pieminekļiem, kas saglabājis mūsu senču mantojumu un darba tikumus. Ribbes vējdzirnavas celtas pēc holandiešu tipa projekta, kas tolaik bijis raksturīgs lielām un jaudīgām vējdzirnavām. Savu nosaukumu tās ieguvušas, pateicoties pirmā īpašnieka uzvārdam – Riba. Stāsta, ka vējdzirnavu celtniecību strādnieki saņēmuši dienā vienu sieku (sieks - senlatviešu labības tilpuma mērs) graudu, bet darbu vadītājs - sudraba rubuli.

  • 1 Kafejnīcas, bāri, restorāni

Spēlmaņu krogs, kafejnīca

Alsunga, Pils 7, Alsungas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3306

Staburadze, kafejnīca

Liepājas 8, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301

Stender's, bārs-klubs

Liepājas 3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301

Suši Bārs Hercogs, SIA

Baznīcas 32, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301

Taxi Ventspils MS-VR IK

Turpinām strādāt klātienē!
Kuldīgas 5, Ventspils, LV-3601
Par uzņēmumu: Taksometru pakalpojumu nozarē mēs esam jau kopš 1997.gada. Veicam vieglo taksometru pārvadājumus Ventspils pilsētā, Ventspils novadā, kā arī izbraucam ārpus Ventspils novada, lai nogādātu mūsu klientus to izvēlētajā galamērķī. Šis galapunkts var būt jebkurā vieta Latvijā un arī ārpus Latvijas robežām.

Ziemelis, kafejnīca

Kuldīgas 21, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.