Koka logu izgatavošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
elektroinstalācija, santehnikas darbi, santehniķis, demontāžas darbi, demontāža, apkure, kanalizācija, logu , , jumtu remonts, virtuves remonts, koka logu remonts, logu , remonts, remonts virtuvē, dzīvokļu remonts

Magnum NT, SIA

Šarlotes 18a, Rīga LV-1001
Krāsaina logu uzlīme. PVC plakāti. Foto kvalitātes druka uz papīra, kartona, plastikāta, auduma., Stāvfigūru izgatavošana un montāža.

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
galdnieka pakalpojumi, logi, durvis, kāpnes, mēbeles, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji, mēbeļu izgatavošana , , standarta un nestandarta mēbeļu izgatavošana , mēbeles mājai, birojam, koka izstrādājumi, individuālas

Marika, salons

Vasarnīcu 9, Ventspils LV-3601
žalūzijas, bambusa žalūzijas, džutas žalūzijas, insektu tīkli, saules atstarojošās žalūzijas, jumta logu , flīzes, laminētas iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ugunsdrošas žalūzijas, karnīzes, markīzes, mēbeļu izgatavošana

Mastech, IK

Dārzaugļu 1b, Rīga LV-1012
Izgatavošana privātmājām, dzīvokļiem, ofisiem. Logu apdare. Pieckameru, seškameru plastmasas logi., Logu projektēšana, logu salons Rīgā. Izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma.

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
, metālam, šīferim, tirdzniecība, serviss, montāža, piegāde, uzstādīšana, pārdošana, konsultācijas, izgatavošana , Koka stabi. Akmens. Mūra. Betona.

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Koka konstrukciju stiklotās starpsienas. Durvju starpsienas.

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Koka /alumīnija, Alumīnija- koka , (Holz-alu). Koka logu un durvju izgatavošana un montāža., Koka logu ražošana, uzstādīšana, montāža. HOLC ALU alumīnija logi. Koka logi Rīgā.

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
durvis izgatavošana , logi un durvis cenas, pvc durvis cenas, durvis koka , metāla durvis akcija, durvis, logu cenas, stikla pakešu izgatavošana , stikla pakešu cenas, koka logi cena, koka iekšdurvis akcija,

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Ārdurvis koka .

Montāžnieks DE, SIA, Jelgavas struktūrvienība

Akadēmijas 17b, Jelgava LV-3001
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Jelgava. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Jēkabpils struktūrvienība

Brīvības 113, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Jēkabpils, Aizkraukle, Preiļi, Līvāni.

Montāžnieks DE, SIA, Kuldīgas struktūrvienība

Vakara 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Ārdurvis koka . Logi durvis Kuldīga. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Madonas struktūrvienība

Saules 9, Madona, Madonas nov. LV-4801
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Madona, Gulbene. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Ogres struktūrvienība

Grīvas prospekts 4, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Ogre, Ikšķile, Ķegums, Lielvārde.

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Saldus, Brocēni, Skrunda.

Montāžnieks DE, SIA, Talsu struktūrvienība

Miera 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Talsi, Sabile. PVC logu remonts.

Montāžnieks DE, SIA, Tukuma struktūrvienība

Pils 5, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Metāla ārdurvis un iekšdurvis, Ārdurvis koka . Logi durvis Tukums, Kandava, Jūrmala.

Montāžnieks DE, SIA, Valmieras struktūrvienība

J.Endzelīna 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Plastmasas un koka logu , durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, Ārdurvis koka . Logi durvis Valmiera, Limbaži, Cēsis, Valka, Smiltene. PVC logu remonts.

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
risinājumi, automātikas sistēmas, elektropievadu sistēmas, automātika aizkariem, automātika žalūzijām, koka , žalūzijas, žalūzijas pakešu logiem, kasešu žalūzijas, Rullo žalūzijas pakešu logiem, žalūziju izgatavošana