Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Vītols M, SIA

"Vīgantes" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: Gulšņu ražošana, taras brusas, pazeminātas kvalitātes skujkoku zāģbaļķu iepirkšana.

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tirdzniecībā dažāda veida kokmateriāli:: ✓ zāģmateriāli ✓ dēļi (ēvelēti, impregnēti, sazāģēti) ✓ terases dēļi ✓ apdares dēļi ✓ brusas līdz pat 9 metri garumā ✓ vagondēļi Mežu, cirsmu pirkšana: ✓ Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Koksnes iepirkšana ✓ Sagatavojam materiālus šķeldošanai ✓ Stigošanas, dastošanas, taksācijas pakalpojumi ✓ Īpašumu sagatavošana ciršanai

Kronus, SIA

Ulbroka, Dauguļu 19, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Iepakojums, kokapstrāde , kokmateriāli, jaunas koka paletes, lietotas koka paletes, palešu rāmji, palešu

Priežavoti, SIA

Zinātnes 19, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
zāģmateriāli, jaunie ciemati, jaunie projekti, mājas Salaspils, zeme Salaspils, koka brusas, koka dēļi, kokapstrāde

Okrašinskis un Beķeris, SIA, Kokapstrādes cehs, zāģmateriāli Cēsīs

Palmu 5a, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Zāģmateriāli, apdares dēļi, (vagonka) grīdas dēļi, Ēvelēšana, tirdzniecība, zāģmateriālu iepirkšana. Dēļi, latas, kokmateriāli, kokmateriālu tirdzniecība. Cēsis, Priekuļi, Rauna, Pārgauja, Straupe, Plācis, Valmiera. Egles, priedes, skujkoku materiāli.

Skandināvu virtuves

Lielirbes 17a-2, Rīga LV-1046
Mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, mēbeļu izgatavošana, mēbeļu ražošana, mēbeļu dizains, mēbeļu projektēšana. Ražots Latvijā. Korpusa mēbeles, sekcijas, garderobes, priekštelpas, priekšnami, vannas istabas mēbeles, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles. Komerc mēbeles, mēbeles veikaliem, veikalu plaukti, veikalu aprīkojums,

Vidrižu Atvari, SIA

"Atvari" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Ozola, oša, kļavas, gobas parkets, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Latvijas kokmateriāls. Ekskluzīvs parkets. Masīvais, pilnkoka dēlīšu parkets, mozaīka parkets, parketa izgatavošana pēc individuāla klienta zīmējuma, parauga. Parketa ieklāšanas darbi, parketa restaurācija, parketa atjaunošana. Ozola, oša apaļkoka

VT Timber, SIA

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Kokmateriālu tirdzniecības uzņēmums Latvijā, kokmateriāli, Konstrukciju materiāls C24, Egles apdares dēļi, priedes apdares dēļi, terases dēļi no egles, terases dēļi no lapegles, terases dēļi no priedes, zāģmateriāli, žoga dēļi, grīdas dēļi, pirts dēļi, līmētas būvkonstrukcijas, transportēšana, Impregnēšana, Žāvēšana, Ēvelēšana, Projektu

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Pilnas apdares kokmateriāli, Yakisugi, Shou-sugi-ban, shou sugi ban, shousugiban, egle, lapegle, priede, ciedrs, ACCOYA modificēta koksne, aCCOYA, ahoja, akoja, kebony, kebany, dēļi, brusas, latas, līmsijas, līmpārsedze, koka pārsegumu paneļi, būvkonstrukciju kokmateriāli, koka apdare, koksnes apdare dedzinot, lazējot, krāsojot,

4 Plus, SIA

Abula 6b, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Sienu un griestu koka apdares materiāli:

Augstas kvalitātes apses furnitūra ir ideāli piemērota gan tradicionālās, gan modernās dzīvojamās telpas mūsdienīgam interjeram un eksterjeram.

Ziemeļu izskata apses koksne ir viendabīga, viegli un smalki krāsota un maigas tekstūras. Termiski apstrādāta apses koksnei ir silts brūngans tonis, savukārt tonēta koksne izstaro dabisku askēzi un eleganci.

 

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

AL & M, SIA

"Ziediņi" , Pilskalnes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5447
Mežizstrāde, mežistrādes pakalpojumi Daugavpilī, Latgalē. Forvardera pakalpojumi, kokvedēja pakalpojumi. Šķelda, šķeldas ražotne Latgalē. Šķeldas tirdzniecība. Krūmu izciršana. Aizaugušu lauku, lauksaimniecības platību izciršana. Šķeldošana, šķeldošanas materiālu, šķeldas skaidu iepirkšana. Meliorācijas darbi. Meliorācija.

Daugavlīči, SIA, Kokapstrādes gateris Lauterē

"Augstkalni" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: SIA Daugavlīči veic meža īpašumu un cirsmu pirkšanu, mežizstrādes pakalpojumus, meža izvešanu un nogādi ar kokvedējiem.

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Virši AG, ZS

Ciskādi , Sakstagala pagasts, Rēzeknes nov. LV-4638
Apraksts:

"Virši AG" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar mežu iepirkšanu, cirsmu iepirkšanu, mežizstrādes darbiem un apaļkoku iepirkšanu. Piedāvājam arī kokvedēja pakalpojumus. Mežu īpašumu pirkšana, kokmateriālu pirkšana, apaļkoku pirkšana, zāģbaļķu pirkšana, zāģbaļķu mežistrādes pakalpojumi, koku zāģēšana, koku izvešana, hārvestera pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, kokvedēju pakalpojumi, mežizstrādes tehnika. Izstrādā un realizē mežu. Darbojamies Vidzemes, Zemgales, Latgales reģionā.

Latvia Packing, SIA

"Ziņģi" , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Latvia Packing ražo un pārdod koka kastes, industriālās paletes, palešu bortus visā Eiropā.: ✓ ISPM 15, IPPC kokmateriālu ražojumi. ✓ Lielgabarīta pilnās paletes un lielgabarīta koka kastes ar lielu kravnesību. ✓ Palīdz izstrādāt izdevīgāko un labāko koka paleti, koka kasti ņemot vērā klienta prasības. ✓ Sertificēts uzņēmums, kas konsultē un piedāvā pakošanas darbus, kas saistīta ar eksport paku loģistiku.

MPP tehnika, SIA

"Ozolaine" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražošanu un uzstādīšanu un meklē jaunas iespējas ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas tirgū. Mērķis ir kļūt par lielāko pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražotāju, turpinot nostiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū, kā arī specializēties savā nozarē, kas ļauj esošajiem un potenciālajiem klientiem paļauties uz mūsu ieteikumiem.

B.A.Wood, koka produkti

Launkalne, Ezera 15, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Apraksts:

Izgatavojam dažāda veida interjera priekšmetus, suvenīrus, balvas, dekorācijas, prezentreklāmas priekšmetus, korporatīvās dāvanas un citus koka izstrādājumus.

Piedāvājam CNC frēzēšanu un lāzergravēšanu. Iespējams izgatavot arī koka produktus pēc jūsu vēlmēm.

Kurekss, SIA

"Graudupi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts:

SIA Kurekss ir viena no lielākajām kokzāģētavām Latvijā. Uzņēmuma kokzāģētava atrodas Latvijas rietumu daļā, netālu no neaizsalstošās Ventspils ostas. Kokzāģētavu ieskauj plašākie Latvijas mežu masīvi. Mūsu mērķis ir ražot augstvērtīgus izstrādājumus, ar vislielāko cieņu izturoties pret dabas vērtībām, darbībā iesaistītajiem ļaudīm un klientiem. Mēs atbalstām ilgtspējīgas mežsaimniecības politiku, tādēļ SIA Kurekss ir ieguvusi koksnes piegādes ķēdes FSC® (Forest Stewardship Council) sertifikātu „Chain of custody” FSC C006364, kā arī uztur atbilstību koksnes piegādes ķēdes standarta PEFC 2002:2013 (Programme for the Endorsement of Forest Certification) prasībām.

Švekers L., individuālā darba veicējs

"Jaunbērzkalni" , Alsviķu pagasts, Alūksnes nov. LV-4333
Apraksts: Bīstamo koku un zaru zāģēšana. Arborista (kokkopja) pakalpojumi. Augļu koku kopšana. Koku vainagu veidošana. Galvenokārt sniedz pakalpojumus Vidzemē, Latgalē. Darbus veicam kvalitatīvi, ātri un droši. Kokkopis - arborists ir kvalificēts, profesionāls cilvēks, kas pārzina koku un krūmu stādīšanu, kopšanu, vainagu veidošanu, formēšanu un izzāģēšanu. Strādājam arī ar avārijas gadījumiem pēc vētru postījumiem. Sniedzam pakalpojumus ar kaķu nocelšanu no koka. Sadarbojamies gan ar juridiskām un fiziskām personām.
Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.