Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

BST Steel, SIA

Jaudas 2a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
SIA Bst Steel piedāvā:: ✓ Metināšana Mig/mag, Tig, Lāzermetināšana; ✓ Metāla konstrukciju izgatavošana; ✓ Projektēšana; ✓ Cauruļu lāzergriešana; ✓ Lokšņu lāzergriešana; ✓ Metāla locīšana; ✓ Krāsošana; ✓ Montāža objektā.

Visas metāla konstrukcijas atbilst EN 1090 EXC2 standartiem.

BSTL, SIA

Bukultu 5a, Rīga, LV-1005
Kokapstrādes iekārtas un instrumenti

BSW Latvia, SIA

Rumbula, Granīta 24, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-1057
Kokapstrāde

BT Trading, SIA

"Zvejnieki" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov., LV-4706

BTU Linde, SIA

Brīvības gatve 301, Rīga LV-1006
Mēbeļu furnitūra

BUGE, SIA

Sutri , Sutru pagasts, Līvānu nov. LV-5334

Babītes kokapstrādes uzņēmums, SIA

Babīte, Sila 17, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Baibiņa, SIA

Madoļesje, "Madalesje" , Stoļerovas pagasts, Rēzeknes nov., LV-4642

Balt Brand, SIA

Rīgas 115a, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Aprīkojums koksnes žāvēšanas kamerām, ventilatori, bimetāla kaloriferi, vadības sistēma, vadības sistēmas, koksnes zondes, lūkas, koksnes žāvētavas brikešu ražošanai, koksnes žāvētavas granulu ražošanai, lentas skaidu žāvētavas, rotējošās trumuļtipa žāvētavas, Balt Brand, projektēšana, ražošana, uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā,

Balteru attīstības grupa, SIA

Launkalne, Ezera 15, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Koka produkti, produkcija no koka, lāzergravēšana, CNC frēzēšana, māju nosaukumi no koka, norādes no koka, koka vizītkartes, vizītkartes no koka, korporatīvās dāvanas, korporatīvo dāvanu izgatavošana no koka, prezentreklāmas, viss no koka, koks, kvalitatīva produkcija, kausi, alus kausi, galda spēles, koka galda spēles, galda spēles no koka,

Baltfuru, SIA

Zemītes 6, Kandava, Tukuma nov., LV-3120

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.

Baltic Arbor, SIA

Miera 36, Rīga LV-1001
Kokmateriālu tirdzniecība

Baltic Block, SIA

Sauleskalns, Kārļa 1, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.