Kompleksās pusdienas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Gardi, kafejnīca

Eleja, Bauskas 3, Elejas pagasts, Jelgavas nov., LV-3023
Apraksts:

Kafejnīca un banketu zāle Gardi Elejā piedāvā gardus ēdienus dažādiem dzīves gadījumiem, arī kompleksās pusdienas. Ēdieni tiek piedāvāti uz vietas un arī līdzņemšanai.

ZL.LV iesaka

Grill Garden, SIA, Grildārzs

Nometņu 58, Rīga LV-1002
Apraksts:

Mūsu "Grildārzs" ir lieliska vieta dažādiem pasākumiem un svinībām – banketiem, kāzu mielastiem, dzimšanas dienu svinībām, korporatīviem pasākumiem, prezentācijām, semināriem. Mēs gādāsim lielisku atmosfēru ģimenes saietiem, draugu ballītēm un romantiskām vakariņām. Uz oglēm grilētie ēdieni un lieliskā virtuve apmierinās jebkuru gaumi. Katru dienu pieejams pusdienu piedāvājums.

Horiks, IK

Šmerļa 3, Rīga, LV-1006
, veselīgas pusdienas , pusdienas ar piegādi, ēdiena pasūtīšana, ēdiens uz mājām, izbraukuma banketi,, Kafe, ēstuves Rīgā, kur paēst Rīgā, lētas pusdienas , lēti un garšīgi ēdieni, kompleksās pusdienas Rīgā

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

Kafejnīca Zītari

Lielais prospekts 33, Ventspils LV-3601
Kafejnīca, kompleksās , biznesa pusdienas , pusdienošana Ventspilī, labākais restorāns Ventspilī viduslaiku

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Kaļķu vārti, bistro

Kaļķu 11b, Rīga, LV-1050
Ēdināšana, bistro, uzkodas, brokastis, siltas pusdienas , vakariņas, siltie ēdieni, zupas, salāti., Kompleksās pusdienas , ēdināšana, ēdnīca.

Kultūras centra kafejnīca

Brīvības 15, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Kompleksās pusdienas . Galdu klāšana izbraukumā. Izbraukuma banketi Ogres rajonā.

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

LaGritti, SIA, Kafejnīca

Pērnavas 4, Jelgava LV-3004
Kafejnīca, kompleksās pusdienas , siltas pusdienas , tūristu grupu apkalpošana, ēdināšana, ēdieni līdzņemšanai

Lauris K, SIA, Kafejnīca

Rīgas 104, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
kafejnīcas, WIFI, banketi, uzkodas, galdu klāšana, kur paēst, ēdināšanas uzņēmumi, dienas piedāvājums, kompleksās , pusdienas , svētku mielasti, izbraukuma banketi, semināri, biznesa pusdienas , konditoreja, konditorejas

Lācītes, atpūtas parks

"Lācītes" , Rankas pagasts, Gulbenes nov., LV-4416
Lācītes Atpūtas parks, kafejnīca, restorāns, restorāns ar terasi, pusdienas , kur paēst, Kāzas, svinības

M Meda, SIA

Valdemāra 5, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Kompleksās pusdienas , ēdienkarte, pusdienas līdzņemšanai, banketi līdz 60 cilvēkiem, mazas un lielas

Maruss, kafejnīca

Skolas 5, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Kompleksās pusdienas no 12.00-15.00, 3,50 EIRO.

Mazmežotnes muiža

Mazmežotne , Rundāles pagasts, Bauskas nov. LV-3921
telpas viesībām, semināriem, konferencēm, prezentācijām, svinību organizēšana, ēdināšana, restorāns, pusdienas
1

Mazā Parīze, kafejnīcas ēdienu piegāde, banketi, SIA Lucrum

Piegāde ar Bolt Food!
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Atbalstām vietējos ražotājus: Mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus produktus no vietējiem ražotājiem. Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".
  • 1 Kafejnīcas, bāri, restorāni

Mežvidi, krodziņš

Rīgas 1, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
ēdieni pēc pasūtījuma, banketi, izbraukuma banketi, bēru, sēru, mielasti, izbraukuma galdu klāšana, kompleksās , pusdienas , ēdināšanas uzņēmumi.

Mītava, SIA

Rīgas 11, Jelgava LV-3002
Kafejnīca, banketu zāle, bārs, galdu klāšana, bankets, ēdināšana, brokastis, pusdienas , vakariņas, kafejnīca, , bērnu ballītes, telpas svinībām, banketu apkalpošana, atpūtas vakari, viesības līdz 50 cilvēkiem, kompleksās

Niko, kafejnīca

Svētes 33, Jelgava LV-3001
Par uzņēmumu:

SIA "M.A.N." sniedz ēdināšanas pakalpojumus mācību iestādēs, uzņēmumos un valsts iestādēs Jelgavā. Uzņēmums piedāvā arī ēdienu un dzērienu piegādi, banketu servēšanu un apkalpošanu klienta norādītajā vietā. Ēdienu piegāde uzņēmumiem notiek ne tikai pilsētās, bet arī sporta pasākumos, koncertos un dažādos objektos ārpus tām.

O!Bistro, kafejnīca

Apvedceļš 5, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kafejnīca "O!Bistro" Saldus  nodrošina kvalitatīvu brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Pēc mūsdienu tendencēm izveidots sabalansēts komplekso pusdienu piedāvājumu “Sātīgais” un “Veselīgais”. Kafejnīcas telpas ērti piemērotas ģimenēm un autobraucējiem, kas izmanto Liepāja - Rīga autoceļu.