Kravas auto apkope un rezerves daļas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Rimars, SIA, Kravas automašīnu rezerves daļu tirdzniecība, Autokapsēta

Vējstūru 11, Rīga LV-1063
Apraksts:

Uzņēmuma RIMARS galvenais darbības virziens ir lietotu kravas automašīnu izjaukšana pa rezerves daļām. Kravas auto rezerves daļu tirdzniecība. Kravas auto, automašīnu iepirkšana pēc avārijas. Kravas piekabju, puspiekabju uzpirkšana. Kravas auto rezerves daļas. Auto rezerves daļas. Auto kapsēta. Kravas auto apkope un rezerves daļas. Eiropā ražoto kravas automašīnu rezerves daļu tehnoloģiskā sagatavošana.

2

shina.lv, Kravas auto riepu serviss, SIA Odler

Latgales 460A, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Kravas riepas ✓ Smago auto riepas ✓ Kravas riepu serviss ✓ Industriālās riepas ✓ Autobusu riepas ✓ 4x4 komercauto riepas ✓ Vieglo auto riepas ✓ Gaisa auto spilveni ✓ Moto riepas ✓ Motoreļļas un autoķīmija ✓ Akumulatori ✓ Riepu kameras
  • 2 Kravas auto, apkope un rezerves daļas
3

K.E.D.R., SIA, kravas autoserviss

Mazjumpravas 82, Rīga LV-1063
Apraksts:

Kravas autoserviss "K.E.D.R.", SIA, piedāvā visu veidu autoservisa pakalpojumus. Servisa centrā augsti kvalificēti meistari savlaicīgi un kvalitatīvi veiks tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu un agregātu maiņu, krāsošanu, kā arī argona metināšanas darbus. Mēs sadarbojamies ar visām Latvijas apdrošināšanas kompānijām. Kravas autoserviss, kravas automašīnu remonts, argona metināšana.

  • 3 Kravas auto, apkope un rezerves daļas
4

Aventuss, SIA

Lauku 7c, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Kravas auto, piekabju remonts uz ceļa 00-24   ✓ Kravas auto servisa pakalpojumi   ✓ Vieglo automašīnu serviss Kravas automašīnu remonts:

SIA "Aventuss" pakalpojumi: kravas automašīnu ritošās daļas remonts un apkope; autoelektriķa pakalpojumi, metināšanas pakalpojumi, riepu montāža/balansēšana, līmēšana, piekabju grīdu (kustīgo grīdu) remonts - mehānisko detaļu, grīdas un plastmasu maiņa, mašīnu un piekabju datordiagnostika, kondicionieru uzpilde. Citi darbi: bremžu uzliku kniedēšana, bukšu presēšana ar presi, metāla griešana ar plazmas griezēju, grūti atskrūvējamu detaļu sildīšana ar indukcijas sildītāju u.c. pakalpojumi. Kravas automašīnu un piekabes datordiagnostika un remonts Latvijā.

5

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomai tiek piedāvātas:: ✓ TIR tenta puspiekabes ✓ gardīņu tenta puspiekabes ✓ refrižeratoru puspiekabes ✓ konteineršasijas ✓ pašizgāzēju puspiekabes Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

AK12, SIA

Brandeļi, "Kalnmeijas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Auto remonts. Auto apkope . Auto rezerves daļas , auto diagnostika, ritošās daļas diagnostika., Kravas automašīnu apkope . Kravas automašīnu diagnostika. Kravas automašīnu rezerves daļas .

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Mobile Truck Service, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
Ķieģeļu 17b, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
rezerves daļas , eļļas., tirdzniecība, auto rezerves daļas , eļļas, dzinēju remonts.

Transbaltijas tirdzniecības korporācija, SIA, auto sildītāju, kondicionieru serviss

Latgales 449, Rīga LV-1063
Auto autonomo sildītāju EBERSPÄCHER tirdzniecība, rezerves daļas un remonts., Kravas auto saldēšanas iekārtu remonts, THERMOKING, Carrier, Renault kravas automašīnu rezerves daļas

Skandibus, SIA

Cesvaines 8a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Viss hidraulikas vajadzībām!: ✓ Augstspiediena šļūtenes; ✓ Uzgaļi, savienojumi, piederumi; ✓ Hidrosūkņi un cilindri; ✓ Hidrocaurules un to savienojumi; ✓ Hidrocilindru remonts. SIA "Skandibus" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu:: ✓ Serviss/veikals - hidraulika un rezerves daļas smagajām automašīnām; ✓ Transports un loģistika; ✓ Kravas auto serviss.

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, UNIVERSĀLS, VOLVO Kravas auto aksesuāru veikals:: ✓ Kravas auto dubļu sargi; ✓ Auto kondicionieri; ✓ Auto ledusskapji; ✓ Tējkannas; ✓ Kafijas automāti; ✓ Mikroviļņu krāsnis; ✓ Lādētāji un adapteri; ✓ Pārveidotāji; ✓ Saules paneļi; ✓ Sēdekļu apsilde; ✓ Auto putekļusūcēji; ✓ Kravas stiprinājumi; ✓ Degvielas aprīkojums; ✓ Riteņu aprīkojums; ✓ Kravas auto apgaismojums; ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi; ✓ Stūres pārsegi; ✓ Sēdekļu pārvalki.

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

Wodoo, SIA, Autodarbnīca, AdBlue

Bauskas 149, Rīga LV-1004
Apraksts: WODOO komanda nodrošina profesionālu un kvalitatīvu DPF / SCR sistēmas atslēgšanu kravas automašīnam, lauksaimniecības tehnikai, iekrāvējiem un ekskavātoriem. Kvalificētais tehniskais personāls, vienmēr ir gatavi uzklausīt un piedāvāt katram klientam izdevīgāko risinājumu.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.