Kravu pārvadājumi

Drukāt
Banner 1050x80

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
ekspeditori, ekspeditoru pakalpojumi, izbraukuma pakalpojumi, osta, neaizsalstoša osta, loģistika, konteineru pārvadājumi , , autokravu pārvadājumi , dzelzceļi, dzelzceļu pārvadājumi , kravu pārvadājumi , efektivitāte un drošība

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Bruģēšanas darbi, kvalitāte garantēta, kvalitatīvs bruģis, bruģis, taciņas no bruģa, taciņu bruģēšana, laukumi, iebrauktuves no bruģa, pakāpieni, bruģa pakāpieni, bruģa ietves, ceļa apmales, ietvju apmales, bruģa remonts, bojātā bruģa seguma pārklāšana, Kvalitatīvs darbs, vislabākā cena, Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve, ūdensvada

Wilde Logistics, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Kravu pārvadājumi: auto

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
POS printeri, printeris. Label. Uzlīmju, etiķešu printēšana. Svaru verifikācija, verificēšana, mitruma mērītājs, sēklu, graudu, siena, salmu, koksnes, kafijas, kokam, kokvilnas, noteicējs, noteicēji, testeris, testeri, svari, svaru tirdzniecība, tirdzniecības, krānu, elektroniskie, digitālie, pārtikas, laboratorijas, rūpniecības,

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Vadstatni, vadkonusi, luksofors, signālugunis, baterijas spogulis, ātrumvaļņi. Aprīkojums uz ceļiem. Mobilais luksofors. Materiāli ar ceļa marķēšanu. Mobilie luksofori. Mobilo luksoforu tirdzniecība, noma. Pārvietojamie luksofori. Stikla mikrosfēras. Luksofori, luksafors, ātrumvaļņi, ceļu satiksmes organizācija, ceļa zīmes, mobilās

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
tirdzniecība, kravas automašīna, kravas riepas, kravas auto ar manipulatoru, kravas transports, kravas pārvadājumi

Niedrāji MR, SIA

Ugāle, "Jaundarbnīcas" , Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
apaļkoksnes pievešana, kokmateriālu transportēšana, buldozera pakalpojumi, treilera pakalpojumi, kokmateriālu pārvadājumi

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Diennakts auto un traktortehnikas evakuācija. ✓ Atkritumu apsaimniekošana. ✓ Būvgružu izvešana, šķirošana. Konteineru noma. ✓ Pašizgāzēju pakalpojumi, kravu pārvadājumi. ✓ Auto likvidācija (licencēta norakstīšana) autokapsētā. ✓ Autotransports, kompjūterdiagnostika. ✓ Auto rezerves daļu tirdzniecība (jaunas un lietotas). ✓ Hidrokrāna, autokrāna (līdz 11t), ekskavatora, miniekskavatora pakalpojumi. ✓ Autogāze, autogāzes iekārtu uzstādīšana. ✓ Smilts, grants, šķembu, melnzemes piegāde un pārvadājumi.

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

Daugavpils gaita, SIA

18.novembra 380, Daugavpils, LV-5413
Par uzņēmumu:

SIA "Daugavpils gaita" nodarbojas ar noliktavas un muitas dokumentu kārtošanas pakalpojumu sniegšanu Daugavpilī.

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

AUTO VIP BUSS, SIA

Ganību 77/79-9, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi no 5 līdz 78 vietām. Latvija, Eiropa, Skandināvija un NVS valstis. Autobusu, mikroautobusu noma.

Salacgrīvas Nord termināls, SIA

Jūras 18, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi:

Uzņēmums piedāvā:

✓ stividoru pakalpojumus, t.i., dažādu preču pārkraušanu no kravas laukuma un automašīnām uz kuģi un otrādi; ✓ preču uzglabāšanas pakalpojumus noliktavā; ✓ ostas pakalpojumus. Preču grupas:

Uzņēmums piedāvā pakalpojumus šādām preču grupām:

✓ koksne (zāģbaļķi, papīrmalka, malka, zāģmateriāls u.tml.); ✓ berama krava (koka skaidas, šķembas, kūdra u.tml.); ✓ parasta krava.

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

Serviss E.R, SIA, sūtījumi, pārvadājumi, kurjerpasts

Vienības gatve 186a, Rīga, LV-1058
Kurjera pakalpojumi:

Ātrākie.com - kurjera pakalpojums Rīgā. Kravas un piegādes uzņēmums. Pārvadājumi, sūtījumi. Kurjeru pakalpojumi. Vienkārši nosūtīt, piegāde laikā!

Frigo Baltic, SIA

Uriekstes 18b, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA “Frigo Baltic” atrodas Rīgas Brīvostas teritorijā un sniedz sekojošus pakalpojumus: konteineru uzglabāšana aizsargājamā teritorijā; konteineru remonts; kravas pārkraušana, apstrāde, stiprināšana, lielgabarīto un bīstamo kravu pārkraušana; muitas dokumentu noformēšanu; kravas uzglabāšanas brīvas zonas noliktavās; refrižeratoru kravas pārkraušanas un uzglabāšanas pakalpojumus; kravu pārvadājumi jūras, auto, dzelzceļa. Mūsu izdevīgā un ērtā atrašanās vieta Ostas Brīvajā zonā padara mūs par svarīgu posmu pie transporta nomaiņas kravas transportēšanas ķēdē no Nosūtītāja līdz Saņēmējam (no jūras uz sauszemes transportu). Unikāla atrašanās vieta, profesionāla personāla atlase un plašs pakalpojumu spektrs ļāva uzņēmumam ne tikai aizņemt savu vietu kravas ekspedīcijas pakalpojumu tirgū, bet arī būtiski paplašināt darbības jomu.

Be Smart, SIA

Rīga
Apraksts: Be Smart ir pieaugušo apmācības un kvalifikācijas celšanas uzņēmums, kas organizē kursus un sniedz konsultācijas kravu transportēšanā un loģistikā, un kura galvenā specializācija ir apmācības avio kravu pārvadājumos. Be Smart ir pirmā mācību iestāde Latvijā, dibināta 2009.gada janvārī, kas apmāca gan avio kravu pārvadājumu pamatos, gan speciālo kravu – dzīvi dzīvnieki, bīstamie izstrādājumi – transportēšanā ar gaisa kuģiem. Programmas bīstamo vielu transportēšanā ir apstiprinājusi Latvijas Civilās Aviācijas Aģentūra (http://www.caa.lv/lv/informacija-un-uzzinas/bistamo-vielu-transporta-apmaciba).
Jūras, avio un dzelzceļa kravu pārvadājumi salikto, pilno, bīstamo (ADR) un īpaša temperatūras režīma kravu pārvadāšanai. Pieejami vietējie un starptautiskie pārvadājumi, loģistikas pakalpojumi, dokumentu noformēšana, kravu deklarēšana. Optimizējot maršrutu, piegādes laiku un izmaksas, tiek organizēti kombinētie kravu pārvadājumi, izmantojot dažādus transporta veidus (multimodal). Pārvadājumiem iespējams izsekot, pārliecinoties par kravas atrašanās vietu un stāvokli.