Kurināmais

Drukāt
Banner 1050x80

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Mežu, (meža) pirkšana, cirsmu iepirkšana, cirsmas uzpirkšana. Mežizstrāde. Malka, malkas ražotājs, malkas ražošana, sagatavošana pēc vajadzīgā lieluma, (zāģēšana, skaldīšana) malkas tirdzniecība, malkas piegāde. Zāģmateriāli, zāģmateriālu tirdzniecība, ražošana pēc pasūtījuma. Zāģmateriālu tirdzniecība. Kokmateriālu ražošana,

DAV, SIA

Parka 1, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Kurināmais
1

DBEK siltums, SIA

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
Granulas ar piegādi, laba cena, kvalitatīvs kurināmais , Kokskaidu granulas A1 EN PLUS PREMIUM, Briketes

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Koka izstrādājumu ražošana, izgatavošana, projektēšana: ✓ Koka dzīvojamās mājas; ✓ Koka kotedžas; ✓ Guļbūves; ✓ Koka dārza mājas; ✓ Pirtis; ✓ Lapenes; ✓ Terases; ✓ Kurināmais; ✓ Koka skaidu briketes; ✓ Granulas; ✓ Koka izstrādājumi pēc pasūtījuma.

Dabas koks, SIA

Augšlīgatne, "Kokdarbnīca" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Apraksts: Kokmateriālu imports, eksports. Timber import, export. Latvija, Latvia, in Latvia, Letonia. Timber sale. Koka māju ražošana Latvijā.

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.

Dartes, SIA

Imantas 16. līnija 18-1, Rīga, LV-1029
Akumulācijas tvertnes, siltumsūkņi, ūdenssūkņi, šķidrais kurināmais , degļi, lietus ūdeņi.

Deg.lv, Briketes, granulas, akmeņogles , Helikons pluss, SIA

Griķi, "Vīganti" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2136
Apraksts: Deg.lv ir kurināmā tirgotājs, kas šajā sfērā darbojas kopš 2012. gada. Lai atvieglotu klientu dzīvi piedāvājam divus kurināmā pasūtīšanas veidus: vecais labais telefons un otrs jaunais vienkāršais - digitāla platforma ātrai un ērtai pasūtījuma noformēšanai. Mūsu vērtība ir apmierināts klients, tādēļ mēs vienmēr meklējam augstākās kvalitātes preci un precīzai produkcijas piegādei par vislabāko cenu. Piedāvājam: briketes, akmeņogles, granulas.

Delfīns, veikals

G.Apiņa 12, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Ekonoterm katli, apkures katli, apkures katli ar malku, apkures katli ar oglēm, apkures katli ar briketēm, cietā kurināmā, santehnika, siltumtehnika, siltumtehnikas tirdzniecība, katli, tērauda, metāla, čuguna, mazumtirdzniecība, krāni, dušas, vannas, tualetes podi, podi, izlietnes, stūra vannas, vannas istabas mēbeles, vannas plauktiņi,

Druplat, SIA

Radžu 18, Rīga, LV-1057
DRUPLAT koka atkritumu pārstrādātājs:: ✓ Dokumentu apstiprināšana par atbilstoši veiktu koka atkritumu pārstrādi ✓ Koka atkritumu drupināšana mūsu vai jūsu teritorijā ✓ Koka atkritumu savākšana konteineros ✓ Metāla piejaukumu atdalīšana ar Doppstadt ✓ Drupinātas koksnes - šķeldas tirdzniecība

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Pakalpojumi: Palešu izgatavošana ✓ Izgatavojam paletes, lapu koku paletes, skuju koku paletes, savlaicīgos termiņos, ar ļoti labu kvalitāti, ātri veicam un izpildām pasūtījumu. Palešu tirdzniecība ✓ Izgatavojam un tirgojam paletes Cēsīs, Cēsu novadā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Zāģmateriāli ✓ Zāģmateriāli, zāģējam dēļus, brusas, dēlīšus firmām, uzņēmējiem un privātpersonām.

Duo systems, SIA, EASYPELL granulu apkures katli

Dzidriņas, "Dukāti" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
SIA "DUO systems" produkcija::

Uzņēmums piedāvā ne tikai iegādāties un uzstādīt siltumu ražojošas iekārtas - katlus, degļus, žāvēšanas kameras -, bet arī uzstādīt žāvēšanas kameras un realizēt konteineru katlumāju projektus.

✓ Apkures iekārtas ✓ Rotācijas degļi ✓ HVAC risinājumi ✓ Filtrēšanas sistēmas ✓ Žāvēšanas kameras ✓ Konteineru katlumājas

Dzērves, ZS

Putrāni, "Dzērves 9" , Dricānu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4615

ELBRUS 5642, SIA

Līksnas 29-1a, Rīga, LV-1003
Siltumapgāde. Siltumapgādes sistēmas. Siltumtehnika apkures sistēmas. Siltumapgāde, siltumapgādes sistēmas. Apkure, apkures katli, siltumtehnika, radiatori, apkures sistēmas, kamīni, caurules, siltuma mezgli. Apkures katlu. Projektu izstrāde. Siltumzudumu un komplektējošo materiālu aprēķināšana. Katlu mājas, katlu māju,
2

ER Rasiņas, SIA, Malkas tirdzniecība Kurzemē

MALKA, PĀRDOD MALKU un piegādā MALKU Kurzemē !
"Grīvaiši" , Ezeres pagasts, Saldus nov. LV-3891
ER RASIŅAS piedāvā malku:: ✓ Jaukta malka (osis, bērzs, ozols, alksnis, apse, egle, priede, ozols)Skaldīta malka,Sausa malka,Alkšņa malka,Bērza malka,Oša malka.
  • 2 Kurināmais
Piedāvājumā cietais kurināmais: ogles, akmeņogles, kamīnogles, malka, žāvēta kamīnmalka, kūdras un skaidu briketes, granulas. Iespējama to piegāde. Škidrais kurināmais ir mazuts, benzīns un arī sašķidrinātā gāze. Dabasgāze ir plašāk pazīstamais gāzveida kurināmais. Izvēloties apkures veidu, ņemami vērā esošā apkures katla ekspluatācijas tehniskie nosacījumi, bet ierīkojot jaunu apkures sistēmu, iespējams to pielāgot izdevīgākajam apkures veidam, sabalansējot siltumefektivitātes un finansiālos aspektus.