Kurjeru pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt
1

Serviss E.R, SIA, sūtījumi, pārvadājumi, kurjerpasts

Vienības gatve 186a, Rīga, LV-1058
Kurjera pakalpojumi:

Ātrākie.com - kurjera pakalpojums Rīgā. Kravas un piegādes uzņēmums. Pārvadājumi, sūtījumi. Kurjeru pakalpojumi. Vienkārši nosūtīt, piegāde laikā!

ShipLight, SIA

Stadiona 3a, Daugavpils, LV-5401
Kurjeru pakalpojumi

Sonrisa, ziedu veikals

Lielā 1, Liepāja, LV-3401
kurjers, pasts, piegāde, dāvanas, dekori, dāvanu grozi, saiņošana, iesaiņošana, floristika, florista pakalpojumi

Sos Taxi, IK, diennakts taksometrs

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Diennakts taksometra pakalpojumi Kuldīgā un apkārtnē. Piedāvājam pasažieru pārvadājumus kvalitatīvos un jaunos auto. Pieredzējuši šoferi ar komfortu nogādās Jūs galamērķī precīzi paredzētajā laikā! Zvani!

Sparta-R Logistic, SIA

Salacas 17-69, Rīga LV-1019
deklarēšana, muitas dokumentu noformēšana, muitas deklaranti, muitas deklarācija, muitas brokeri, muitas pakalpojumi , muitas, muitas dokumentu noformēšana, formalitāšu noformēšana, palīdzība atmuitošanā, muitas brokeru pakalpojumi

Sūtījums.LV, SIA

Bieķensalas 22, Rīga, LV-1004
Kurjeru pakalpojumi , kurjeri, ekspresspasts, kurjerpasts, starptautiskais kurjer pasts, ekspress piegādes, piegāde Baltijā, autokurjeri, auto kurjeri, dokumentu piegāde, paku piegāde, kravu piegāde, pārvadājumi, kurjeru

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Taxi Kuldīga

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Piedāvājam kvalitatīvus taksometra pakalpojumus ar ilggadēju pieredzi. Profesionāli un laipni šoferīši, iepriekš vienojoties, jūs nogādās jebkurā Latvijas nostūrī, kā arī piedāvājam kurjera pakalpojumus (pārtiku, sīkpaku, ziedu utt.), piegādi jūsu norādītajā laikā un vietā. Uz tikšanos!!!

Top Express, SIA

Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
, Sauszemes eksprespiegādes, Piegādes no durvīm līdz durvīm, Kurjera pakalpojumi , Kurjeru pakalpojumi , Latvija, Lietuva, Igaunija, Autokurjeri, Dokumentu piegāde, paku piegāde, kravu piegāde, Pārvadājumi, Kurjeru

Tulpe VN, SIA

Driksas 15, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Ziedu tirdzniecība, floristika un piegāde Jelgavā. Piegādājam ziedus adresātam. Līgavu, kāzu pušķi, kāzu auto noformēšana, auto pušķošana ar ziediem, vainagu izgatavošana, sēru vainagi, floristikas materiāli un pakalpojumi, ziedu rotas, piespraudes, dekori. Telpu, skatlogu, svinību, prezentāciju noformēšana. Dāvanu grozi, dāvanas, grieztie ziedi, apsveikuma ziedi. Rozes, neļķes, orhidejas, gerberas, tulpes, krizantēmas, lilijas, narcises.

Tvaikonis, SIA, Ķīmiskā tīrītava Rīgā

Buru 16, Rīga LV-1004
Apraksts: Apģērbu tīrītava un veļas mazgātava, kas apvienojuši augstu izpildes un apkalpošanas servisu ar saprātīgām cenām. Iespēja izsaukt kurjeru uz mājām vai biroju. Nestandarta lietu tīrīšana. Aizkaru, pufu, žalūziju, paklāju ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana, ekspress 24 stundu laikā.

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.

V-Sports, SIA

Cēsu 11, Rīga LV-1012
Velosipēds, velosipēdi, velo, velosipēdu, riteņu tirdzniecība, riteņi, velosipēdu rezerves daļas, velosipēdu remonts, riteņu remonts, velosipēdu aksesuāri, velosipēdu instrumenti, atslēgas, riepas, veloriepas, velosipēdu kameras, pedāļi, sēdekļi, ķiveres, stūres, ķēdes, bagāžnieki, iznesumi, saliekami velosipēdi, zobrati,