Līzings, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SV Līzings, SIA

"Jaunskrundas 1", Jaunolaine, Olaines pag., Olaines nov., LV-2127
Informācija no uzņēmumu reģistra

Sefinance, SIA

K.Valdemāra 57/59, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ kredītu apvienošana, ✓ auto līzings, ✓ kredīts nekustamā īpašuma iegādei. Par mums::

Sefinance apvieno profesionālu finanšu speciālistu komandu ar 11 gadu pieredzi, lai piedāvātu ērtus un vienkāršus aizdevumu risinājumus saimnieciskās darbības veicējiem. Pirmie Latvijā ieviesām kredītu apvienošanas pakalpojumu, sadarbojamies ar visiem vadošajiem aizdevējiem, individuāli pielāgojot aizdevuma nosacījumus. Sefinance speciālisti nodrošina pilnu atbalsta ciklu aizdevuma izvēlē un noformēšanā, kā arī palīdz risināt sarežģītas kredītsaistību dzēšanas situācijas. Savukārt ilggadēja sadarbība ar vadošajiem aizdevējiem ļauj piedāvāt visus pieprasītākos aizdevumu veidus ar operatīvu novērtējumu un izdevīgākajiem līguma nosacījumiem. Uzticieties Sefinance komandai un taupiet savu laiku, nepārmaksājot par kredītsaistībām! Uzņēmums Sefinance ir reģistrēts Patērētāju tiesību aizsardzības centra Kredītu starpnieku un kredītu starpnieku pārstāvju reģistrā ar reģ. Nr. KS-02.

ZL.LV iesaka

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Apraksts: Auto noma biznesam un atpūtai Latvijā – Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī un Daugavpilī, kā arī visā pasaulē - 105 valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: Transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.
ZL.LV iesaka

Sixt auto noma, SIA Transporent auto noma

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Auto noma Rīgas lidostā (RIX). Volkswagen, Toyota, BMW, Audi, Ford, KIA un citu vadošo ražotāju auto noma, sākot no ekonomiskās klases līdz pat Premium klasei. Pieejami pasažieru (līdz 9 sēdvietām) un kravas mikroautobusi. Rīgas robežās SIXT nodrošina auto piegādi. Papildus pakalpojumi: transfērs, šofera pakalpojumi, limuzīnu serviss, pasākumu apkalpošana, kāzu auto noma, elektro auto noma. SIXT nodrošina vienvirziena nomu ar iespēju atstāt auto jebkurā SIXT auto nomā pasaulē. Garantēts SIXT Latvija atbalsts latviešu, krievu vai angļu valodā šeit un ārzemēs. Visiem pasažieru auto no ekonomiskās līdz vidējai klasei, pasažieru mikroautobusiem un kravas mikroautobusiem standarta depozīts ir 200 eiro. Īpaši izdevīgi nosacījumi korporatīvajiem klientiem.

Sortter, OY

Rīga
Pakalpojumi tiek sniegti saimnieciskās darbības veicējiem vai juridiskām personām, auto līzingu salīdzināšana, hipotekāro kredītu salīdzināšana, kredītkaršu salīdzināšana, mobilo maku salīdzināšana, krājkontu un noguldījumu salīdzināšana, finanšu blogs

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Tigra elektrotehnika, veikals

Valmieras 2a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Samsung, SONY, ELECTROLUX, ZANUSSI, AEG, LG, līzings , remonts, rezerves daļas, tehnikas pasūtīšana, garantija

Toyota Material Handling Baltic, SIA

Dzelzavas 127, Rīga LV-1021
Iekrāvēju līzings . Iekrāvēju iepirkšana. Lietoti iekrāvēji.

Transporent, SIA

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Auto noma; vieglie auto
ZL.LV iesaka

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k.16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Trezors, SIA

Austras 7, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070

Valants, SIA, Veikals

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles. Iegāde:

Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu jūs varat, rakstot e-pastu vai zvanot. Pēc pasūtījuma noformēšanas 24 stundu laikā uz jūsu norādīto e-pasta adresi jūs saņemsit apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

Valants, SIA, Veikals

Latgales 322D-1.st., Rīga LV-1063
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles Iegāde: Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu Jūs varat rakstot e-pastu vai zvanot..Pēc pasūtījuma noformēšanas, 24 stundu laikā uz Jūsu norādīto e-pasta adresi Jūs saņemsiet apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE

Zāģis, veikals, STIHL dīleris Sirus SIA

Bērzu 5a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Preces un pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnika ✓ Meža tehnika ✓ Dārza un meža tehnikas remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Konsultācijas ✓ Steidzami un ātri tehnikas remontdarbi Meža un dārza tehnikas veikals:

Veikals "ZĀĢIS" ir uzņēmuma Sirus meža un dārza tehnikas veikals, kas piedāvā tehniku un aprīkojumu no pasaules vadošajiem ražotājiem. Veikals ir viens no labākajiem STIHL un VIKING dīleriem. Mūsu veikalā jūs apkalpos kvalificēti un pieredzējuši darbinieki, kuri lieliski pārzina mūsu piedāvāto produktu īpatnības un ar prieku palīdzēs piemeklēt tieši jūsu vēlmēm un vajadzībām visatbilstošāko aprīkojumu. Mūsu regulāro klientu lokā ietilpst gan profesionāļi ar specifiskām prasībām un standartiem, gan vienkārši mājsaimnieki, kuriem vajadzīgi ilgtspējīgi darbarīku par saprātīgām cenām.