Līzings, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DL Auto, SIA

Stacijas 1a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Pakalpojumi: ✓ auto noma ✓ auto piekabju noma ✓ mikroautobusu noma ✓ automašīnu maiņa ✓ auto piegāde no Eiropas ✓ auto uzpirkšana ✓ auto līzings ✓ auto reģistrācija un komisija Apraksts:

SIA "DL Auto" – plašākā auto tirdzniecība Smiltenē. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā auto piekabju nomu, auto nomu, mikroautobusu nomu. Auto piegāde no Eiropas, ir pieejams arī auto līzings.

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5
ZL.LV iesaka

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k.16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

Mobire Latvija, SIA

Akmeņu 14, Rīga, LV-1048
Apraksts: Pilna servisa noma ir transportlīdzekļa operatīvā noma korporatīviem klientiem, kur visas izmaksas, kas saistītas ar automašīnas izmantošanu, tiek iekļautas vienā un fiksētā ikmēneša maksājumā. Izmantojot šo pakalpojumu uzņēmums var brīvāk operēt ar uzņēmuma kredītportfeli, aizmirst par auto apkopēm, sezonas riepu maiņām un autoparka pārvaldību. Par to rūpēsimies mēs. Papildus tam - palīdzam izvēlēties transportlīdzekli, izskaidrosim priekšrocības attiecībā pret finanšu līzinga izmantošanu, atpirksim esošo auto, garantēsim rezerves automašīnu visos gadījumos un piedāvājam klientu atbalstu 24/7.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

EKSPERTS AE, SIA

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Vērtēšanas mērķi:: *Kredīta vai līzinga noformēšanai; *Tirgus vērtības noteikšana mantas atsavināšanas gadījumā; *Mantas novērtēšanu izsoles vajadzībām; *Mantojamās mantas novērtēšana; *Mantiskā ieguldījuma novērtēšana; *Īpašuma apdrošināšanai; *Grāmatvedības uzskaites, bilances sakārtošanai; *Īpašuma novērtēšanu pašu vajadzībām.

 

Veikals - serviss 4TEXX Rēzeknē

Latgales 27, Rēzekne, LV-4601
Meža un dārza tehnika:

TEHNIKA UN PIEDERUMI DARBAM MEŽĀ

✓ Motorzāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Meža tīrīšanas zāģi, to piederumi un rezerves daļas ✓ Aizsargapģērbi un aizsargapavi, cimdi, ķiveres ✓ Darbarīki meža darbiem: cirvji mačetes, āķi, mērlentes

TEHNIKA UN PIEDERUMI DĀRZA DARBIEM

✓ Trimmeri, to piederumi un rezerves daļas ✓ Zāles pļāvēji un to rezerves daļas ✓ Dzīvžogu šķēres un zaru smalcinātāji ✓ Zāliena pļaušanas minitraktori un raideri ✓ Kultivatori, skarifikatori un to piederumi ✓ Robotizētie zāles pļāvēji: pārdošana, uzstādīšana, serviss.

MEŽA UN DĀRZA TEHNIKAS GARANTIJAS UN PĒCGARANTIJAS REMONTS, APKOPE

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces
ZL.LV iesaka

Domus angāri, SIA

"Brīvmaņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"Domus Angāri" - uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu pieredzi angāru un garāžu būvniecībā, projektēšanā un ražošanā. Piedāvājam lokveida, metāla, PVC u.c. angāru ražošanu pēc individuāliem izmēriem. Ēku ražošanā izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus. Tāpat par uzstādīšanu un montāžas darbiem atbildīga ir pieredzējusi profesionāļu komanda. Jāpiebilst, ka konsultējam bez maksas - konsultācijas laikā piemeklēsim klientam vispiemērotāko risinājumu, kā arī sastādīsim paredzamo izmaksu tāmi. Svarīgi - pie mums iespējams nokārtot arī bezprocentu līzingu un dalīto maksājumu. Ar Domus Angāri plašāku piedāvājumu var iepazīties, sazinoties ar mums telefoniski vai e-pastā. Protams, ir iespēja atbraukt pie mums uz vietas, lai visu apskatītu un iespējamos risinājumus apspriestu klātienē. Vēlams iepriekš pieteikt vizīti pa telefonu 26176921

Transporent, SIA

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Auto noma; vieglie auto

Autolietas PRO

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

Valants, SIA, Veikals

Latgales 322D-1.st., Rīga LV-1063
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles Iegāde: Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu Jūs varat rakstot e-pastu vai zvanot..Pēc pasūtījuma noformēšanas, 24 stundu laikā uz Jūsu norādīto e-pasta adresi Jūs saņemsiet apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

BL grāmatvedība, SIA

Peldu 7, Jelgava, LV-3002
Par uzņēmumu:

Jelgavā bāzēta grāmatvedības kompānija, kas piedāvā savus pakalpojumus privātpersonām un uzņēmumiem. Ar mūsu komandas plašo pieredzi mūsu klienti saņem pakalpojumu kompleksu, kas ļauj tiem būt drošiem par saviem finanšu pārskatiem.

Zīle 1, SIA, automašīnu tirdzniecība

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Apraksts:

"ZĪLE 1" nodarbojas ar auto tirdzniecību, maiņu un iegādi ar līzingu. Automašīnu piegāde no Vācijas. Mainām, pērkam, piegādājam automobiļus. Katru mēnesi automašīnu pievedums no Vācijas. Mēs piedāvājam jums jebkuras automašīnas piegādi pēc jūsu individuāla pasūtījuma un pēc jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Pasūtot automašīnu no Vācijas vai citām Eiropas valstīm, nokārtosim pilnīgi visas formalitātes no jūsu izvēlētā auto iegādes Eiropā līdz tā reģistrācijai CSDD un TA Latvijā.

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Vienkāršu un ekskluzīvu kāpņu izgatavošana un uzstādīšana ✓ Metālapstrāde ✓ Galdniecība ✓ Ūdens abrazīvā griešana Par uzņēmumu: Latvijas uzņēmums Winstaco Ltd izveidots 2002.gadā un piedāvā mūsdienīgas kāpnes, trepes un margas privātmājām, kā arī biroju un komerciālajām ēkām. Uzņēmums plašo produktu klāstu piedāvā Skandināvijā, Lielbritānijā un visā Eiropā.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

SEB līzings, SIA

Valdlauči, Meistaru 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076