Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zimans, IK, veikals - darbnīca

Lubānas 82, Rīga, LV-1073
Kapu pieminekļi, kapakmeņu izgatavošana, kapu pieminekļu izgatavošana, kapu pieminekļu uzstādīšana, kapu žogu izgatavošana, kapu pieminekļu gravējumi, granīta pieminekļi, gravēšana, apmales, metāla sētiņas, granīta kapu apmales.

Brikers Latvija, SIA, Rīgas birojs

Granīta 13, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu:

SIA "Brikers Latvija" ir lielākais bruģakmens, apmaļu, labiekārtošanas elementu un citu betona produktu ražotājs Latvijā. SIA "Brikers Latvija" piedāvā visplašāko produkcijas klāstu, piedāvājot ne tikai pelēko un ekonomisko bruģi, bet arī krāsainu un ekskluzīvu bruģi. Mūsu bruģi plaši izmanto gan pašvaldības, gan lielākie būvniecības uzņēmumi. Plašs piedāvājums arī privātpersonām.

Mūsu dabā ir gan realizēt, gan arī realizēties – bruģis mums ir radošs akmens, tāpēc tirgū ienesam tādas iespējas, kādas Latvijā vēl nav bijušas. Jau savos sākumos 2008. gadā ieviesām Retro apdares bruģi un Colourmix krāsainību, tad Comfort outline, un cauri gadiem aizvien dažādojam bruģa formas, ieskaitot trijstūri un sešstūri, un mums ir arī īpašas apmales - krāsainas.

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

Aizputes apbedīšanas birojs

Kapu 2a, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Katafalks ✓ Koka zārki ✓ Koka krusti ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas un mūzika ✓ Sēru  floristika ✓ Gravējumi uz zārkiem ✓ Bezmaksas konsultācijas

VIA Mežs, SIA

Celtnieku 1e, Ķegums, Ogres nov., LV-5020
Apraksts:

"VIA Mežs" galvenais darbības virziens ir cirsmu pirkšana īpašumā, grants ceļu izbūve un mežu apsaimniekošana. Kokvedēja, mežvedēja pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā.

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

Aivars, IK, granīta kapu pieminekļu izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Dārziņu 11. līnija 41, Rīga LV-1063
Apraksts: Meistars Aivars ar 20 gadu pieredzi izgatavo un uzstāda granīta kapu pieminekļus, apmales. Izvēlē vairāk nekā 300 granīta kapu pieminekļu. Bezmaksas konsultācija un uzstādīšana.

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Ceļavējš V.I, IK

Jāņkalna 16a, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

"Ceļavējš V.I." IK veic ūdensvada, kanalizācijas ierīkošanu, apzaļumošanas pakalpojumus un ēku demontāžas darbus Alūksnē, Alūksnes novadā.

Akmens IAB, IK, Kapu pieminekļi Jūrmalā

Jūrkalnes 6, Jūrmala LV-2011
Pakalpojumi:: ✓ Pieminekļu izgatavošana ✓ Portretu gravēšana uz pieminekļiem ✓ Granīta un betona apmales ✓ Iežogojumi ✓ Granīta un koka soliņi ✓ Pieminekļu restaurācija ✓ Kapavietu labiekārtošana ✓ Produktu piegāde un uzstādīšana

Rīgas kapi, SIA, Apbedīšanas birojs

Kurzemes prospekts 132a, Rīga LV-1069
Darbības jomā ietilpst:: ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Bēru organizēšana ✓ Bēru mielasts ✓ Zārki ✓ Aizgājēja apģērbšana un sakopšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Pārapbedīšana Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Dievs svētī" jau vairākus gadus palīdz cilvēkiem grūtā brīdī. Mēs sniedzam pilnu pakalpojumu klāstu - konsultācijas, mirušā transportēšanu (tai skaitā no/uz ārvalstīm), apbedīšanas ceremoniju, kremācijas un bēru mielastu organizēšanu, bēru piederumu (zārku, krustu, kapakmeņu, segu, štrausu u.c.) nodrošināšanu. Mēs labi saprotam to, kādai ir jābūt mūsu lomai visu jautājumu kārtošanā, kas ir saistīti ar šo bēdīgo momentu katra cilvēka dzīvē. Savu darbu mēs darām precīzi, ņemot vērā visas cilvēka psiholoģiskā stāvokļa nianses, kuram ir jāpārdzīvo šīs sarežģīts dzīves posms. Apbedīšanas pakalpojumus sniedzam gan Rīgā, gan arī visā Latvijā, ievērojot aizgājēja piederību konkrētai ticībai un konfesijai. Darba kārtība, precizitāte, atbildība, uzkrātā darba pieredze, individuālā pieeja katram – ir mūsu darba princips. Sazinieties ar mums, un mēs parūpēsimies par visu, lai Jūsu tuvinieks tiktu aizvadīts cieņpilni.

Pokrova kapi, Pokrova kapsētas pārvalde, SIA

Mēness 3, Rīga LV-1013
Apraksts:

Pokrova kapi – vienīgie Rīgā, kuri dod iespēju savlaicīgi iegādāties un noformēt ģimenes apglabāšanas vietu, parūpējoties par to, lai ne jūs, ne jūsu tuvinieki nesastaptos ar liekiem sarežģījumiem jau tā grūtajā brīdī. Izvietoti pilsētas centrā, līdz kurienei pat ļoti aizņemts cilvēks var tikt ērti un droši. Kapi tiek apsargāti un patstāvīgi labiekārtoti.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Trīs saujas, SIA, Apbedīšanas birojs

#apbedīšana Strādājam visu diennakti!
Jaunā 18-1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

Uzņēmums "Trīs saujas" sniedz pilnu apbedīšanas pakalpojuma servisu, apbedīšanas piederumi – zārki, krusti, pārklāji utml., kapa rakšanas un aizrakšanas pakalpojumi, mirušo uzglabāšanu un transportēšanu no mājām, pansionātiem un slimnīcu patoloģijas nodaļām.

Organizē kremācijas pakalpojumus, izvadītājus un muzikantus atbilstoši reliğiskajai konfesijai. Veic mirušo repatriāciju. Ņemot vērā klientu vajadzības pēc laba un kvalitatīva apbedīšanas pakalpojuma ne tikai sēru brīdī, bet arī pēc tam mēs, ELFA projekta ietvaros, izveidojām jaunu struktūrvienību "Morgs – Akmeņkaļu darbnīca".

Piedāvājam pieminekļus, kapu apmales, sētiņas, kapu labiekārtošana darbus un apstādījumu veidošanu. Šajos gados uzņēmums "Trīs saujas" saņēmis cilvēku atzinību par labi paveikto darbu un profesionalitāti, sniedzot atbalstu un sapratni grūtā brīdī. Tādēļ pēc palīdzības vēršas cilvēki no visa novada, kā arī no citām Latvijas pilsētām.

 

Uzņēmums piedāvā:

✓ kapu rakšanu ✓ pārapbedīšanu ✓ transporta pakalpojumus ✓ morga pakalpojumus ✓ bēru organizēšanu ✓ pieminekļus ✓ kapu apmales ✓ kapu kopšanu ✓ kremēšanu

Multiklips, SIA

Lielirbes 1, Rīga, LV-1046
Apraksts:

SIA Multiklips teritoriju uzkopšanas tehnikas ražotāju pārstāvijas Latvijā un Baltijas valstīs. Piedāvājam augstas kvalitātes tehniku privātu un publisku teritoriju sakopšanai. Ventrac, Agria, AntaSWISS tehnikas pārstāvis Baltijas valstīs, Hoaf (tehnika cīņai ar nezālēm) pārstāvis Latvijā. Pārdošanas, rezerves daļas, serviss.

G.Grantis, SIA, Apbedīšanas birojs

Parādes 15, Daugavpils LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas laika un datuma saskaņošana kapsētā ✓ Sanitāra pakalpojumi ✓ Apbedīšanas ceremonija ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Bēru organizēšana ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Dažādu konfesiju apģērbi ✓ Pieminekļi ✓ Dabīgā koka zārki

Auces komunālie pakalpojumi, SIA

Miera 29, Auce, Dobeles nov., LV-3708
Apraksts:

Auces Komunālie Pakalpojumi piedāvā namu apsaimniekošanas, ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu apsaimniekošanas, siltumapgādes, tirgus apsaimniekošanas, labiekārtošanas darbu, ceļu un ielu ikdienas uzturēšanas, dažādus individuālus pakalpojumus.

CVS, Elektromontāžas darbi

"Gruntnieki" , Laidzes pagasts, Talsu nov. LV-3280
Apraksts: Elektromontāža, elektroapgādes tīklu projektēšana, izbūve, celtniecība. Darbi, apdares darbi, būvniecība, zibens aizsardzība, noliktavu celtniecība Talsos, Talsi, Kurzeme, Latvija.

Viss no granīta, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Zaļā 26, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

Specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai: kapu apmales, kapu pieminekļi, kapu labiekārtošana, akmens apstrāde, akmens produkti. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Visi darbi tiek veikti mūsu darbnīcā Jēkabpilī - mūsu darbs sākas ar dizainu un mērījumiem, lai nodrošinātu lietderīgu galaproduktu atbilstoši jūsu vēlmēm. Mūsu darbs sastāv no granīta zāģēšanas, pulēšanas, un termiskās apstrādes, kas procesa galā nodrošina raupju, porainu virsmu un aizsardzību no apkārtējās vides. Granīta izstrādājumi pieejami deviņos dažādos toņos, laukakmens izstrādājumi dažādās variācijās.

Viss no granīta 1, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Rīgas 180, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Mēs specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai - kapu apmales, celiņi un kapu pieminekļi. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Mēs piedāvājam dažādas izvēles iespējas gan formai, gan krāsai.