Liellopu gaļa, visā Latvijā

Drukāt
1

Āmuļi, SIA

Kuršu 7/9, Liepāja LV-3401
, tirgo gaļu, svaiga gaļa , svaigas gaļas mazumtirdzniecība, sadalīta gaļa , liellopu gaļa , jaunlopu gaļa , , gaļa , gaļas produkti, izkāvums, jaunlopu iepirkšana dzīvsvarā, jēru iepirkšana dzīvsvarā, liellopu
  • 1 Gaļas pārstrāde, pārtika
2

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Liellopu eksports, transports, realizācija, iepirkšana, kaušana, konsultācijas., Liellopu iepirkšana dzīvsvarā. Cūku uzpirkšana. Dzīvnieku pārvadāšanas transports.
  • 2 Gaļas pārstrāde, pārtika

Kalnpierbes, ZS

"Pentsils" , Ērģemes pagasts, Valkas nov. LV-4711
Gaļas tirdzniecība. svaiga gaļa , svaiga aitas gaļa , svaiga jaunlopa gaļa , svaiga liellopa gaļa , svaiga, uzpirkšana dzīvsvarā, lopi dzīvsvarā, jaunlopu iepirkšana dzīvsvarā, zirgu iepirkšana dzīvsvarā, dzīvu liellopu

Senlejas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ķeipene, Melderu 1, Ķeipenes pagasts, Ogres nov. LV-5062
Sertificēta kautuve, Liellopu iepirkšana. Aitu iepirkšana dzīvsvarā un kautsvarā., Liellopu iepirkšana dzīvsvarā un kautsvarā. Lopi. Lopu iepirkšana dzīvsvarā un kautsvarā.

MarMar Meat, SIA, BIO gaļas, gaļas produkcija

Avotu 11, Lielvārde, Ogres nov., LV-5071
aitas gaļa , atdzesēta jaunlopa gaļa , atdzesēta liellopu gaļa , gaļas produkti, sadalīta gaļa , svaiga, jēra gaļa , svaiga liellopu gaļa , subprodukti, jēru kautķermeņi, liellopu kautķermeņi, liellopu ārējie

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801
Ventilācija, ventilācijas sistēmas izveide liellopu fermās., Dabīgās un mehāniskās ventilācijas sistēmas vistu, cūku, liellopu fermām.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Lauksaimniecības tehnika, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība traktortehnikas tirdzniecība, lopkopības tehnikas tirdzniecība komunālās tehnikas tirdzniecība, jauna lauksaimniecības tehnika lietota lauksaimniecības tehnika, meža tehnika, dārza tehnika, dārzkopības tehnika, vides kopšanas tehnika, grābekļi, kombaini, arkli,

Veterinārā ambulance Toto, IK

Slokas 134a, Rīga, LV-1069
Dzīvnieku diagnostiska, izmeklēšana, ārstēšana, vakcinēšana, vakcinācija, traumatoloģija, ortopēdija, ķirurģija, veterinārārsts, ginekoloģija rentgenoloģiska diagnostika. Dzīvnieku barības (barība) Virbac un Josera tirdzniecība, veterinārārsta (veterinārārsts) mājas vizītes, konsultācijas. Barība suņiem un kaķiem. Plague off

Labā Virtuve, SIA

Bieķensalas 2, Rīga, LV-1004
banketi, alerģijas, produktu nepanesība, ēdienkartes, bioloģiski produkti, EKO produkti, bioloģiskā liellopu , gaļa , jogurts bez cukura, tējas, bIO milti, piens, gaļa , celiakija, bio kakao.

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
veterināraptieka, veterinārija, veterināro zāļu tirgotava,  veterinārie pakalpojumi, liellopi ārstēšana, liellopu , barība, suņu barība, barība mājas dzīvniekiem, putnu ēdiens,  pārtika, minerālvielas, kaltēta gaļa

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

Anitas veterinārā aptieka

K.Valdemāra 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Talsos atrodas pilsētas centrā pretī Rimi tirdzniecības centram. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība (sausā, mitrā, specializētā, ārstējošā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, siksnas, aksesuāri, guļvietas, bļodas, kopšanas līdzekļi, smiltis, pakaiši. Šeit Jūs varat iegādāties vitamīnu un minerālvielu piedevas dažādu sugu lauksaimniecības dzīvniekiem, žurku, peļu, skudru, prusaku un citu kaitēkļu indes, dažādu dezinfekcijas līdzekļus. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterinārajā aptiekā Jūs apkalpos pieredzi bagātas un zinošas pārdevējas.

Anitas veterinārā aptieka

Kuldīgas 1a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Saldū atrodas pilsētas centrā starp tirgus laukumu un autoostu. Blakus ir liels stāvlaukums, kur var ērti novietot savu auto. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība dzīvniekiem (sausā, mitrā, specializētā un ārstnieciskā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, kaklasiksnas, smiltis, bļodas, guļvietas, kopšanas līdzekļi, aksesuāri, grāmatiņas par dzīvniekiem. Ir pieejama šāda ārstnieciskā un specializētā barība: urīnceļiem, nieru mazspējai, dzīvniekiem ar lieko svaru, alerģiskiem un sterilizētiem dzivniekiem, mazajiem un pieaugušajiem dzīvniekiem. Šeit var iegādāties arī lauksaimniecības dzīvnieku barību un barības piedevas, žurku indes. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterinārajā aptiekā jūs apkalpos zinošas un kompetentas pārdevējas.

Latvijas Gaļas liellopu audzētāju asociācija, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11-112, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Konsultācijas liellopu audzēšanā, Gaļas šķirņu liellopu ciltsdarbs, Informācija par gaļas liellopu

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

JJStudio, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
Apraksts:

Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu? Kolagēns ir uztura bagātinātājs, kura galvenais uzdevums ir uzlabot ādas, matu, nagu un locītavu veselību. "Purisim Collagen Peptides", kas ir izgatavots no liellopu olbaltumvielām, proti, tajā ir liellopu gaļas kolagēna peptīdi, un tas ir lieliski. Turklāt produkts satur pamatvitamīnu kompleksu – C, E, B1, B2, B6, B9, D 3, kas cilvēkam ir nepieciešami imunitātes uzturēšanai un palīdz asimilēt kolagēnu. Preparāts satur arī glikozamīna sulfātu, hondroitīnu un metilsulfonilmetānu (MSM), kas veicina muskuļu un skeleta sistēmas veselību. Izrādās, šis produkts ir nevis divi, bet pat trīs vienā, un vairs nav papildus jāiegādājas vitamīni, ja kādam tas ir nepieciešams. Kas ir "Purisim" kolagēna peptīdi ar apelsīnu garšu sastāvā? "Purisim" sastāvā ir liellopu kolagēna peptīdi un 7 vitamīni, kā arī glikozamīna sulfāts, hondroitīns un MSM. Kāda tipa kolagēns Jums ir un no kā tas ir iegūts? Mūsu produktā ir pirmā un trešā tipa liellopu kolagēns. Kāda ir ieteicamā dienas deva un cik mg ir vienā porcijā? Ieteicamā dienas deva ir 13 g pulvera jeb pilna mērkarotīte.   Vai mērkarotīte arī nāk klāt pasūtījumam? Jā, katrā "Purisim" iepakojumā atrodas speciāla mērkarotīte, kas palīdzēs nomērīt nepieciešamo kolagēna pulvera devu.   Kad vislabāk ir lietot kolagēnu? Kolagēnu vari lietot jebkurā dienas laikā, bet "Purisim" sastāvā esošo vitamīnu dēļ to ieteicams lietot pirmajā dienas pusē.   Ar kādiem dzērieniem drīkst lietot kolagēnā pulveri? Kolagēnu var lietot ar jebkura veida dzērieniem, iemaisot to tajos iekšā. Drīkst lietot gan ar ūdeni, gan sulu, gan pienu gan karstiem dzērieniem.   Cik ilgi ir ieteicams lietot kolagēnu? Kolagēnu var lietot visu laiku, katru dienu. Redzamiem un jūtamiem rezultātiem, vēlams to lietot bez apstājas vismaz 3 mēnešus. Cik ilgam laikam paredzēts viens iepakojums? Vienā iepakojumā ir 390g (30 porcijas) kas pietiks 30 dienām, lietojot ieteicamo dienas devu 13g (pilnu mērkaroti). Vai kolagēnu drīkst lietot grūtnieces vai ar krūti barojošas māmiņas? Nav paredzēts lietošanai grūtniecēm un sievietēm, kas baro bērnu ar krūti.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Tārgalīte, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Tārgalīte" galvenā nodarbošanās - šķirnes liellopu audzēšana, tirdzniecība, vaislas materiāls. Augkopība un tehniskās kultūras, graudi, rapsis. Piena ražošana un tirdzniecība.

Līga-vet, SIA

Zaļā 11 k.7, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Diagnostika ✓ Ķirurģija ✓ Eksotisko dzīvnieku ārstēšana ✓ Lauksaimniecības dzīvnieku ārstēšana ✓ Mājas vizītes Veterinārā klīnika:

Veterinārā klīnika pieņem visus mājas mīluļus, kā arī iespējamas mājas vizītes. Dzīvnieku apskate, konsultāciju sniegšana, ārstēšana, čipēšana, sterilizācija, kastrācija u.c. pakalpojumi. Viss nepieciešamais jūsu četrkājainajam draugam. Iespējams arī iegādāties zoo preces klīnikas aptiekā.