Liepāja, visā Latvijā

Drukāt

Aktīvās atpūtas noma Kurzemē

Dzelzceļa 18a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
noma kurzeme, brauciens ar ūdens motociklu, Aktiva atputa kuldiga, ūdensmoču īre, ūdens motociklu noma liepāja

Akumulatoru centrs Latvia, SIA, Filiāle

Zemnieku 1, Liepāja, LV-3401
Akumulatoru tirdzniecība Liepājā. Akumulatoru piegāde un uzstādīšana. Akumulatora apkope, diagnostika, pārbaude. Visa veida akumulatori un tipa akumulatori: startera akumulatori, želejas akumulatori, gēla akumulatori, AGM, slodzes akumulatori, lēnas izlādes akumulatori, vilkmes akumulatori, dziļizlādes akumulatori, cikliskās

Akvedukts, AS, KAC Liepāja

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apkures katli, apkures iekārtas, santehnika, ģeotekstils, baseinu aprīkojums, ūdenskritumu sūkņi, baseinu ķīmija, viss baseiniem, kanalizācijas caurules, cauruļvadi, dārza preces, degvielas uzpildes iekārtas, siltumsūkņi, siltumtehnika, apkure, dūmvadi, kamīni krāsnis, krāsnis, kamīni, metāla caurules, tērauda caurules, dzeramā

Alimpex Liepāja, SIA

Brīvības 78, Liepāja LV-3401
Apmācība: dažādi

Alpo, SIA, Liepājas filiāle

Krūmu 41, Liepāja LV-3405
Auto rezerves daļu tirdzniecība

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71b, Rīga LV-1029
Autonoma Ventspils, Liepāja , Rēzekne, Daugavpils, Ūdensmotociklu noma, ūdens motociklu, motociklu aprīkojuma

Amber of Liepāja, Šoudauns

Dunikas iela 3 – 21, Liepāja, LV-3407
Informācija no uzņēmumu reģistra

Amberrent, SIA

Vaļņu 28-5, Liepāja, LV-3401
Toyota Carina E, auto noma, vieglie auto, automašīnu noma, Ford Galaxy 7 vietīga auto noma, bērnu sēdeklīši, auto noma Liepājā, īstermiņa noma, ilgtermiņa noma, īre, izīrēšana, autonoma, mikroautobusa, vieglā, vieglo auto iznomāšana.

Amrita, viesnīca

Rīgas 7/9, Liepāja, LV-3401
Viesnīca, Hotel, Viesnīcas, Viesnīca Liepājā, Hotel Liepāja . Viesnīcas Liepāja .

Amserv Motors, SIA

Krasta 3, Rīga LV-1003
Apraksts:

Amserv Grupa – viens no lielākajiem automašīnu tirdzniecības un apkalpošanas uzņēmumiem Baltijā, dibināts 1992. gadā. Amserv nodarbojas ar jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, apkopi, remontu un auto daļu pārdošanu. Amserv Grupa – tie kopumā ir 9 autocentri Latvijā un Igaunijā. Latvijā Amserv Grupas uzņēmumi pārdod un apkalpo četru zīmolu automašīnas: Lexus, Toyota, Peugeot un Opel. Latvijā darbojas 5 autocentri: Lexus Rīga Krasta, Amserv Motors Toyota, Amserv Krasta Peugeot, Amserv Krasta Opel un Amserv Liepāja.

Andris Ševirjovs, sertificēts skursteņslaucītājs

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Sertificēts skursteņslaucītāja amata zellis ar vairāku gadu pieredzi, individuāla pieeja katram klientam un veicamajam darbam. Latvijas Amatniecības kameras un Skursteņslaucītāju amata brālības biedrs Kuldīgā un Kuldīgas novadā.

Andrēji, Liepājas rajona Virgas pagasta zemnieku saimniecība

"Kurci", Virgas pag., Dienvidkurzemes nov., LV-3433
Informācija no uzņēmumu reģistra

Anitas Burkevicas zobu higiēnista prakse

Lielā 81, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Par zobu higiēnista praksi:

Anitas Burkevicas zobu higiēnista prakse Grobiņā, Lielā iela 81. Darba laiks pēc pieraksta. Grobiņā ziemas mēnešos pieņem arī sestdienās.

Annabella, SIA

Flotes 16-505, Liepāja, LV-3405
Audumi, audumu tirdzniecība. Audumi no Eiropas, audumi vairumā, vairumtirdzniecība, mežģīnes, lentes, audumu izvēle, audumu sortiments, elastīgi materiāli, audumi veļai, trikotāžas audumi, materiāli, materiāls, audumi Liepājā, gumijas, lentas, furnitūra, šūšanas preces, kvalitatīvu audumu izvēle, ar pārskaitījumu, uzņēmumiem,

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

ArchiJazz, SIA

Kuršu 29-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Uzņēmums Liepājā, nodarbojas ar privātmāju, sabiedrisko ēku, dzīvokļu, palīgēku, guļbūvju un koka karkasa māju projektēšanu, dizaina izveidi un maketēšanu.

Ardala, SIA

Ganību 16/18, Liepāja, LV-3401
Riepu maiņa, auto mazgāšana, autoserviss, riteņu savirze, vieglmetāla disku remonts, riepu uzglabāšana, montāža, balansēšana, rezerves daļu tirdzniecība, riepu tirdzniecība, riepas uz līzinga, auto mazgātava, autoremonts, auto serviss Liepājā, Liepājas centrā, metināšana, savērsums, savērsuma regulēšana, riteņu remonts, disku remonts,