Liepāja, visā Latvijā

Drukāt
ZL.LV iesaka

EiroVest, SIA

Hanzas 16, Rīga LV-1045
Apmācības, semināri, kursi, konferences, izglītība, grāmatvedība, lietvedība, konsultācijas, grāmatvedības kursi, lietvedības kursi, grāmatvedības semināri, semināri grāmatvežiem, semināri vadītājiem semināri lietvežiem, lietvedības semināri, kvalifikācijas celšana grāmatvežiem, licencētas mācību programmas, personāla

Tehnicolor, SIA

Jaunā Ostmala 1, Liepāja LV-3401
Auto krāsas Liepājā, autokrāsu veikals Liepājā, krāsu tonēšana Liepājā, autokrāsas, auto krāsas, auto virsbūves remonts, virsbūves remonta materiāli, virsbūves remonta instrumenti, virsbūves materiāli, auto kosmētika, svydis, radex auto krāsu tonēšana, konsultācijas, auto virsbūves remonta piederumi, izejmateriāli, instrumenti.

Latio, SIA, Liepājas nodaļa

Graudu 27/29, Liepāja LV-3401
Nekustamais īpašums, aģents, mākleris, vērtēšana, noma, īre, īpašuma pārdošana, īpašuma noma, meži, lauksaimniecības zeme, jaunie projekti, pārdod māju, Nekustamais īpašums, nekustamo īpašumu vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtēšana, nekustamā īpašuma vērtētājs, nekustamā īpašuma vērtējums, nekustamo īpašumu konsultācijas,

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
apsardzes koncepcijas izstrādāšana, apsardzes konsultācijas, konsultācijas apsardzes jomā, Kuldīga, Liepāja

Uldis Ēlerts, klavieru skaņotājs

"Sātiņi" , Alsungas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3306
Alsunga, Ēdole, Ēdolē, Kuldīga, Kuldīgā, Jūrkalne, Jūrkalnē, Pāvilosta, Pāvilostā, Aizpute, Aizputē, Liepāja

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

Granīts V, IK, kapu pieminekļi Liepājā

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Apraksts: Kapakmeņi, kapu pieminekļi, plāksnes, apmales, akmens apstrāde. Kapakmeņu, kapu pieminekļu izgatavošana no granīta, laukakmens, betona Liepājā, Liepājas rajonā, Kurzemē.

Meistars Andris Šavkins, SIA RE-CRS darbnīca

Rožu 1, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts: Uzņēmums darbojas kopš 2015. gada, speciālista darba pieredze šajā jomā 22 gadi. Uzņēmuma darbības laikā izveidojusies veiksmīga sadarbība ar apmēram 10 Liepājas un Kurzemes reģiona uzņēmumiem. Pakalpojumi ir pieejami arī privātpersonām. Regulāri tiek atjaunotas iekārtu programmas un paplašināts pakalpojumu klāsts.

Aktis, SIA, Ogres filiāle

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Aktis, SIA, Jelgavas filiāle

Jelgava LV-3007
Aizkraukle, Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Kuldīga, Krāslava, Liepāja

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Ratu depo" - ģimenes uzņēmums, kas specializējas bērnu preču tirdzniecībā. Vadošais mazuļu preču veikals Kurzemē ar vislielāko preču sortimentu. Laipni gaidīti veikalā Liepājā! Kā arī iespēja iegādāties preces mūsu internetveikalā ar ātru un kvalitatīvu piegādi visā Latvijā. Viss nepieciešamais jūsu mazulim vai jau lielākai atvasei.

ZL.LV iesaka

Astin, suņu un kaķu frizētava

M.Ķempes 8, Liepāja LV-3407
Par mums:

Laipni lūdzam visus pūkainos mīluļus Suņu un Kaķu frizētavā "Astin". Frizētava "Astin" ir domāta lieliem, vidējiem un maziem suņiem, kā arī kaķiem. Jums tiks nodrošināta patīkama atmosfēra, kvalitatīvs darbs un laba attieksme pret jūsu mīluli. Frizētava ir profesionāli aprīkota, lai Jūsu mīlulis un viņa saimnieks justos komfortabli. Meistars ar 9 gadu darba pieredzi izglītību ir ieguvis Sanktpēterburgā, Viļņā, Baltijas valstīs. Suņu, kaķu, dzīvnieku frizētava Liepājā. Dzīvnieku, suņu, kaķu frizētava Liepājā.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Liepājas nodaļa

Pulvera 12-16, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

Lauku sēta Liepājā

Krūmu 62, Liepāja LV-3405
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

MBkrāsas, IK

Dārza 21, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Krāsošanas pakalpojumi. Krāsošana. Telpu un ēku kosmētiskais remonts. Sienu, fasāžu, žogu, jumtu krāsošana u.c. krāsošanas darbi. Meistars ar vairāk kā 10 gadu pieredzi palīdzēs pārvērst Jūsu krāsu idejas realitātē. Darbs tiek veikts manuāli vai izmantojot bezgaisa krāsošanas iekārtu, kas nodrošina ātru, kvalitatīvu un vienmērīgu krāsas uzklāšanu. Pakalpojumi pieejami visā Latvijā. Rīga, Rīgas rajons, Rīgas centrs, Mārupe, Jelgava, Dobele, Liepāja, Ventspils, Cēsis, Sigulda, Valmiera, Rēzekne, Daugavpils, Jēkabpils, Alūksne, Gulbene, u.c.

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares:

✓ Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas ✓ Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi ✓ Saules enerģijas risinājumi ✓ Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli ✓ Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi

Piedāvājam klientiem pilnu ciklu:

✓ konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; ✓ mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; ✓ preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; ✓ instrumentu noma; ✓ loģistikas pakalpojumi; ✓ pēcpārdošanas serviss; ✓ garantijas.

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū.

International Property Service, SIA

Bāriņu 15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Aijas Lībekas grāmatvedība. Pilns grāmatvedības cikls. Pakalpojumus sniedz Liepājā, Kurzemē un visā Latvijā. Klientu ērtībai e-pasts: figaro9@inbox.lv