Liepāja, visā Latvijā

Drukāt

Kristal, SIA

Strazdu 3, Liepāja LV-3405
Brends Liepāja . Kolekcija, kolekcijas. Made in Latvia, made in EU, Made in Europa.

Akvedukts, AS, KAC Liepāja

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apkures katli, apkures iekārtas, santehnika, ģeotekstils, baseinu aprīkojums, ūdenskritumu sūkņi, baseinu ķīmija, viss baseiniem, kanalizācijas caurules, cauruļvadi, dārza preces, degvielas uzpildes iekārtas, siltumsūkņi, siltumtehnika, apkure, dūmvadi, kamīni krāsnis, krāsnis, kamīni, metāla caurules, tērauda caurules, dzeramā

WURTH, SIA, Veikals

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

Aisbergs V, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionieru remonts Liepājā

Kapsētas 7, Liepāja LV-3401
Apraksts: Saldēšanas iekārtas, kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, remonts Liepājā, Liepāja, Latvijā, Latvija

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Kreps T, SIA, Audumu, aizkaru veikals Liepājā

Graudu 43-43N, Liepāja LV-3401
Apraksts: Aizkari, aizkaru salons, veikals, tirdzniecība Liepājā.

Lāčplēsis, SIA, Fitnesa klubs

Brīvības 23a, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Fitnesa un Bodybuildinga sporta klubs, kurā vienmēr esi gaidīts! Draudzīga un motivējoša atmosfēra. Plašs trenažieru klāsts. Brīvie svari. Kardio trenažieri. Boksa maiss. Personālie treniņi sertificētu treneru vadībā. Individuālu treniņa programmu sastādīšana. Ergoline solārijs. Sulu bārs. Sporta uzturs, apģērbs, aksesuāri un suvenīri.

Aktis, SIA, Tukuma filiāle

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Autolietas PRO

Ganību 107, Liepāja LV-3411
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

Vilevi, SIA, darba drošības Kurzemes filiāle

Šķērsu 6, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

Tip Top Telefons, veikals-darbnīca

Siena 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Tip Top Telefons, veikals-darbnīca nodrošina mobilo telefonu un planšetdatoru tirdzniecību un remontu. Plašā klāstā - lādētāji, akumulatori, vāciņi. Navigācijas, videoreģistratori - tirdzniecība un remonts. LED spuldzes. Ātri, kvalitatīvi, ar garantiju!

LiepājaSPEC remontdarbnīca

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Pakalpojumi:: ✓ Sadzīves tehnikas remonts ✓ Tehnisko problēmu diagnostika ✓ Detaļu maiņa ✓ Detaļu pasūtīšana ✓ Elektroiekārtu labošana Apraksts:

Visa veida sadzīves tehnikas remonts un diagnostika, detaļu maiņa un pasūtīšana. Izbraukšana pie klienta.

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Dobele, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Kuldīga, Krāslava, Liepāja

Baltkarts, SIA - Spirālveida kartona caurules

Turpinām strādāt klātienē!
Padures 10b, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: Firma dibināta 2002. gadā kā iepakojuma ražošanas uzņēmums Liepājā. Iepakojums paredzēts dažādu uztinamo materiālu (audumu, plēvju, papīra, stiklašķiedras, diegu u.c.) uztīšanai, kā arī uzglabāšanai un transportēšanai.