Liepāja, adresē Liepāja

Drukāt

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
"Saiva" meistardarbnīcas: ✓ Klūgu pinumi - Meistare Antra Kalēja ✓ Dzintara rotas - Skaidrīte Vasiļeviča ✓ Keramikas darbnīca - Ilze Eniņa ✓ Aušanas darbnīca - Audējas Zenta Dzērvēna un Anna Saukante ✓ Rokdarbu un aušanas darbnīca - Ira Cīrule ✓ Drēbnieka darbnīca - Drēbniece Sarmīte Dreimane ✓ Tekstilmozaīkas ( Patchwork) darbnīca - Dzintra Bitēna ✓ Tekstilizstrādājumu darbnīca - Sandijas Brikmanes SANDtextile darbnīca ✓ Ādas rokdarbu darbnīca - Sanita Zandere, SZ Handmade ✓ Tautas tērpu darināšanas darbnīca - Agnese Polovenko ✓ Rotkaļu darbnīca - Meistari Andris Grebis, Kaspars Laugalis, Jānis Bunka, Roberts Mežainis ✓ Dabīgā kosmētikas darbnīca ✓ Otrreizēji pārstrādātā tekstila dizaina darbnīca

 

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

Eira Group, SIA, Mēbeļu ražošana, furnitūra, bīdāmās sistēmas Liepājā

Ādu 27, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Laminētas kokskaidu plāksnes (LKSP) ✓ MDF ✓ Finieris ✓ ISOPLAAT ✓ Lakotas augsta blīvuma kokšķiedras plātnes (HDF) ✓ Rokturi ✓ Galda virsmas ✓ Smart BOX vadotnes ✓ INDECO bīdāmās sistēmas ✓ Saplākšņu atgriezumi ✓ Finieris Laminēts ✓ OSB

Skrundas apbedīšanas birojs, Indulis Vicinskis

Liepājas 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Apraksts:

Skrundas apbedīšanas birojs – apbedīšanas pieteikuma formēšana, konsultācijas. Dokumentu noformēšana. Nelaiķa transportēšana. Transporta nodrošināšana pavadītājiem. Apbedīšanas piederumi un aksesuāri. Kapu kopšana, labiekārtošana. Bēru banketu pakalpojumi. Sēru floristika, ziedi, vainagi. Kremācija. Kapu pieminekļi, futrāļi. Kapu ierīkošana un apkopšana.

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Jaunliepājas namsaimnieks, SIA

F.Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” nekustamā īpašuma tirgū aktīvi darbojas no 1989. gada, specializējoties piejūras īpašumu tirdzniecībā, un ir viena no vecākajām kompānijām šajā jomā Latvijā ar stabilu klientūru un tradīcijām. Mūsu piedāvājumos ir dažādu platību zemes īpašumi ar ēkām un bez apbūves Liepājas rajonā un citur Latvijā pie jūras, rūpniecības un lauksaimniecības zemes, meži, ostas, kā arī dažādu profilu biznesu pārdošana. Turklāt SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” izīrē/pārdod dzīvokļus, mājas, telpas birojiem Liepājas pilsētā. Piedāvājam pakalpojumus īpašumu legalizācijā, sniedzam konsultācijas ar nekustamajiem īpašumiem saistītos jautājumos, nodrošinām arhitektu, celtnieku/ inženieru un interjera dizaineru pakalpojumus. Mūsu vadmotīvi: profesionalitāte – mūsu darbinieki ir pieredzējuši speciālisti. Komforts – visas rūpes par jūsu darījumu ar nekustamo īpašumu uzņemsies mūsu darbinieki. Uzticamība – mēs cienām savus klientus un turam savus solījumus.

DSV Latvia, SIA, Liepājas birojs

Flotes 16, Liepāja LV-3405
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.

Liepājas riepu centrs, SIA, Riepu serviss Liepājā

Pulvera 10, Liepāja LV-3405
Pakalpojumi:: ✓ Riteņu maiņa ✓ Montāža ✓ Diska malu blīvēšana ✓ Balansēšana ✓ Riepas remonts ar karsto vulkanizācija ✓ Diska valcēšana/taisnošana ✓ Diska metināšana Par uzņēmumu: Riepas par vislabākajām cenām! Piedāvājam jaunas un lietotas, ziemas un vasaras riepas ar garantiju par vislabākajām cenām, iespējama piegāde. Plaša riepu izvēle un pilns serviss. Riepu maiņa un balansēšana uz modernām vācu un itāļu iekārtām. Riepu remonts tiek veikts ar augstākās kvalitātes vācu remontmateriāliem, tai skaitā ir pieejama karstā vulkanizācija, garantija. Riepu sezonas uzglabāšana.

Priekules apbedīšanas birojs

Raiņa 3/5, Priekule, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Bēru pakalpojumi: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapa rakšana ✓ Bēru ceremonijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

"Priekules apbedīšanas birojs" jums piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Uz vietas biroja telpās var nopirkt zārkus, krustus, pārsegus, sveces, ziedus, vainagus un citas lietas. Konsultācijas un mirušā nogādāšana morgā visu diennakti.

DS skursteņslauķis, SIA

Pļavu 89, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Pakalpojumus sniedz diplomēts un sertificēts skursteņslaucītāja amata meistars Dainis Kreināts un skursteņslaucītāja amata zellis Roberts Vītoliņš.

Liepājas apbedīšanas birojs, SIA

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Uzņēmums piedāvā: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Pārapbedīšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Transporta pakalpojumi Apraksts:

"Liepājas apbedīšanas birojs'' jums piedāvā visa veida apbedīšanas pakalpojumus. Profesionāli pakalpojumi 24 stundas diennaktī. Nodrošinām mirušā nogādāšanu morgā, konsultācijas un dokumentu noformēšanu Liepājā un rajonā. Kremācijas organizēšana un transportēšana. Labestība, sirsnība, līdzjūtība...Visi mūsu darbinieki ir ar ilggadēju pieredzi, pirms tam strādājot pašvaldībā apbedīšanas nozarē. Mēs strādājam bez starpniekiem. Mums ir savs transports, kas garantē drošu un pienācīgu pārvadāšanu. Mēs vienmēr darām visu, lai cilvēka pēdējā gaitā tiktu ievērotas aizgājēja un piederīgo vēlmes, tāpēc piedāvājam ļoti plašu apbedīšanas pakalpojumu klāstu, no kura jūs varēsit atlasīt tieši to, kas vajadzīgs jums saskaņā ar jūsu vēlmēm un iespējām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientu vēlmes, piedāvājot profesionālu atbalstu bēru organizēšanā.

GROBIŅAS VETERINĀRĀ KLĪNIKA

Alejas 24, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Grobiņas veterinārās klīnikas pakalpojumi: ✓ Neatliekamā palīdzība dzīvniekiem, diennakts veterinārā klīnika ✓ Dzīvnieku vakcinācija, transpondera (mikročipa) ievade un reģistrācija  ✓ Dokumentu noformēšana dzīvnieku izvešanai uz ārzemēm  ✓ Profesionālā ārstnieciskā dzīvnieku barība ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgendiagnostika ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ortopēdija ✓ Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta ✓ Stacionārs

GF Powdercoating, LSEZ SIA

Brīvības 98, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virsmu apstrāde ✓ Pulverkrāsošana ✓ Projektēšana Par uzņēmumu: GF Powdercoating, jauns un strauji augošs uzņēmums, nodarbojas ar dažādu metāla virsmu apstrādi un krāsošanu. Piedāvājam smilšu strūklas pirmapstrādi, kā arī metāla virsmu pārklāšanu ar pulverkrāsu. Smilšu strūklas apstrāde paredzēta metāla un koka izstrādājumiem, attīrot virsmas no korozijas, vecās krāsas, dažādiem organiskiem un neorganiskiem piesārņojumiem. Pateicoties plašai krāsu gammai un noturībai, pulvera pārklājums ir vislabākā izvēle. Spējam nodrošināt dažāda apjoma pasūtījumus, gan individuālos, gan industriālos darbus.

Revor, SIA

Brīvības 117A, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

Leldes Kokaines psihologa privātprakse

Avotu 4, Liepāja, LV-3401
Par Leldi Kokaini:

Psiholoģijas maģistrs. EMDR terapeite. Sertificēta klīniskā un konsultatīvā psiholoģija. Apgūtas metodes darbā ar pieaugušo un bērnu psihosomatikas problēmām. Individuāls darbs ar bērniem un pieaugušajiem. Pāru konsultācijas. Veicu no vardarbības cietušo bērnu un pieaugušo rehabilitāciju. Vadu grupu nodarbības vecākiem, kā arī grupu nodarbības par dažādām aktuālām tēmām. Konsultācijās pārsvarā izmantoju mākslas terapijas metodes, kā arī kognitīvi-biheiviorālās terapijas metodes. Katram klientam tiek piemeklēta visatbilstošākā metode problēmu situāciju risināšanai. Veic individuālu izpēti bērniem un pieaugušajiem.

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Apraksts:

SIA „Lāde” – oficiālais Peugeot, Bosch Car Service pārstāvis Liepājā. Pie mums:

✓ Autoserviss – jebkuras markas automašīnām. ✓ Auto tirdzniecība – Peugeot. ✓ Apsargāta autostāvvieta. ✓ Auto mazgātava – ar rokām, automātiskā mazgātava. ✓ Virsbūves remonts, krāsošana. ✓ Gāzes iekārtas.

Automātiskā mazgātava visu diennakti. Apmaksa Automātiskajā kases sistēmā, iebraukšana ar saņemto QR kodu.

Strazdas D. ārsta neirologa, algologa privātprakse

Aldaru 20/24, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Dace Strazda - ārste ar 28 gadu pieredzi nervu slimību ārstēšanā. Pieredzējusi ārste neiroloģe sniedz konsultācijas neiroloģijā, algoloģijas slimību gadījumos. Nodarbojas ar neiroloģisko slimību prevenciju un ārstēšanu. Ārstē sāpes sāpju veidošanās vietā. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

ZA Meistars, auto virsbūvju remonts un krāsošana

Aldaru 2, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts, krāsošana ✓ Auto virsbūves ģeometrijas regulēšana ✓ Visu veidu auto plastmasas daļu remonts un maiņa ✓ Visu veidu auto stiklu maiņa ✓ Visu veidu auto pulēšanas darbi ✓ NANO virsbūves pārklājums ✓ Lukturu pulēšana un regulēšana ✓ Auto elektriķu pakalpojumi ✓ Auto noma