Liepāja, adresē Liepāja

Drukāt

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
Pakalpojumi: ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Kuģu aģentēšana ✓ Muitas brokeru pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi

 

Ekspedēšana visaugstākajā līmenī:

Maksimālā efektivitāte, augstas kvalitātes pakalpojumi un jūsu kravas drošības garantija

Par mums:

SIA "Ferro Terminal" dibināts 2005. gadā Liepājā, Liepājas ostas teritorijā.  Mūsu uzņēmums specializējas beramu, ģenerālu un gabalainu kravu pārkraušanā un apstrādē. Mūsdienās mēs galvenokārt sadarbojamies ar uzņēmumiem, kuri veic ferosakausējumu pārkraušanu. Kā jau zināms, šādas kravas ir “kaprīzas” un ir nepieciešama lielāka uzmanība attiecībā uz pārkraušanas kvalitāti un drošību. Lai nodrošinātu pakalpojumu maksimālo efektivitāti un kvalitāti, lai nodrošinātu kravas drošību, sadarbojamies ar neatkarīgām survejeru kompānijām. Mums ir unikāla iespēja izmantot neaizsalstošu ostas akvatoriju. Mēs nodrošinām maksimālu efektivitāti un drošību, strādājot ar Jūsu kravām.

Finanses BS, SIA

Ventspils 57-19, Liepāja LV-3405
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus grāmatvedības pakalpojumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Mums var uzticēties!

Fitnesa Organizācija Liepājā,

Reiņu meža iela 9 – 64, Liepāja, LV-3407
Informācija no uzņēmumu reģistra

Fitnesa centrs ''OLYMP''

Brīvības 39, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Olymp" fitnesa centrs ir pirmais oficiālais HAMMER STRENGHT treniņu centrs Baltijā, atvērts Liepājā 2009. gada februārī. Mūsu centrā ir lieliska izvēle, mūsdienīgas un profesionālas iekārtas, kur ikviens atradīs optimālu variantu nodarbībai. Fitnesa centrā strādā profesionāli instruktori ar plašu pieredzi, ir liela izvēle grupu nodarbībām. Mājīga atmosfēra, skaistas, plašas ģērbtuves, dušas un saunas. Draudzīgs personāls, augstas kvalitātes pakalpojumi. Viss, lai padarītu nodarbības un pavadīto laiku mūsu klubā maksimāli komfortablu. Mūsu klientiem piedāvājam:

✓ trenažieru zāli 320m2; ✓ Body bike un boksa zāles 100m2; ✓ grupu nodarbības zāli (aerobika, joga) 150m2; ✓ masāžas; ✓ saunu; ✓ solāriju; ✓ fitnesa bāru ar Wi Fi; ✓ bezmaksas stāvvietu.

Fontaine Ent., SIA

Jūras 24, Liepāja LV-3401
Viesnīca, viesnīcas, viesnīca Liepājā, banketi, naktsmītne, numuriņi, istabiņas, hotelis, telpas, telpu īre semināriem, konferencēm, banketiem, svinībām, semināru, konferenču, banketu zāles, kāzu galdi, svinību galdi, galdi svinībām, Ziemassvētkiem, Jaungada pasākumiem, bezmaksas internets, Wi- Fi, SPA, masāžas, mūzikas klubs, nakts

Fontaine, viesnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Fontaine" atrodas Liepājas centrā blakus promenādei un tikai 800 metrus no pludmales. Viesnīcas numuriņi ir ļoti skaisti, atjaunoti dažādos stilos. Katrā numurā dažādu mākslinieku gleznojumi. Var baudīt Arābu istabu, Safari telpu, Kapteiņu istabu un daudz ko citu. Laipni gaidīti.

Fosfors, Liepājas radošo jauniešu biedrība

Otaņķu iela 24, Liepāja, LV-3411
Informācija no uzņēmumu reģistra

Freidenfelde I., individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Vītolu 12/16, Liepāja, LV-3401
Advokāts, advokāti, zvērināts advokāts, zvērināta advokāte, krimināllietas, civillietas, administratīvās lietas, konsultācijas, advokāta konsultācijas, kriminālprocess, aizstāvība, zvērināta advokāte Liepājā, pārstāvība krimināllietās, pārstāvība civillietās, pārstāvība administratīvās lietās, civillietas, mantojuma lietas,

Frizieru serviss, veikals

Lielā 11, Liepāja, LV-3401
Liepāja , Daugavpils, Ventspils.

Futbola Klubs 1625 Liepāja,

Kuršu iela 32, Liepāja, LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

GANGUTSKIJS, Liepājas dārzkopības kooperatīvā sabiedrība

Atmodas bulvāris 12A – 53, Liepāja, LV-3414
Informācija no uzņēmumu reģistra

GF Powdercoating, LSEZ SIA

Brīvības 98, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virsmu apstrāde ✓ Pulverkrāsošana ✓ Projektēšana Par uzņēmumu: GF Powdercoating, jauns un strauji augošs uzņēmums, nodarbojas ar dažādu metāla virsmu apstrādi un krāsošanu. Piedāvājam smilšu strūklas pirmapstrādi, kā arī metāla virsmu pārklāšanu ar pulverkrāsu. Smilšu strūklas apstrāde paredzēta metāla un koka izstrādājumiem, attīrot virsmas no korozijas, vecās krāsas, dažādiem organiskiem un neorganiskiem piesārņojumiem. Pateicoties plašai krāsu gammai un noturībai, pulvera pārklājums ir vislabākā izvēle. Spējam nodrošināt dažāda apjoma pasūtījumus, gan individuālos, gan industriālos darbus.

GNG, Liepājas pilsētas Grebeņņikovas individuālais uzņēmums

Mirdzas Ķempes iela 22 – 45, Liepāja, LV-3407
Informācija no uzņēmumu reģistra

GOAB, SIA

Krūmu 18a/20a-23, Liepāja, LV-3405
remonts, privātpersonām, juridiskām personām, sertificēti speciālisti, meistari, kosmētiskais remonts, Liepāja

GOLFS LIEPĀJĀ, V.Kirša komercfirma

Alejas iela 37/39 – 9, Liepāja, LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

GRIF, SIA, Darba apģērbu veikals, Kurzemes reģionālais darba apģērbu speciālists

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Preces:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Aizsargapģērbs ✓ Acu un sejas aizsarglīdzekļi ✓ Elpošanas aizsarglīdzekļi ✓ Dzirdes aizsarglīdzekļi ✓ Galvas aizsarglīdzekļi Apraksts:

Uzņēmums piedāvā individuālos aizsardzības līdzekļus: darba apģērbu, apavus un cimdus, pretkritiena sistēmas, galvas un sejas aizsardzības līdzekļus, kā arī veic darba aizsardzības pakalpojumus.

GROBIŅAS VETERINĀRĀ KLĪNIKA

Alejas 24, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Grobiņas veterinārās klīnikas pakalpojumi: ✓ Neatliekamā palīdzība dzīvniekiem, diennakts veterinārā klīnika ✓ Dzīvnieku vakcinācija, transpondera (mikročipa) ievade un reģistrācija  ✓ Dokumentu noformēšana dzīvnieku izvešanai uz ārzemēm  ✓ Profesionālā ārstnieciskā dzīvnieku barība ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgendiagnostika ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ortopēdija ✓ Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta ✓ Stacionārs

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Gailītis, pirmsskolas izglītības iestāde

Muitas 3, Liepāja LV-3401
Bērnudārzi, bērnu pieskatīšana

Gartal, SIA

Pulkveža Brieža 40, Liepāja, LV-3414
Auto noma, autonoma, automašīnu īre Liepājā, Kurzemē, Kuldīgā, Ventspilī, Saldū, Skrundā, Talsos, Tukumā, Lietuvā, Palangā, Klaipēdā, car rent, dīzelis, dīzeļa automašīnas noma, dīzeļu automašīnu noma, Ford Focus, Wolksvagen Sharan, Tauran, rent auto, abmo npokam, vieglo auto noma bez drošības naudas, minivenu, minivena, mikroautobusa īre,