Liepāja, adresē Liepāja

Drukāt

Katamarāni Liepāja

Vecā Ostmala 26, Liepāja LV-3401
Sporta un tūrisma preču noma

Kestners Liepāja, IK

Graudu 43A, Liepāja LV-3401
Reklāma

Kesto, SIA

Vaiņodes 11, Liepāja LV-3407
Ievērojamākie būvobjekti:: ✓ Starptaustiskā lidosta "Liepāja", ✓ IKEA veikala ēkas jaunbūves būvdarbi, ✓ LIDL veikala būvniecība Liepājā, ✓ Stopiņu novada kultūras centra būvniecība, Peldu ielas 5, ēkas pārbūve Liepājā, ✓ pieslēguma izbūve Tirdzniecības centram Sāga, Dreiliņos.

KiteZone, Liepājas kaitborda klubs

Vītolu iela 6/10 – 15, Liepāja, LV-3401
Informācija no uzņēmumu reģistra

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kreps T, SIA, Audumu, aizkaru veikals Liepājā

Graudu 43-43N, Liepāja LV-3401
Apraksts: Aizkari, aizkaru salons, veikals, tirdzniecība Liepājā.

Krievkalni, Liepājas rajona Vērgales pagasta zemnieku saimniecība

Sakņu iela 10 – 22, Liepāja, LV-3405
Informācija no uzņēmumu reģistra

Kriksītis, pirmsskolas izglītības iestāde

Eduarda Veidenbauma 16, Liepāja LV-3401
Bērnudārzi, bērnu pieskatīšana

Kristal, SIA

Strazdu 3, Liepāja LV-3405
Apraksts: KRISTAL - apakšveļas ražošanas uzņēmums. Piedāvā veļas kolekciju izstrādi un plašu ražošanas pakalpojumu klāstu. Jaunākās tehnoloģijas un individuāla pieejai katram partnerim/klientam ļauj ražot veiksmīgas populāras, modernas kolekcijas.

Kristīgā literatūra un dāvanas, veikals

Siena 10, Liepāja LV-3401
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Kristīnes šūšanas darbnīca

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Sieviešu apģērbu šūšana, modelēšana pēc individuāla pasūtījuma. Kleitas, mēteļi, kāzu kleitas, vakarkleitas, vakartērpi. Apģērbu labošana, korekcijas, pielabošana. Kleitas ballei, svārki ballei, kleitas izlaidumiem, kleitas svinībām, kleitas kristībām, svētku tērpi meitenēm, meiteņu kleitas kāzām, blūzes, labākā šuvēja Liepājā.

Kronis 5, SIA

Krūmu 5, Liepāja LV-3405
Lietotas auto rezerves daļas, rezerves daļu pasūtīšana, rezerves daļu piegādāšana pa visu Latviju, rezerves daļu piegāde Baltijā, Latvijā, Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, ātra piegāde pēc pasūtījuma, auto virsbūves daļas, dzinēji, motori, pārnesumkārba, mehāniskās pārnesumkārbas, manuālās pārnesumkārbas, lukturi, spārni, spoguļi, kapoti,

Krāsu veikals- noliktava DIRECT

Brīvības 158A, Liepāja, LV-3401
Krāsas, lakas, būvķīmija: tirdzniecība

Kurzemes amatnieks A, SIA

Friča Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.