Liepāja, adresē Liepāja

Drukāt

Kuģu inženieris, SIA

Celtnieku 3, Liepāja LV-3401
Liepāja , Kurzeme, metinātājs, metināšana, frēzēšana, CNC.

Olga Burmaka, grāmatvedības pakalpojumi

F.Brīvzemnieka 56, Liepāja LV-3401
Grāmatvedības pakalpojumi. Grāmatvedība. Olga Burmaka, konsultācijas, nodokļi, atskaites, pārstāvība VID. Grāmatvedība un nodokļi. Grāmatvedības konsultācijas. Algu aprēķināšana, algu atskaites, lietvedības pakalpojumi, finanšu grāmatvedība. Uzskaite, administrēšana. Pārskati, bilances, aprēķins, finanšu analīze, saimnieciskās

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Elektroautomobiļu uzlāde, elektro auto uzlāde Liepājā, elektroauto uzlāde, uzlādēt elektroauto Liepāja

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Durvis, durvis Liepājā, iekšdurvis, iekšdurvis Liepājā, ārdurvis, ārdurvis Liepājā, durvis mājai, durvis dzīvoklim, ugunsdrošās durvis, metāla durvis, metāla durvis ar MDF, divviru durvis, bīdāmās durvis, stikla durvis, Iebūvējamie skapji, skapji Liepājā, virtuves mēbeles, virtuves mēbeles Liepājā, virtuves darba virsmas, virtuves darba

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
Ēdienu piegāde, pusdienu piegāde. Banketi. Ēdināšana pakalpojumi. Galdu klāšana, Uzkodas banketi, Ēdināšanas uzņēmumi. Kafejnīcas bāri restorāni, Banketu apkalpošana, Korporatīvie pasākumi, korporatīvo pasākumu apkalpošana, izbraukumi, svētku mielasts, uzkodas kafijas pauzēm, dārza svētki, furšeti, korporatīvo svētku apkalpošana,

Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā

Jūrmalas 23, Liepāja LV-3401
Darbi nopērkami:: ✓ Rīgā - "Jaunais salons A" (Mazā Jauniela 3, Rātslaukums 1), ✓ Liepājā - mākslas salons "Ludviķis" (Ludviķa iela 3/5), koncertzāle "Lielais dzintars", ✓ Kuldīgā - Lietišķās mākslas salonā (Liepājas iela 3), Ziemupes "KulTūrbodē", ✓ Jūrmalas pilsētas muzejā, ✓ Etnogrāfiskā Brīvdabas muzeja virtuālajā gadatirgū, ✓ u.c.

Marcipāns, veikals-konditoreja, SIA Gatvess

Peldu 4, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Kafejnīca-konditoreja "Marcipāns" piedāvā uz vietas ceptus dažādus kārumus, kliņģerus un pīrādziņus. Baudi uz vietas vai pasūti līdzņemšanai! Uz pasūtījumu izcepsim garšīgus izstrādājumus jūsu svētku galdam. Esam pilsētas centrā - vienmēr pa ceļam! Laipni gaidīti!

Mīksto mēbeļu tīrīšana Liepājā ProClean

Baterijas 11/13, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Automašīnu tīrīšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Citu izstrādājumu tīrīšana ✓ Ķīmiskā tīrīšana ✓ Tīrīšana ar tvaiku Apraksts:

Mūsu galvenā specifika ir mīksto mēbeļu tīrīšana, mīksto grīdas segumu, kā arī vieglo un kravas automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana. Esam vadošā kompānija Kurzemē. Mūsu komanda pieskaņojas klienta izvēlētajai vietai un laikam, neatkarīgi no tā, vai tas ir brīvdienā vai svētku dienā, agri no rīta vai vēlu pēcpusdienā. Pēc īpašām klientu prasībām esam veikuši darbus arī nakts stundās.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Fitnesa centrs ''OLYMP''

Brīvības 39, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Olymp" fitnesa centrs ir pirmais oficiālais HAMMER STRENGHT treniņu centrs Baltijā, atvērts Liepājā 2009. gada februārī. Mūsu centrā ir lieliska izvēle, mūsdienīgas un profesionālas iekārtas, kur ikviens atradīs optimālu variantu nodarbībai. Fitnesa centrā strādā profesionāli instruktori ar plašu pieredzi, ir liela izvēle grupu nodarbībām. Mājīga atmosfēra, skaistas, plašas ģērbtuves, dušas un saunas. Draudzīgs personāls, augstas kvalitātes pakalpojumi. Viss, lai padarītu nodarbības un pavadīto laiku mūsu klubā maksimāli komfortablu. Mūsu klientiem piedāvājam:

✓ trenažieru zāli 320m2; ✓ Body bike un boksa zāles 100m2; ✓ grupu nodarbības zāli (aerobika, joga) 150m2; ✓ masāžas; ✓ saunu; ✓ solāriju; ✓ fitnesa bāru ar Wi Fi; ✓ bezmaksas stāvvietu.

Tiara L, SIA

Skolas 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "Tiara-L" - ātra un kvalitatīva veļas mazgāšana, gludināšana un ķīmiskā tīrīšana juridiskām un privātpersonām. Piedāvājumā savākšanas un piegādes pakalpojums Liepājā, 2.00 eiro pie pasūtījuma summas.

Matisons Auto, SIA

"Mazturaidas" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Matisons Auto" lietotu un mazlietotu automašīnu tirdzniecība, kuras ievedam no Vācijas. Piegādājam automašīnas arī pēc pasūtījuma, kā arī Jūsu iegādātās automašīnas piegāde līdz Latvijai. Kreditēšana - iespēja iegādāties uz nomaksu, līzingu

Cepliņi, SIA

Liepājas 12, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Pakalpojumi: ✓ Banketu galdi ✓ Kāzas ✓ Korporatīvie pasākumi ✓ Izbraukuma tirdzniecība ✓ Kafijas pauzes Par uzņēmumu:

SIA "Cepliņi" komanda piedāvā klientiem ēdināšanas pakalpojumus gan Skrundā, gan arī ārpus tās. Kāzas, korporatīvi pasākumi, banketu galdi, izbraukumu tirdzniecība, kafijas pauzes. Mums ir svarīgi, lai tiktu izpildītas ne tikai klientu vajadzības, bet arī vēlmes. Varam nodrošināt ēdināšanas pakalpojumus neierobežotam personu skaitam! Zvani - vienosimies!

d.b. konts, SIA, Baibas Bendorfas grāmatvedības pakalpojumi

Papes 13, Liepāja, LV-3407
Apraksts:

Baiba Bendorfa, SIA "d.b.konts" piedāvā pilnu grāmatvedības servisu dažādu nozaru uzņēmumiem. Nodokļu konsultācijas.

VDS audits un grāmatvedība, SIA

Krūmu 5-11.kabinets, Liepāja, LV-3405
"VDS audits un grāmatvedība" Liepājā sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Grāmatvedības un auditora pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Juridiskās un biznesa konsultācijas ✓ Audits ✓ Dokumentu sagatavošana ✓ Uzņēmumu atvēršana, reģistrēšana, likvidēšana ✓ Profesionāla civiltiesiskā apdrošināšana

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana Par mums::

Mūsdienu sabiedrība un uzņēmējdarbība ir kļuvusi transkontinentāla, un uzņēmēji lielākoties ir piesaistījuši savam biznesam ārzemju investorus vai sadarbības partnerus.

Pāris simtu kilometru attālumā no Latvijas runā lietuviski, igauniski, krieviski, mazliet tālāk skan somu, norvēģu, ukraiņu, baltkrievu, vācu u.c. valodas, un arī tur bizness „iet no rokas”!

Mēs palīdzēsim saprasties!

Devīze - panākumus gūst tie, kas vienmēr palīdz citiem... Mēs palīdzēsim un nodrošināsim ar uzticamu grāmatvedi, audita un tulkojuma pakalpojumiem no/uz 70 valodām. Laipni gaidīti! 

Grobiņas autoserviss, Alparu 2, SIA

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa un remonts vieglajām automašīnām ✓ Riepu maiņa un remonts komerctransportam (kravas automašīnām) ✓ Riepu tirdzniecība ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Bremžu stends ✓ Izpūtēju remonts  ✓ Riteņu ģeometrijas regulēšana ✓ Dzinēja zobsiksnu maiņa ✓ Auto metināšanas darbi ✓ Virsbūves un dzinēju remonts ✓ Dīzeļmotoru remonts ✓ Autoelektriķa pakalpojumi ✓ Signalizāciju uzstādīšana un remonts ✓ Vējstiklu maiņa ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Nesezonas riepu  uzglabāšana ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Ķīmiskā tīrīšana

Aizputes apbedīšanas birojs

Kapu 2a, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Katafalks ✓ Koka zārki ✓ Koka krusti ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas un mūzika ✓ Sēru  floristika ✓ Gravējumi uz zārkiem ✓ Bezmaksas konsultācijas

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

MultiHouse, SIA

Attālinātas konsultācijas!
Toma 7-65, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Daudzdzīvokļu namu apsaimniekošana ✓ Komerctelpu apsaimniekošana ✓ Individuālā apsaimniekošana Par mums::

SIA "MultiHouse" ir namu apsaimniekošanas uzņēmums, kas sniedz apsaimniekošanas pakalpojumus dzīvokļu, komerctelpu un privātmāju īpašniekiem. Dibināts 2009. gadā. Šobrīd apsaimnieko vairāk nekā desmit daudzdzīvokļu mājas Liepājā, apkalpojot vairāk nekā simts dzīvokļu īpašnieku. Līdztekus tradicionālajiem apsaimniekošanas pakalpojumiem piedāvājam piesaistīt ES finansējumu ēkas renovācijai, kā arī šī projekta realizēšanu, izmantojot ES fondus.