Liepāja, adresē Liepāja

Drukāt
ZL.LV iesaka

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
balansēšana, riepu un disku tirdzniecība, remonts, autoserviss, auto remonts, labs auto serviss Liepājā, Liepāja

Droša darba birojs, SIA

Vecā Ostmala 10, Liepāja LV-3401
darba aizsardzības konsultācijas, ugunsdrošība, ugunsdrošības konsultācijas, pakalpojumu sniegšana, Liepāja

Liepājas skaitlis, SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

SIA "Liepājas skaitlis" sniedz uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumus, kā arī konsultē nodokļu jautājumos.

 

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Agešina A., psihologa privātprakse

Jūrmalas 22, Liepāja LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ konsultē ģimenes un attiecību jautājumos; ✓ parāda ceļu, kā palielināt naudas plūsmu; ✓ sniedz konsultācijas harmoniskai biznesa attīstībai; ✓ palīdz atbrīvoties no stresa un mūsdienu bailēm. Atbrīvo no hroniska noguruma; ✓ apmāca meditēt; ✓ vada ģimenes un biznesa konstelācijas; ✓ piedāvā pašapziņas izvietojumus; ✓ vada cigun nodarbības.

Tehniskā ortopēdija, SIA

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Republikas 5, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Ortopēda konsultācijas (pēc iepriekšēja pieraksta)

Zīle 1, SIA, automašīnu tirdzniecība

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Apraksts:

"ZĪLE 1" nodarbojas ar auto tirdzniecību, maiņu un iegādi ar līzingu. Automašīnu piegāde no Vācijas. Mainām, pērkam, piegādājam automobiļus. Katru mēnesi automašīnu pievedums no Vācijas. Mēs piedāvājam jums jebkuras automašīnas piegādi pēc jūsu individuāla pasūtījuma un pēc jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Pasūtot automašīnu no Vācijas vai citām Eiropas valstīm, nokārtosim pilnīgi visas formalitātes no jūsu izvēlētā auto iegādes Eiropā līdz tā reģistrācijai CSDD un TA Latvijā.

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Liepājas ziedi, veikals

Lielā 13, Liepāja, LV-3401
Ziedu piegāde Liepājā katru dienu. Pasūtīt ziedus internetā 24/7. Svaigu ziedu veikals Liepājā. Puķu pušķi. Grieztie ziedi. Profesionāli floristi. Zinoši kurjeri. Laipna apkalpošana. Ienāc, apskaties, pasūti. Nosūti ziedus Liepājā šodien!  

Liepājas papīrs, AS

Pļavu 17, Liepāja, LV-3411
Papīra un tā izstrādājumu ražošana

Liepājas velo parks, individuālais darbs

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
Velosipēdi Liepāja . Velosipēdu remonts., ķiveres, velosomas, velosipēdu riepas, velo kameras, velo kompjūteri, Kurzemē, Liepājas rajonā, velo Liepāja

Silkeborg Spaantagning Baltic, SIA

Kapsēdes 2, Liepāja, LV-3414
Liepāja , Liepājas rajons, metāli, Liepājas Biznesa Centrs. Liepājā, Kurzemē.

Liepājas internātpamatskola

Krūmu 65, Liepāja, LV-3405
Izglītība: vispārējā

OC Liepāja, SIA

Brīvības 39, Liepāja, LV-3401
Sporta celtnes un bāzes