Loģistika

Drukāt
Banner 1050x80

IG Loģistika, SIA

Kurzemes prospekts 24-59, Rīga, LV-1067
Loģistika

IM Loģistika, SIA

Baltezers, Liepkalnu 4, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2164
Kravu loģistika . Salikto un pilno kravu pārvadājumi. Transporta pakalpojumi, pārvadājumi.

IMG Logistics, SIA

Skanstes 7 k.1, Rīga, LV-1013

IN&GO, SIA

Šmerļa 3, Rīga LV-1006
IN&GO, INGO, IN, GO, biznesa partneri, kvalitāte, sauszemes kravu pārvadājumi, kravu pārvadājumi Rīgā, saliktas kravas, pilnas kravas, preču piegāde, ekspress piegāde, kurjera pakalpojumi, kurjers, dokumentu piegāde, piegāde uz noliktavām, iekraušanas pakalpojumi, izkraušanas pakalpojumi, transporta un loģistikas serviss, kravas auto,

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

IT LOĢISTIKA, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Audēju iela 14 – 10, Rīga, LV-1050
Informācija no uzņēmumu reģistra

Imola, SIA

Zemes 1-1, Rīga, LV-1082
Kravu pārvadājumi, transports, transporta pakalpojumi, Kravas, loģistika , logistics, piekabes būvtehnikas

Izoterms, SIA

Dreiliņi, Noliktavu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
profilcaurules, apaļa caurule, caurules metāla, apaļās caurules, metāla trubas, transporta pakalpojumi, loģistika

J-Logistik, SIA

Meteora iela 4 – 3, Rīga, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi

Jaunzeltiņi, SIA

Birztalu 9, Rīga LV-1015
Apraksts:

Uzņēmums "Jaunzeltiņi" atrodas Rīgas Brīvostā, Rīgas Universālā Termināla (RUT) teritorijā un sadarbojas ar visām kuģu aģentūrām, konteineru līnijām un gandrīz visām Rīgas ostas piestātnēm. Veic kravu pārkraušanas un uzskaites pakalpojumus, tostarp kravu konteinerizēšanu, noliktavu pakalpojumus, kokmateriālu apstrādes pakalpojumus, kravu stiprināšanu un citus ar kravu apstrādi un nosūtīšanu saistītus pakalpojumus. Uzņēmuma komandai ir ilggadēja darba pieredze loģistikas, ostas un transporta pakalpojumu jomā.

"Mēs zinām, kā drošāk, ātrāk un efektīvāk pārkraut un nogādāt jūsu kravas tur, kur jūs tās vēlaties nogādāt," apstiprina uzņēmums.

Uzņēmēji piedāvā transporta loģistikas pakalpojumus materiālu un gatavās produkcijas pārvešanai pa sauszemi, jūru, dzlzceļu, avio. Optimāla transporta un maršruta izvēle ļauj samazināt transportēšanas izmaksas, kā arī - saglabāt preces un materiālu nemainīgu kvalitāti līdz to nonākšanai pie saņēmēja.