Loģistika

Drukāt
Banner 1050x80

Loks, SIA

Emiļa Melngaiļa 5, Rīga LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Loģistika AT, SIA

Augšzemes 5-28, Rīga, LV-1029
Kravu pārvadājumi: auto

Loģistikas inovatīvo tehnoloģiju klasteris,

Olīvu iela 9, Rīga, LV-1004
Informācija no uzņēmumu reģistra

Loģistikas risinājumi, SIA

Buļļu 45a, Rīga LV-1067
Apraksts:

Mēs orientējamies uz to, kas ir svarīgs mūsu klientam – ātrums, precizitāte, drošība un cena. No šiem faktoriem bieži vien ir atkarīgs tas, kādu kravu pārvadājuma veidu mēs piedāvāsim attiecīgajā situācijā.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2B, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

M Sped, SIA

Katlakalna 11c, Rīga LV-1073
Kravu pārvadājumi uz/no Eiropas, (Vācija, Austrija, Itālija, Beļģija, Holande, Šveice, Francija, Polija, u.c. Saliktās kravas. Tenta autotransports. Ekspress piegādes. Ekspedīcija. Sauszemes kravu pārvadājumi. Autotransporta pakalpojumi. Pilno treileru pārvadājumi. Loģistikas pakalpojumi. Eksporta. Kravu apdrošināšana. Auto

M-Gottwald, SIA

Pārvadājam bez starpniekiem - 100% mūsu autoparks!
Braslas 22, Rīga, LV-1035
Apraksts: Kravu pārvadājumi Rīga un Latvija. Darbs būvlaukumos: manipulatora pakalpojumi. Licence kravas komercpārvadājumiem Latvijas teritorijā. Licence starptautiskajiem kravas komercpārvadājumiem. Atļauja lielgabarīta un smagsvaru kravu pārvadājumiem.

MD Logistic, SIA

Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
noliktavu pakalpojumi, saliktas kravas, noliktavas, autokravu pārvadājumi, transporta, pakalpojumi, loģistika , transports, starptautiskās kravas, jūras pārvadājumi, noliktava, noliktavas pakalpojumi, noliktavu loģistika

MD Trans Logistics, SIA

Suži, Kaprāļa 10, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024

MMD Trade, SIA

"Kroņi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123

MTT Loģistika, SIA

Mehanizācijas 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001

MX Cargo, SIA

Bukulti, Asteru 14, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Uzņēmēji piedāvā transporta loģistikas pakalpojumus materiālu un gatavās produkcijas pārvešanai pa sauszemi, jūru, dzlzceļu, avio. Optimāla transporta un maršruta izvēle ļauj samazināt transportēšanas izmaksas, kā arī - saglabāt preces un materiālu nemainīgu kvalitāti līdz to nonākšanai pie saņēmēja.