Loģistika

Drukāt
Banner 1050x80

ARS loģistika, SIA, avio kravu pārvadājumi

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Par mums:

SIA "ARS Loģistika" ir aģents aviokompānijām: AIR Baltic, Lufthansa, SAS, FIN Air, Austrian Airlains. Avio un jūras kravu pārvadājumi, kā arī loģistikas risinājumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi, muitas brokeru pakalpojumi un muitas noliktavas ar dzelzceļa pievadu. Sniedzam konsultācijas transporta, muitas un loģistikas jautājumos.

ASDAM, SIA

Cieceres 5-53, Rīga, LV-1002
Loģistika

AV Logistic, SIA

Pētera 3-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Kravu pārvadājumi: auto

AVK Logistika, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Lidoņu iela 19 – 10, Rīga, LV-1055
Informācija no uzņēmumu reģistra

AVK loģistika, SIA

Dzirnavu 39-1, Jūrmala LV-2011
Iekraušanas un izkraušanas tehnika

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

Airkargo, SIA

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Kravu pārvadājumi: aviotransporta, kravas pārvadājumi transporta, auto kravas pārvadājumi, pārvadājumi transporta, pārvadājumi, kurjerpasts, gaisa kravu pārvadājumi. Pilns loģistikas pakalpojumu spektrs: Aviotransports uz visām pasaules valstīm. Regulāri salikto auto kravu pārvadājumi no Eiropas valstīm. Kravu eksprespiegāde Baltijā

Alpa Vagons, SIA

Eglaines 1, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:

• Importa/ eksporta un tranzīta kravu noformēšana, nosūtīšana un saņemšana. Pilna kravu ekspedēšanas pakalpojumu klāsta nodrošināšana (arī kravu pārvadājumiem ar īpašu temperatūras režīmu refrižeratorvagonos) no/uz Baltijas valstu ostām; • Kravu pārvadājumu nodrošināšana ar ritošo sastāvu: ritošā sastāva iznomāšana un padošana noteiktam pārvadājumam pēc pasūtījuma; • Dzelzceļa kravas vagonu iegāde/ pārdošana; • Privāta vagonu parka apsaimniekošana; • Kravu monitorings un sekošana vagoniem/ konteineriem pārvadājumu laikā; • Vagonu mazgāšanas un remonta pakalpojumu nodrošināšana Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā un citās valstīs.

Altreks, SIA

Brīvības gatve 439, Rīga LV-1024
Kravu pārvadājumi, Starptautiskie pārvadājumi maršrutā Latvija – Zviedrija – Norvēģija, Kravas transports, Autotransports, saliktās kravas, bīstamo kravu, negabarīta preču pārvadājumi, nestandarta kravas, preču nogādāšana, mega treileri, transportēšana, pilns serviss, Loģistikas risinājumi, pārkraušana un uzglabāšana, Muitas

Anora Latvia, SIA

Kuldīgas 36a, Rīga, LV-1083
Alkoholiskie dzērieni: vairumtirdzniecība
Uzņēmēji piedāvā transporta loģistikas pakalpojumus materiālu un gatavās produkcijas pārvešanai pa sauszemi, jūru, dzlzceļu, avio. Optimāla transporta un maršruta izvēle ļauj samazināt transportēšanas izmaksas, kā arī - saglabāt preces un materiālu nemainīgu kvalitāti līdz to nonākšanai pie saņēmēja.