Loģistika

Drukāt
Banner 1050x80

BTS Road, SIA

Dārzaugļu 6, Rīga LV-1012
Darbības veidi: ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Līniju krāsošana uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

Balti Logistika, SIA

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Kravu pārvadājumi: auto

Baltic Agro, SIA

Bauskas 58a-13, Rīga, LV-1004
Graudu iepirkšana, lopbarības ražošana, dārzkopības minerālmēsli, minerālmēsli, augu aizsardzības līdzekļi, sēklu tirdzniecība, zālienu sēklas, agroķīmija, mēslošanas līdzekļi, zāliena sēklas, zālāju sēklas, puķu un dārzeņu sēklas, puķu sēklas, dārzeņu sēklas, minerālmēslu tirdzniecība, mēslojums, augu aizsardzības līdzekļu

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Baltic Express LV, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga, LV-1039
Apraksts: Balic Express LV ir loģistikas kompānija, kura sekmīgi strādā kravu pārvadājumu tirgū kopš 2004.gada. Mūsu kompānijas pamatspecializācija ir starptautiskie salikto kravu pārvadājumi ar autotransportu. Mūsu kompānijas galvenā atšķirība no ekspedīcijas kompānijām ir savs serviss galvenajos Eiropas maršrutos. Kā arī savs transports, sava noliktava Rīgā, droši partneri un konsolidācijas noliktavas katrā reģionā, kur mēs strādājam. Tas ļauj mums piedāvāt labas cenas par salikto kravu piegādi un regulāru servisu saviem klientiem, kuru vidū – Latvijas lielākās tirdzniecības kompānijas, Eiropas ražotāji, loģistikas un ekspedīcijas kompānijas Eiropā, Baltijas valstīs un Krievijā.

Baltic Logistic Solutions, SIA

Rāmava, Liepu aleja 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

Baltijas Kravu centrs, Baltic Cargo Center, Handling agents

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Apraksts: Kopš 2001. gada uzņēmums Baltic Cargo Center sniedz uzticamus, drošus un profesionālus kravu apstrādes pakalpojumus lidsabiedrībām un ekspeditoriem 24 stundas diennaktī.

Be Smart, SIA

Rīga
Apraksts: Be Smart ir pieaugušo apmācības un kvalifikācijas celšanas uzņēmums, kas organizē kursus un sniedz konsultācijas kravu transportēšanā un loģistikā, un kura galvenā specializācija ir apmācības avio kravu pārvadājumos. Be Smart ir pirmā mācību iestāde Latvijā, dibināta 2009.gada janvārī, kas apmāca gan avio kravu pārvadājumu pamatos, gan speciālo kravu – dzīvi dzīvnieki, bīstamie izstrādājumi – transportēšanā ar gaisa kuģiem. Programmas bīstamo vielu transportēšanā ir apstiprinājusi Latvijas Civilās Aviācijas Aģentūra (http://www.caa.lv/lv/informacija-un-uzzinas/bistamo-vielu-transporta-apmaciba).

Beruni, SIA

Rītupes 30-5, Rīga, LV-1019

Bewe Rix, SIA

Vētras, "Asarīši 3" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167

Beweship Latvia, SIA

Vētras, "Asarīši 3" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Uzņēmēji piedāvā transporta loģistikas pakalpojumus materiālu un gatavās produkcijas pārvešanai pa sauszemi, jūru, dzlzceļu, avio. Optimāla transporta un maršruta izvēle ļauj samazināt transportēšanas izmaksas, kā arī - saglabāt preces un materiālu nemainīgu kvalitāti līdz to nonākšanai pie saņēmēja.