Izgatavo mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Exports, Vācija, Lietuva, dvieļu žāvētājs no vara, tērauds, radiators, dizains, projektēšana, mēbeles no nerūsējoša tērauda, ofisa, metāls, metāla detaļas, metāla žogs, Virpošanas un frēzēšanas darbi, elektriskais dvieļu žāvētājs, darbi ar metālu, trepes, margas, nojume, galda statīvi no metāla, balkonu norobežojumi, margu sistēmas,
ZL.LV iesaka

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Dizains, projektēšana, bāra lete, iebūvējamais skapis, mēbeļu detaļu ražošana , mDF, lamināts, mājām,, koks, mēbeļu ražošana , mēbeļu sagataves, mēbeles no nerūsējoša tērauda, mēbeļu tirdzniecība, projektēšana

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

SENCIS specializācija ir mīksto mēbeļu ražošana. Uzņēmums savu darbību uzsācis Latgalē, Līvānos, un uzņēmumā ir 100% Latvijas kapitāls. Katra lieta, ko radām, tiek veidota ar vislielāko rūpību un mīlestību, kā to veidojot pašiem priekš sevis. Tieši tāpēc atviegloti uzelpojam tikai tad, kad zinām – šī lieta nonāks pie zinoša, kvalitāti novērtējoša klienta. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavojam dažādu veidu mīkstās mēbeles – stūra dīvānus, U veida dīvānus, gultas, mīkstos atpūtas krēslus, mēbeles restorāniem un viesnīcām.

Sendeko Latvia, SIA

Baltā 1B, Rīga, LV-1055
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Senās pasaules mēbeles, SIA

"Lilastes Priedes", Lilaste, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163

Septima LV, SIA

Pildas 10, Rīga LV-1035
Apraksts:

Stikla griešanas darbnīcā materiāls rosināja veidot no tā ko vairāk. Tā dzima ideja par stikla mēbeļu un dažādu stikla konstrukciju izgatavošanu. Daudz strādājam ar virtuves paneļu izgatavošanu, veidojam stikla konstrukcijas.  

Shtelmis, SIA

Edgara Kauliņa aleja 13 - 8, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

Siguldas galdnieks, SIA

"Amatnieki", Viesturu pagasts, Bauskas nov., LV-3927

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Mūsu veikala sortiments:: ✓ Konstrukcijas materiāli; ✓ Latojuma materiāli; ✓ Apdares dēļi mājas fasādei; ✓ Iekšējās apdares dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Pirts apdraes dēļi.

Piedāvājam klientiem papildus dažādus apstrādes veidus:

✓ Mērcēšana pret sēnīti (ar BOCHEMIT QB Profi); ✓ Impregnēšana zem spiediena (ar Tanalite E); ✓ Uguns apstrāde (ar RP WOOD Fire Stop); ✓ Rūpnieciskā krāsošana; ✓ Birstēšana; ✓ Dedzināšāna.

Citi kokapstādes blakusprodukti:

✓ Granulas apkurei; ✓ OSB plāksnes; ✓ Akustiskie paneļi; ✓ Dažāda izmēra un veida skrūves; ✓ Sedzošās krāsas un beices apdares dēļiem.

 

Silmeta, SIA

Kurzemes prospekts 23, Rīga, LV-1067
Kokapstrāde

Silviko, SIA

"Briede", Zilākalna pagasts, Valmieras nov., LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

Silviko, SIA, Kokapstrādes cehs

"Briede", Zilākalna pagasts, Valmieras nov., LV-4222

Silvis, SIA

Rūpniecības 2A, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301

Simikas, SIA

Dienvidu 3 k-1, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Kokapstrāde

Simra, SIA

Stendes 12, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Simra, mēbeles, kokapstrāde, pēc individuāla pasūtījuma. Biroja mēbeles, ofisa mēbeles, ēdamistabas mēbeles, viesistabas mēbeles, virtuves mēbeles, galdi, žurnālgaldi, dīvāni, guļamistabas mēbeles, mīkstās mēbeles, karkasa mēbeles, lampas, apgaismes ķermeņi, interjera priekšmeti, kvalitatīvas mēbeles, modernas mēbeles, pēc klienta

Simruks, SIA

Spilve, Spilves 21, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
ZL.LV iesaka

Skabarga, kooperatīvā sabiedrība

Turpinām strādāt klātienē!
Spuņģēni, Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5202
Apraksts:

"Skabarga" kooperatīvā sabiedrība sniedz galdniecības pakalpojumus. 

Skultes kartons, SIA

Bērzu aleja 5E, Zvejniekciems, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
, kastes ar apdruku, gofrētā kartona apdruka, apdrukas kartons, gofrētā kartona ražotne, iepakojuma ražošana , pasūtījumu izpilde, plašs produkcijas klāsts, gofrētais kartons, gofrētā kartona kastes, gofrētā kartona ražošana
Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles piešķir īpašu stilu jūsu mājoklim vai birojam. Plašā izvēlē arī gatavas mēbeles no masīvkoka, saplākšņa, metāla, alumīnija vai plastmasas, ko iespējams izvēlēties atbilstoši tieši jūsu mājokļa vai dārza dizainam. Gultas, dīvāni, galdi, krēsli, skapji, plauktu sistēmas un virtuves iekārtas piedāvā vietējie un ārzemju ražotāji.