Izgatavo mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

Jumane, SIA

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Lazurīts S, SIA

Zemitāna iela 3, Rīga LV-1012
Par firmu:

SIA "Lazurīts S" piedāvā Latvijā ražotas kvalitatīvas mēbeles – birojiem, skolām, bērnudārziem, mājām. Polijā ražotus metāla dokumentu un garderobes skapjus. Stacionāros plauktus arhīviem un noliktavām no Itālijas ražotāja. Piedāvājam biroja krēslus un mīkstās mēbeles. Precēm nodrošinām 2-5 gadu garantiju. Nodrošinām preču piegādi un uzstādīšanu.

Lielanteni, SIA

"Lielanteni" , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060
izgatavošana, kokapstrādes pakalpojumi, koku apstrāde, taras paletes, taras palešu izgatavošana, taras palešu ražošana

Logi-durvis-vārti, SIA, Ogres birojs

Skolas 19A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060
, kubla noma, termokoka pirts, mucveida pirts, pirts, pirts izgatavošana, kubla izgatavošana, kubla ražošana

MPP tehnika, SIA

"Ozolaine" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
nosūkšanas iekārtas, sistēmas, skaidu nosūcēji, Skaidu filtri, Skaidu nosūkšanas sistēmu risinājumi, ražošana

Magrens, SIA

Jumprava, Inženieru 1, Jumpravas pagasts, Ogres nov. LV-5022

Marway, SIA

"Bāze 1" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov., LV-5070

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Par uzņēmumu:

Ne vienmēr, plānojot mājas vai dzīvokļa iekārtojumu un iegādājoties vajadzīgās mēbeles, der standarta izmēri. Tādos gadījumos nepieciešama individuāla pieeja konkrētajai situācijai, un tas savukārt nozīmē, ka jāatrod uzņēmums, kas spēs īstenot klienta vajadzības. Rēzeknē tāds uzņēmums esam mēs: SIA "MEBIR S".    

Mūsu firma, kas dibināta 2005. gadā, orientējas uz mēbeļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma, piegādi un uzstādīšanu, kā arī mēbeļu furnitūru. Tiek izpildīti pasūtījumi virtuves un guļamistabas mēbelēm, iebūvējamiem skapjiem un citām korpusa mēbelēm no lamināta, finiera, nažfiniera, akrila. Mēbeļu fasādes tiek krāsotas dažādās krāsās atbilstoši katra klienta gaumei un vēlmēm.    

SIA "MEBIR S" saviem klientiem spēj nodrošināt profesionālu un individuālu apkalpošanu, piedāvājot dažādus dizaina risinājumus, cenšoties strādāt tā, lai nekas neatkārtotos, nebūtu vienādu mēbeļu, lai katrs klients saņemtu kaut ko jaunu tieši viņam. Kā būtisku priekšrocību var minēt uzņēmuma elastību, jo iespējams izgatavot tieši tāda izmēra mēbeles, kādas nepieciešamas. Sevišķi svarīgi tas ir gadījumā, ja jāapmēbelē maza telpa, bet negribas zaudēt tik dārgo platību.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Kombaini, Augsnes apstrādes tehnika, Jauna, lietota lauksaimniecības tehnika, lauksaimniecības agregātu, lauku tehnikas tirdzniecība, noma, izīrēšana, lauksaimniecības tehnikas serviss, rezerves daļas, traktortehnika, papildtehnika, traktori, graudu, labības kombaini, augsnes apstrādes tehnika, lopbarības sagatavošanas tehnika,

Ogres mēbeles

Brīvības 12a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
iegāde, bērnu matracis, bērnu matrači, matraču ražošana , matrači cenas, matracis cena, gulta ar matraci, tirdzniecība, mēbeļu piegāde, mēbeļu ražošana , matrači ar piegādi, gultas ar piegādi, mēbeļu montāža

Prometal Group, SIA

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Dārza ķerru ražošana . Visu veidu cauruļu lāzergriešana., Mašīnbūvei, iekārtu ražotājiem, būvniekiem, mēbeļu ražotājiem.

Reduks, SIA

"Ezermalas 2" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5052

Regita koks, SIA

Stacijas 19, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052

Rino Grupa, SIA, Filiāle

Rīgas 98, Ogre, Ogres nov., LV-5001
tirdzniecība, koku tirdzniecība, lietotas iekārtas, lietotas kokapstrādes iekārtas, kokmateriāli, masīvkoku mēbeļu , ražošana , gabioni, kokapstrādes pakalpojumi, montāža, demontāža, bērnu rotaļu laukumi, šķeldotāja naži

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Krāsošana, krāsošanas darbi, flīzēšana, sienu apdare, grīdas apdare, reģipša montāža, santehnika, mūrēšana, špaktelēšana, fasādes siltināšana, metināšanas darbi, dažādu grīdas segumu ieklāšana, Celtniecība, būvniecība. Remontdarbi. Iekšdarbi. Renovācija. No pamatiem līdz atslēgai. SRKK. Būvēt. Celt. Remontēt. Iekšējie remontdarbi.
Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles piešķir īpašu stilu jūsu mājoklim vai birojam. Plašā izvēlē arī gatavas mēbeles no masīvkoka, saplākšņa, metāla, alumīnija vai plastmasas, ko iespējams izvēlēties atbilstoši tieši jūsu mājokļa vai dārza dizainam. Gultas, dīvāni, galdi, krēsli, skapji, plauktu sistēmas un virtuves iekārtas piedāvā vietējie un ārzemju ražotāji.