Izgatavo mēbeles

Drukāt
Banner 1050x80

Saligun, IK

"Kalnozoli" , Suntažu pagasts, Ogres nov., LV-5060
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Sauskāju dzirnavas, ZS

"Sauskāju dzirnavas" , Taurupes pagasts, Ogres nov., LV-5064

Shtelmis, SIA

E.Kauliņa aleja 13-8, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
virtuvei pēc pasūtījuma, mēbeļu ražošana pēc pasūtījuma, kvalitatīvas mēbeles pēc pasūtījuma, mēbeles, veikali, lētas mēbeles, mēbeļu veikals, mēbeļu ražošana , mēbeļu piegāde, mēbeļu uzstādīšana, iebūvējamās

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Voldemārs Brokāns", kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība. Izgatavo koka durvis, virtuves mēbeles no masīvkoka, kāpnes. Kokapstrādes, koka izstrādājumu restaurācijas darbnīca, galdniecība, galdnieka darbi, koka mēbeles, koka kāpnes, koka durvis, virtuves mēbeles. Mēbeles pēc pasūtījuma. Mēbeļu ražošana, izgatavošana. Koka, koka dizaina elementi, kokgriezumu restaurācija.

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.
Pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas mēbeles piešķir īpašu stilu jūsu mājoklim vai birojam. Plašā izvēlē arī gatavas mēbeles no masīvkoka, saplākšņa, metāla, alumīnija vai plastmasas, ko iespējams izvēlēties atbilstoši tieši jūsu mājokļa vai dārza dizainam. Gultas, dīvāni, galdi, krēsli, skapji, plauktu sistēmas un virtuves iekārtas piedāvā vietējie un ārzemju ražotāji.