Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

AK12, SIA

Brandeļi, "Kalnmeijas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

Ripo DL, SIA, Veikals

Vītolu 12, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Auto rezerves daļas, auto, transports, rezerves daļas Grobiņā, rezerves daļas, detaļas, tirdzniecība, Grobiņa, Vītolu iela, veikals, Ripo, Ripo DL, filtrs, eļļas filtrs, eļļas, eļļa, motoreļļa, smērviela, agro eļļa, agro, lauksimniecības, zāģu eļļa, DOT, kārbas eļļa, bremžu eļļa, piedeva, elektrolīts, degvielas piedevas, antifrīzs, tosols,

Nepcon, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
Mežizstrāde , mežu apsaimniekošana, mežsaimniecība, mežs, meži, mežkopība, meža darbu sertificēšana, kokrūpniecības

Celmeņi ASK, SIA

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Kopš 1996.gada uzņēmums darbojas mežistrādes tehnikas tirdzniecības un apkopes jomā. Mūsu veikalos atradīsiet labāko no tā, kas tiek piedāvāts meža un dārza tehnikas tirgū! Mūsu saimniecības preču veikalā Preiļos atradīsiet visu nepieciešamo mājas saimniecības uzturēšanai: santehnikas un kanalizācijas preces, preces apkures un ventilācijas sistēmu ierīkošanai, elektroinstalācijas preces un gaismas ķermeņus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, darba apģērbus, dažādu veidu žalūzijas. Aicinām Jūs apmeklēt mūsu veikalus Preiļos un Krāslavā.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Ganību 25-29, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.
ZL.LV iesaka

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Baltic Agro Machinery, SIA, Kurzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Kuldīgā

"Tornīši" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jēkabpilī

"Asniņi" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

AV Motoserviss, SIA, Veikals-serviss

Gulbenes 4, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājums: ✓ Kvadraciklu rezerves daļas; ✓ Motorolleru rezerves daļas; ✓ Mopēdu un motociklu rezerves daļas; ✓ Ekipējums; ✓ Instrumenti; Virsraksts: Pie mums iespējams iegādāties arī tādas rezerves daļas kā amortizatori, apgaismojums, motori, motorolleru rezerves daļas, POCKET rezerves daļas, kvadraciklu rezerves daļas, ķēdes, mopēdu un motociklu rezerves daļas, cilindra galvas cilindri, ekipējums, elektrosistēmas sastāvdaļas, filtri, gultņi, izpūtēji.

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!
ZL.LV iesaka

Latwork, SIA

Stacijas 129j, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "LATWORK" savu darbību attīsta kā darba apģērbu, cimdu, apavu un individuālo aizsardzības līdzekļu (IAL) mazumtirgotājs un vairumtirgotājs visā Latvijā. SIA "LATWORK" mērķis ir nodrošināt klientus ar pasaulē plaši pazīstamu ražotāju kvalitatīvu un modernu produktu klāstu. Līdz ar to tiek nodrošināta aizsardzība pret dažāda veida riska faktoriem, kas ir viens no svarīgākajiem noteikumiem drošai darba videi, apmierinātiem darbiniekiem un kvalitatīvi padarītam darbam. Mūsu piedāvātā produkcija pilnībā atbilst Latvijas un Eiropas standartiem. SIA "LATWORK" plašais preču klāsts ir izstrādāts izvērtējot klientu vēlmes un vajadzības, kā arī finansiālās spējas. Piedāvājuma klāstā ir laika gaitā izvērtēti un testēti modeļi, kuri vislabāk atbilst mūsdienu darba videi. SIA "LATWORK" nodrošina profesionālu un augstu apkalpošanas kvalitāti, kā arī individuālu pieeju katram klientam.

AS INGRID D, Veikals Meža dārzs

Turpinām strādāt klātienē!
Jaunā 29, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Labākās cenas, pasaules vadošo zīmolu motorzāģi - Husqvarna, dārza tehnika, profesionālie elektro rokas instrumenti un mājsaimniecības preces, zāģi Fiskar. Nodrošinām garantijas un pēc garantijas remontus. Talsi, Talsos.

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)
Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.