Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

Sirus, SIA

Bērzu 5a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Tehnikas pasaule Mežam un dārzam, veikals-serviss

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Mūsu veikalos atradīsiet visdažādākās mājas, piemājas, dārza un meža saimniecībā noderīgās preces: visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, raiderus, minitraktorus, akumulatorus, instrumentus; apkures un ventilācijas preces, santehnikas un kanalizācijas piederumus, elektroinstrumentus un rokas instrumentus, elektroinstalācijas preces. Tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un tehnikas noma. Laipni gaidīti mūsu veikalos Preiļos un Krāslavā!

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

SG Mežizstrāde, SIA

"Māja Nr. 8" – 16, Kārķi, Kārķu pag., Valkas nov., LV-4716
Informācija no uzņēmumu reģistra

SIA AL Mežizstrāde

"Dzintariņi" – 2, Viesatas, Viesatu pag., Tukuma nov., LV-3142
Informācija no uzņēmumu reģistra

AD mežizstrāde, SIA

"Vizbulītes" , Veselavas pagasts, Cēsu nov., LV-4116
Mežizstrāde

JK Mežizstrāde, SIA

Stacijas iela 31 – 3, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Informācija no uzņēmumu reģistra

RR Mežizstrāde, SIA

"Kartona Fabrika 15" – 11, Gaujasrēveļi, Rankas pag., Gulbenes nov., LV-4416
Informācija no uzņēmumu reģistra

RD MEŽIZSTRĀDE, INDIVIDUĀLAIS KOMERSANTS

Abavas iela 11 – 2, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rēzeknes mežizstrāde, SIA

Raiņa 64, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Mežsaimniecība

Mežizstrāde, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Pīlādžu iela 3, Bērzmente, Ķekavas pag., Ķekavas nov., LV-2123
likvidets

REK mežizstrāde, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Ievkalni" – 8, Naukšēni, Naukšēnu pag., Valmieras nov., LV-4244
Informācija no uzņēmumu reģistra
Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.