Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

AK12, SIA

Brandeļi, "Kalnmeijas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

AL & M, SIA

"Ziediņi" , Pilskalnes pagasts, Augšdaugavas nov. LV-5447
Mežizstrāde , mežistrādes pakalpojumi Daugavpilī, Latgalē.

AL Bērziņi, SIA

"Bērziņi" , Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110
Mežizstrāde

AL Mežs, SIA

Silva, "Silva 16" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Mežizstrāde Madonā, mežizstrāde Madonā, mežizstrāde Madonā, mežu pirkšana Madonā, meža pirkšana Madonā, Mežizstrāde Strenčos, mežizstrāde Strenčos, mežizstrāde Strenčos, mežu pirkšana Strenčos, meža pirkšana

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Alra"- mežsaimniecības uzņēmums, kurš dibināts 2001. gadā un jau vairāk nekā 21 gadu nodrošina pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Mūsu darbības pamatvirzieni ir: garo koku marķēšana, zāģēšana. Nepieciešami stabiem, guļbūvēm, guļbaļķiem.  Garo koku transportēšana no meža līdz nozīmētai vietai. Ir specializēts transports - varam transportēt līdz 20 metrus garus kokus. Nodrošinām pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Zāģējam un izvedam kokus no meža līdz ceļa malai. Iepērkam visa veida apaļkokus. Stabu apaļkokus no 9 līdz 16 metriem, guļbaļķus no 7 līdz 9 metriem, finiera klučus un citus. Pērkam meža īpašumus. Treileru pakalpojumi. Pārvadājam smago tehniku, meža traktorus, ekskavatorus. Strādājam Kurzemes reģionā.

AMG Forestry, SIA

Dārza 12b, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Mežu īpašumu pirkšana, meža zemes pirkšana, mežu vērtēšana, lauksaimniecības zemes noma, meža platību iznomāšana medību organizēšanai.

AMMZ pakalpojumi, SIA

Bērzciems, "Mežmalītes" , Engures pagasts, Tukuma nov., LV-3113

AN Akmens, SIA

Dzirnavu 12-11, Staicele, Limbažu nov., LV-4043

AP Mežs, SIA

"Līgotnes" , Jaungulbenes pagasts, Gulbenes nov., LV-4420
Vidzeme, Latvija, mežizstrāde , zāģēšana, pievešana, aizaugušu lauksaimniecības zemju attīrīšana, zaru, Mežizstrāde Madona, mežizstrāde Smiltene, mežizstrāde Gulbene, mežizstrāde vidzeme, ciršanas tiesību

AR lauku īpašumi, SIA

"Mazdrācēni" , Taurupes pagasts, Ogres nov., LV-5064

AR mežizstrāde, SIA

Zebrene, "Smaidas" , Zebrenes pagasts, Dobeles nov., LV-3731
Mežizstrāde . Cirsmu pirkšana. Meža īpašumu pirkšana. Forvardera pakalpojumi, zāģeru pakalpojumi.

AR.rasas, SIA

"Pumpuri" , Viesatu pagasts, Tukuma nov., LV-3142

AS INGRID D, Veikals Meža dārzs

Turpinām strādāt klātienē!
Jaunā 29, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Labākās cenas, pasaules vadošo zīmolu motorzāģi - Husqvarna, dārza tehnika, profesionālie elektro rokas instrumenti un mājsaimniecības preces, zāģi Fiskar. Nodrošinām garantijas un pēc garantijas remontus. Talsi, Talsos.

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

ASB Mežsaimnieks, SIA

Krasta 2-3, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Pilna spektra mežsaimnieciskie pakalpojumi visā Latvijā. Cirsmu uzmērīšana un iestigošana. Augošu koku uzmērīšana. Cirsmu novērtēšana. Meža inventarizācija.

ASP Pluss, SIA

Jelgavas 50, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.