Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Larmet.lv, kokzāģētavu iekārtu ražošana

Vidzemes 5A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Kokzāģētavas iekārtas, kokmateriālu pārstrādes iekārtu ražošana, malu zāģēšanas iekārtas, līnijas, koka šķērsgriezuma iekārtas, leņķzāģi, koka plātņu apstrādes iekārtas, škeldotāji, Kokzāģētavu līnijas, iekārta, iekārtas. Baļķu šķirošanas līnijas, plātņu apstrādes līnija (3m un 6m), estakādes, padeves iekārtas, baļķu konveijeri

Lataks, SIA

"Jaunpumpuri", Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Sausa malka. Oša malka, ozola malka. Sausa skaldīta oša, ozola, bērza, alkšņa malka. Malka privātpersonām, malka uzņēmumiem. Pārdod malku. Oša kamīnmalka, ozola kamīnmalka, bērza kamīnmalka, alkšņa kamīnmalka. Sauss kurināmais. Malkas un kamīnmalkas tirdzniecība Latvijā un eksportā. Kamīnmalka eksportam. Pērk 3 m oša un ozola malku no meža.

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

"Lateira" galvenie darbības virzieni ir mežizstrāde, mežu apsaimniekošana, mežu īpašumu pirkšana, kokvedēja pakalpojumi, izvedēja traktora pakalpojumi. Transporta pakalpojumi: apaugumu novākšana/izvešana. Beramo kravu pārvadājumi. Kokvedēja pakalpojumi. Izvedējtraktora pakalpojumi. Cirsmu iestigošana, dastošana. Dokumentu sakārtošana. Novērtēšana. Mežu stādīšana, kopšana.

Latgales meži, SIA

Kaplava , Kaplavas pagasts, Krāslavas nov., LV-5668

Latgales mežsaimnieks, SIA

Upenieki, Vītolu 6, Jersikas pagasts, Līvānu nov. LV-5315
Mežs, mežizstrāde , mežsaimniecība, cirsmas, cirsmu pirkšana, meža īpašuma pirkšana, cirsmu pirkšana Latgalē

Latmeži, SIA

Tukums, Tukuma nov. LV-3101

Latozols, SIA

"Nerātņi", Bārbeles pagasts, Bauskas nov., LV-3905

Latvijas Mežu Fonds, SIA

Gaismas 19 k-11 - 3, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Mežsaimnieciskie pakalpojumi, meža inventarizācija, meža apsaimniekošanas mežizstrāde Smiltenē, mežizstrāde , Vidzemē, mežizstrāde Latgalē, mežizstrāde Kurzemē, mežizstrāde Zemgalē. meža zāģēšana, zāģēšanas un

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

Latvijas lauku serviss, SIA

"Kalna Viesturi", Vecpiebalga, Vecpiebalgas pagasts, Cēsu nov., LV-4122
Saimniecības preces Vecpiebalgā, Piebalgā, Inešos, Taurenē, Ļaudonā. Motobloki HONDA, SUBARU motobloki. Motobloku aprīkojums: arkli, piekabes, šķūres, veltņi, ecēšas. Traktortehnikas urbji. Traktoru betona maisītāji. Traktoru sniega pūtēji, sniega frēzes. Traktoru sniega lāpstas, šķūres. Lopkopībai, Elektriskie gani, mieti elektrisko

Latvijas meži, AS

Inčukalns, Miera 40, Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2141

Latvijas stabi, SIA

Atmodas 8, Inčukalns, Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2141

Latvijas valsts meži, AS

Vaiņodes 1, Rīga LV-1004
Valsts meži, sēklas, medības, licencēta makšķerēšana, atpūtas bāzes, kokaudzētavas, meža stādi, dekoratīvie stādi, apaļkoksne.
Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.