Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Bila fortūna, SIA

"Gateris" , Vijciema pagasts, Valkas nov. LV-4733
Mežizstrāde

Billerud Latvia, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Meža 4, Jaunjelgava, Aizkraukles nov. LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Papīrmalkas iepirkšana ✓ Mežizstrāde ✓ Ciršanas tiesību iepirkšana ✓ Augsnes gatavošana ✓ Šķeldas iepirkšana Billerudkorsnas grupa:

"Billerud Latvia" grupa ir viens no pasaulē vadošajiem iepakojuma materiālu ražotājiem, kas piedāvā no koksnes šķiedrām veidotu dažāda blīvuma un izturības iepakojuma materiālu. "Billerud Latvia" ražoto produkciju izmanto vairāk nekā 100 pasaules valstīs, un tā kopējais klientu skaits pārsniedz pusotru tūkstoti. Lielākie un pazīstamākie uzņēmumā saražotā iepakojamā materiāla izmantotāji ir TetraPak un Elopak. "Billerud Latvia" darbības modelis ir balstīts uz 3 pamatprincipiem:

✓ augstākās kvalitātes izejmateriāli ✓ jaudīgi tehnoloģiskie risinājumi ✓ plašs starptautiskais sadarbības tīkls
1

Birzes, ZS

"Birzes" , Vadakstes pagasts, Saldus nov. LV-3895
Par mums:

Saimniecības pamatnodarbošanās ir lauksaimnieciskā ražošana: lopkopība un graudkopība, bez tam tā nodarbojas ar mežizstrādi un šķeldas materiāla sagatavošanu. JCB traktors, universāls iekrāvējs.

Birzes, ZS

Kraukļi , Gaigalavas pagasts, Rēzeknes nov., LV-4618

Birzmaļi, ZS

"Birzmaļi" , Veselavas pagasts, Cēsu nov., LV-4116
Mežizstrādes tehnikas remonts, meža tehnikas hidrocilindru, hidrosadalītāju, hidromotoru un hidrosūkņu remontu. Sniedz elektriķa pakalpojumus. Veic dzinēja, kārbu un tiltu remontu. Mehānisko daļu remontu un detaļu restaurāciju. Virpošanas, metināšanas un urbumu atjaunošanas pakalpojumi. Darbus veicam uz vietas, kā arī izbraucot pie

Bisenieki, ZS

"Bisenieki" , Viesītes pagasts, Jēkabpils nov., LV-5237

Blīgzna, SIA

Ērberģe, Liepu 8, Mazzalves pagasts, Aizkraukles nov., LV-5133
Mežizstrāde , izstrādā mežus, cirsmas. Mežizstrādes darbi., Mežizstrāde , mežu pirkšana, zemes, zemju pirkšana, (Aizkraukle, Aizkraukles rajons, novads, Bauska, Bauskas

Bohrung Service Baltikum, SIA

Ērberģe, "Lūki" , Mazzalves pagasts, Aizkraukles nov., LV-5133
Sēžu restaurācija. Sēžu atjaunošana, remonts. Greifera kausu remonts. Bukšu tapu izgatavošana. Metālapstrāde. Industriālās tehnikas remonts. Celtniecības tehnikas, lauksaimniecības tehnikas metāla daļu remonts. Cilpu remonts. Kausu remonts. Mežizstrādes tehnikas remonts. Izbraukšana pie klienta. Strādājam visā Latvijā.

Brāļi, SIA

"Brāļi" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013

Brīvnieki, ZS

"Brīvnieki" , Sakas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3466

Bucer, SIA

Liepa, Maija 3-23, Liepas pagasts, Cēsu nov., LV-4128

Buciņš, SIA

"Līdumnieki" , Rencēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4232

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

Bērzpilietis, SIA

Ābeļu 17, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401

Bīlavas, SIA

"Upeskalni" , Zentenes pagasts, Tukuma nov., LV-3113
forvardera pakalpojumi, pievedējtraktors, traktors, traktora pakalpojumi, mežsaimniecība, jaunaudzes, mežizstrāde
2

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

  • 2 Mežizstrāde

CR PRO, SIA

Raiņa bulvāris 22, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.

Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.