Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Dabas Projekti, SIA

Rīgas 27-5, Sabile, Talsu nov., LV-3294
Mežizstrāde

Daugavlīči, SIA, Kokapstrādes gateris Lauterē

"Augstkalni" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: SIA Daugavlīči veic meža īpašumu un cirsmu pirkšanu, mežizstrādes pakalpojumus, meža izvešanu un nogādi ar kokvedējiem.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Diarc, SIA

Doles 2, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Pērk cirsmas, meža īpašumus, mežus, meža zemi, meža uzpirkšana, Meža taksēšana, Mežizstrāde , uzpērk mežus

Dimanta Strautiņš, SIA, mežizstrādes pakalpojumi

Skaistkalne, Strauta 6, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924
Pakalpojumi:: ✓ Mežu un cirsmu pirkšana ✓ Cirsmu un meža novērtēšana ✓ Cirsmu skiču sagatavošana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Cirsmu izstrāde ✓ Cirsmu pievešana ✓ Apauguma novākšana Par mums::

Mežizstrādes uzņēmuma SIA "Dimanta Strautiņš" darbiniekiem pieredze mežsaimniecībā ir mērāma trīs gadu desmitos. Veiksmīgi darbojamies mežizstrādes nozarē kopš 2017. gada.

Mūsu klientiem piedāvājam mežizstrādes pakalpojumus - kailcirsmu un krājas kopšanu. Sanitāro cirsmu, cirsmu pirkšanu un to izstrādi. 

Sniedzam konsultācijas meža apsaimniekošanā, kā arī piedāvājam mūsu klientiem meža apsaimniekošanu un apauguma novākšanu. 

Mūsu uzņēmums mežizstrādi veic Zemgales pusē. Vecumnieku nov. un Bauskas nov..

Dimanti, ZS

Draudzības aleja 19-9, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201

Dino mežs, SIA

Piebalgas 95, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101

Drācēni, SIA

"Mazdrācēni" , Taurupes pagasts, Ogres nov., LV-5064

Duci, SIA

Sece, "Sprīdīši" -15, Seces pagasts, Aizkraukles nov., LV-5124

Dundagas meži, SIA

Dundaga, Talsu 14, Dundagas pagasts, Talsu nov., LV-3270

Dzenis AV, SIA

Anuži, "Saulstari" , Lubes pagasts, Talsu nov., LV-3262
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

Dzeņi, ZS

"Dzeņi" , Rites pagasts, Jēkabpils nov., LV-5228

Dzidravoti-plus, SIA

Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131

Dzilar, SIA

Jaunmuiža, Puķu 1, Skrundas pagasts, Kuldīgas nov., LV-3307

Dzintari, ZS

Lipuški , Mākoņkalna pagasts, Rēzeknes nov., LV-4626

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5b, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.