Mežizstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Pantra, SIA

"Lapsiņas" , Dzērbenes pagasts, Cēsu nov., LV-4118
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrāde ✓ Dīķu rakšana ✓ Dīķu tīrīšana ✓ Labiekārtošanas  darbi ✓ Malkas tirdzniecība ✓ Ekskavatora pakalpojumi

Dimanta Strautiņš, SIA, mežizstrādes pakalpojumi

Skaistkalne, Strauta 6, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924
Pakalpojumi:: ✓ Mežu un cirsmu pirkšana ✓ Cirsmu un meža novērtēšana ✓ Cirsmu skiču sagatavošana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Cirsmu izstrāde ✓ Cirsmu pievešana ✓ Apauguma novākšana Par mums::

Mežizstrādes uzņēmuma SIA "Dimanta Strautiņš" darbiniekiem pieredze mežsaimniecībā ir mērāma trīs gadu desmitos. Veiksmīgi darbojamies mežizstrādes nozarē kopš 2017. gada.

Mūsu klientiem piedāvājam mežizstrādes pakalpojumus - kailcirsmu un krājas kopšanu. Sanitāro cirsmu, cirsmu pirkšanu un to izstrādi. 

Sniedzam konsultācijas meža apsaimniekošanā, kā arī piedāvājam mūsu klientiem meža apsaimniekošanu un apauguma novākšanu. 

Mūsu uzņēmums mežizstrādi veic Zemgales pusē. Vecumnieku nov. un Bauskas nov..

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

ENKO, SIA

Pasta 47, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi:: ✓ aizaugušu īpašumu attīrīšana, ✓ meliorācijas grāvju attīrīšana, ✓ aizaugušas lauksaimniecības zemes attīrīšana, ✓ koku un krūmu zāģēšana, ✓ īpašumu attīrīšana no krūmiem un kokiem, ✓ mežmalu attīrīšana, ✓ krūmu zāģēšana, ✓ šķeldošana.

AA apjoms, SIA

"Dārznieki" , Lejasciema pagasts, Gulbenes nov., LV-4412
Apraksts:

SIA "AA Apjoms" izkopj no kokiem un krūmiem aizaugušas platības. Pērkam cirsmas, veicam meža apsaimniekošanu, mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē un Ziemeļlatgalē.

Larmet.lv, kokzāģētavu iekārtu ražošana

Vidzemes 5a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

Larmet WSM vēsture aizsākās ap 1995. gadu, kad Raunā Silmet sāka izstrādāt kokzāģētavas iekārtas. Jau 1995. gada novembrī uzņēmums piedalījās savā pirmajā starptautiskajā izstādē Minskā. Uzņēmuma attīstība gāja pa tādu iekārtu ražošanas ceļu kā apaļo kokmateriālu pārstrādes kokmateriālos, malu zāģēšanas mašīnas un koka šķērsgriezuma iekārtas. 2014. gadā tika uzsākta jauna tipa stieņu komplekta ražošana - ar elektronisku ierīci pļaušanas platuma maiņai. Tas ļauj ātri, dažu sekunžu laikā pārslēgties no viena pļaušanas platuma uz citu, turklāt šo procesu var pilnībā automatizēt. Larmet iekārtu ražošanas procesā tiek izmantotas visas mūsdienu metālapstrādes tehnoloģijas: lāzergriešana, plazmas griešana, detaļu savienošana u.c.

Meždaris, SIA

Dukuri, "Meždaris" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Meždaris piedāvā:

Sniedzam mežistrādes pakalpojumus: meža ciršanu, pievešanu, izvešanu. Komplektā ar cirsmu izstrādi veicam arī meža atjaunošanas darbus līdz kultūru tehniskajai pieņemšanai. Ir 10 gadu pieredze meža darbos. Pēdējos 4 gadus SIA "Meždaris" sniedz mežizstrādes pakalpojumus AS "Latvijas valsts meži". Meža izstrādi piedāvājam veikt gan ar modernāko mežizstrādes tehniku harvesteriem un forvarderiem, gan arī ar vienkāršākām, toties dabai saudzīgākām metodēm - rokas motorzāģiem. Pēc klienta pasūtījuma sazāģējam apaļkokus jau gatavos zāģmateriālos gan no klienta, gan no mūsu izejmateriāla.

Artavs.lv, SIA

"Maigas 6" , Amatas pagasts, Cēsu nov. LV-4141
Apraksts:

SIA "Artavs.lv" sniedz mežizstrādes pakalpojumus, meža īpašumu apsaimniekošanu, veic cirsmu sagatavošanu- stigošanu, dastošanu, lauksaimniecības zemju atmežošanu. Konsultācijas. Pērk kokmateriālus. Cirsmas. Transporta pakalpojumi. Strādājam Vidzemē. Godprātīga attieksme pret katru meža īpašnieku!

L WOODS, SIA

Vidzeme, Rīgas 64-3, Brantu pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

SIA "L WOODS" veic mežizstrādes pakalpojumus. Cirsmu, meža īpašumu pirkšanu. Kokmateriālu realizāciju.

Ligzdiņas AJ, SIA

"Ligzdiņas" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Apraksts:

Mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē: zāģēšana, pievešana, kokmateriālu realizācija. Mežu kopšana, stādīšana. Mežu, cirsmu pirkšana.

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: SIA "EDMEKA" iepērk visā Latvijas teritorijā nekustamos īpašumus - mežus, lauksaimniecības zemes ar ēkām, ar apgrūtinājumiem. Meža īpašumus - gan izstrādātu, gan daļēji izstrādātu, gan kailcirtes. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus: forvardera, kniebējgalvas, šķeldošanas pakalpojumi. Apauguma attīrīšana. Meža novērtēšanas pakalpojumi.

Ošu saimnieks, IK, malka, cirsmas

Turpinām strādāt klātienē!
"Oši" , Kandavas pagasts, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Meža, cirsmu pirkšana, pērk mežus, cirsmas, malka, mēsli, mēslu, malkas piegāde, tirdzniecība, kūtsmēsli, mežizstrāde Kurzemē. Malka maisos Tukumā, Kandavā, Jūrmalā, Pūrē.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

Woodmaster, SIA

Piņķi, Parka 3, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
PĒRK CIRSMAS, ĪPAŠUMUS: • Cirsmas • Mežu ar zemi īpašumā • Kokmateriālus pie ceļa

 

MEŽIZSTRĀDES PAKALPOJUMI:

• Harvestera pakalpojumi – kokmateriālu sagatavošana • Forvardera pakalpojumi – kokmateriālu pievešana • Treilera pakalpojumi – tehnikas pārvadājumi • Kravu pārvadājumi – kokvedēja pakalpojumi • Buldozera pakalpojumi – risu līdzināšana mežā

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Alra"- mežsaimniecības uzņēmums, kurš dibināts 2001. gadā un jau vairāk nekā 21 gadu nodrošina pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Mūsu darbības pamatvirzieni ir: garo koku marķēšana, zāģēšana. Nepieciešami stabiem, guļbūvēm, guļbaļķiem.  Garo koku transportēšana no meža līdz nozīmētai vietai. Ir specializēts transports - varam transportēt līdz 20 metrus garus kokus. Nodrošinām pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Zāģējam un izvedam kokus no meža līdz ceļa malai. Iepērkam visa veida apaļkokus. Stabu apaļkokus no 9 līdz 16 metriem, guļbaļķus no 7 līdz 9 metriem, finiera klučus un citus. Pērkam meža īpašumus. Treileru pakalpojumi. Pārvadājam smago tehniku, meža traktorus, ekskavatorus. Strādājam Kurzemes reģionā.

Apse KL, SIA

Ieriķu 67a, Rīga LV-1084
Par augstām cenām pērkam meža īpašumus, cirsmas, izstrādes tiesības: Cirsmu izstrāde Kokvedēja pakalpojumi Meža zāģēšana ar harvesteru Harvestera, forvardera pakalpojumi Nozāģēto koku treilēšana Apaļkoku pārvadājumi Pameža tīrīšana Dastošana Cirsmu iestigošana Projekta izveide Īpašuma novērtēšana Dokumentu novērtēšana Nodokļu konsultācijas

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

ZL.LV iesaka

Vilku meži, SIA

"Ķirši" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Apraksts:

"Vilku mežu" pamatdarbības veids ir mežizstrāde un mežkopība. Kā papildus nodarbe ir teritoriju sakopšana, koku izzāģēšana, zāles pļaušana un mulčēšana, zaru šķeldošana. Pildot darbus, veidojas materiāli, kas tiek piedāvāti pārdošanā: malka apkurei, šķelda kūpināšanai un mulčēšanai. Vēl attīstās kokapstrāde – darbu procesā iegūtie baļķi tiek pārstrādāti dēļos un brusās

Serval, Mežizstrāde un mežsaimniecība

Struktoru 14, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Pilns mežizstrādes cikls – no cirsmu ierīkošanas līdz iegūto materiālu realizācijai; ✓ Meža taksācija Vidzemē; ✓ Meža zemes augsnes sagatavošana – pacilu rakšanu ar ekskavatoru, ar speciālu pacilu rakšanas kausu; ✓ Apauguma (koku, krūmu) novākšana no lauksaimniecības zemēm, lauku īpašumiem, mežmalām, ceļmalām, grāvmalām, kā arī pilsētvidē (t. sk. attīrām zemi no apauguma, to sagatavojot būvniecības darbiem); ✓ Celmu un sakņu raušana, frēzēšana un novešana; ✓ Grāvju rakšana ar specializētu trapeces kausu, grāvju padziļināšana un attīrīšana no piesērējuma; ✓ Dīķu rakšana, aizaugušu dīķu atjaunošana, padziļināšana un krastu nostiprināšana.

Pērkam – mežus, cirsmas, ražīgus apaugumus, apaļkokus, energokoksni un aizaugušus lauku īpašumus.

Priedes AG, SIA

Talsciems, "Ilzītes" , Ģibuļu pagasts, Talsu nov. LV-3251
Apraksts:

Mēs esam Latvijā dibināts mežizstrādes uzņēmums, kura galvenie darbības veidi ir pilna cikla mežizstrāde un apaļo kokmateriālu iepirkšana mežā pie ceļa visā Latvijas teritorijā! Mūsu pieredze mežizstrādes jomā un strauji augošā attīstība kalpo kā garantija ikvienam no mūsu klientiem.

Uzņēmumi un individuālie mežu īpašnieki labprāt izmanto profesionālos mežistrādes pakalpojumus no cirsmas novērtēšanas līdz teritorijas sakārtošanai pēc koku izciršanas. Zāģēšana un koku izvešana tiek veikta atbilstoši darba aizsardzības prasībām un izmantojot piemērotu tehniku.